Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سفر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به استان فارس تفاهم‌نامه‌ ۶۵۰۰ میلیارد ریالی میان این ستاد و استانداری فارس برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و محرومیت‌زدایی استان فارس به امضا رسید. ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۷ استانها فارس نظرات

به گزارش گروه اداره کل استان‌ها خبرگزاری تسنیم، به نقل از بنیاد برکت، در سفر امروز رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) به استان فارس تفاهم‌نامه‌ 6500 میلیارد ریالی میان این ستاد و استانداری فارس برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و محرومیت‌زدایی استان فارس به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد مخبر در مراسم انعقاد این تفاهم‌نامه با اشاره به توانایی‌ها و قابلیت‌های استان فارس گفت: دشمنان در جنگ امروز اقتصاد کشور و معیشت مردم را مورد هدف قرار داده‌اند و بر اساس آن یک جنگ روانی را آغاز کرده‌اند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با مقایسه‌ اقتصاد ایران در پیش و پس از انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز کشور به لحاظ منابع، امکانات و استعدادها از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بی‌نظیری برخوردار است.

وی تأکید کرد: همان‌طور که امور جنگ تحمیلی را به دست مردم سپردیم و پیروز شدیم اقتصاد را هم باید به دست مردم سپرد. ما نباید تصدی‌گری کنیم بلکه باید سیاست‌گذاری و پشتیبانی داشته باشیم.

مخبر یادآور شد: محوریت کار در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی با ایجاد اشتغال در چارچوب اقتصاد مقاوتی است. اقتصاد مقاومتی چیزی جز اقتصاد را به خود مردم سپردن نیست.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) گسترش شرکت‌های کوچک و متوسط و بسط شرکت‌های دانش‌بنیان را از جمله مؤلفه‌های توسعه برشمرد و ادامه داد: باید به سراغ پروژه‌های اقتصادی رفت که بیش‌ترین حجم اشتغال را در کم‌ترین زمان ایجاد کنند.

وی از افزایش اعتبار این تفاهم‌نامه از 3500 به 6500 میلیارد ریال خبر داد و تأکید کرد: اگر ظرف سه سال آینده این اعتبار عملیاتی شود  20 درصد به آن اضافه می‌شود.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از انتخاب یکی از شهرهای محروم استان فارس به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی و توسعه و پیشرفت همه‌جانبه، استقبال و آمادگی این ستاد را برای پشتیبانی از این طرح اعلام کرد.

استاندار فارس نیز در این جلسه شاخصه‌ اصلی فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را مشارکت و توانمندسازی مردم در پروژه‌های اقتصادی اعلام کرد.

اسماعیل تبادار افزود: به عنوان نماینده‌ دولت از تمام فعالیت‌هایی که در حوزه‌ کسب و کار و اشتغال‌زایی انجام گیرد استقبال می‌کنم. علی‌رغم تنگناها و مشکلات مالی، بیکاری در استان فارس سیر نزولی داشته و نرخ آن از 5.16 درصد در سال گذشته به 9.9 درصد رسیده است.

وی با تأکید بر این‌که استان فارس دارای قابلیت‌های فراوانی در زمینه‌ کشاورزی و گردشگری است اظهار امیدواری کرد که با طرح‌های اشتغال‌زایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) نرخ بیکاری در این استان کاهش یابد.

به گزارش تسنیم براساس این تفاهم‌نامه ستاد اجرایی در طرح‌های اقتصادی و زیربنایی تا مبلغ 6500 میلیارد ریال در استان مشارکت خواهد کرد. این اقدام شامل طرح‌های توانمندسازی اقتصادی با رویکرد تولید و اشتغال و اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی، زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و حمایتی در بخش‌های مختلف استان فارس و هم‌چنین اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی، زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و حمایتی در شهرستان کازرون است.

اجرای طرح‌های توانمندسازی اقتصادی و مشارکت با کارآفرینان با اولویت کسب و کارهای کوچک و متوسط در مناطق محروم استان (مطابق الگوی بنگاه‌محور بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام«ره»)، اجرای طرح‌های توانمندسازی و مشارکت اقتصادی اجتماع‌ محور در قالب الگوهای آسمان، آفتاب و مهتاب با اولویت کسب و کارهای خرد، کوچک و مشاغل خانگی، حمایت از راه‌اندازی و فعال‌سازی واحدهای تولیدی خرد و متوسط با محوریت اشتغال‌زایی و حفظ ظرفیت‌ها و فرصت‌های بالفعل اشتغال در استان با اعطای تسهیلات مالی ارزان‌قیمت، اعطای وام قرض‌الحسنه برای حمایت از مشاغل خرد و خانگی و حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان استان از جمله تعهدات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در حوزه‌ طرح‌های توانمندسازی اقتصادی با رویکرد تولید و اشتغال است.

همچنین اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی و زیربنایی به‌طور مشارکتی با قدرالسهم یکسان، کمک به ساخت و تکمیل 500 باب مسکن محرومین در قالب تفاهم‌نامه‌ مشترک با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اجرای طرح برکت خانواده برای درمان زوج‌های نابارور روستایی و مناطق محروم به‌منظور حمایت از افزایش جمعیت و تحکیم بنیان خانواده و تأمین تعداد 500 دست جهیزیه برای زوج‌های نیازمند، از جمله اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در زمینه اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی، زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و حمایتی در این تفاهم‌نامه است.

بر طبق این تفاهم‌نامه، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اجرای طرح آب‌رسانی به 24 روستا در بخش انارستان شهرستان کازرون، اجرای پروژه‌های آب‌خیزداری در خود شهرستان، مشارکت در تأمین 50 درصد از هزینه‌های تجهیز بیمارستان حضرت ولی‌عصر(عج)، ساخت یک باب مدرسه‌ 6 کلاسه در روستای جام بزرگی، ساخت و تکمیل 100 باب مسکن محرومین در قالب تفاهم‌نامه‌ مشترک با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ساخت 5 باب خانه‌ عالم در روستاهای معرفی شده از سوی امام‌ جمعه‌ کازرون، تجهیز 2 باب حوزه‌ علمیه‌ برادران و خواهران، تأمین جهیزیه برای 100 زوج نیازمند، اجرای طرح برکت خانواده برای درمان زوج‌های نابارور و کمک به تجهیز امکانات سرمایش خانه‌ سالمندان بهزیستی شهرستان کازرون را بر عهده خواهد گرفت.

ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) تا به امروز 127 طرح شامل 7 طرح در حوزه‌ی توانمندسازی اقتصادی، 114 پروژه در زمینه‌ امور زیربنایی و فرهنگی، 3 طرح در حوزه‌ سلامت و سایر خدمات و 4 پروژه‌ سرمایه‌گذاری گروه توسعه‌ اقتصادی تدبیر را با حجم سرمایه‌گذاری 26654 میلیارد ریال در استان فارس به بهره‌برداری رسانده و یا در دست اقدام دارد.

انتهای پیام/ح

R1357/P1357/S6,61/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۳۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس استان بوشهر

احمد محمدی زاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تمرکز امسال استان بوشهر علاوه بر سایر موارد مهم و اولویت دار، بر روی آموزش و پرورش است و برنامه‌های متنوعی برای بهبود سطح کیفی تعلیم و تربیت و پرورش آینده سازان کشور، تدارک دیده ایم.

استاندار بوشهر از تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس استان بوشهر خبر داد و خاطر نشان کرد: در نخستین اقدام و بدنبال پیگیری‌های صورت گرفته، تفاهم نامه‌ای بین استانداری بوشهر و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور منعقد و مقرر شد ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های اولویت دار نوسازی مدارس استان بوشهر تزریق شود.

محمدی زاده تصریح کرد: بر اساس تفاهم نامه منعقده، مبلغ ۱۰۰۰ میلیارد تومان توسط استانداری و ۱۵۰۰ میلیارد تومان نیز توسط سازمان نوسازی مدارس کشور تامین می‌شود.

استاندار بوشهر در ارتباط با جزئیات این تفاهم نامه نیز گفت: از مجموع اعتباراتی که توسط استانداری تامین شده، ۷۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات تملک دارایی استان، ۱۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات مسئولیت اجتماعی صنعت نفت و ۲۰۰ میلیارد تومان نیز از محل مولدسازی به نوسازی مدارس استان بوشهر ابلاغ می‌شود.

محمدی زاده ابراز داشت: ۷۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی نوسازی مدارس، ۳۰۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات خیرین و ۵۰۰ میلیارد تومان نیز از اعتبارات کشوری مولدسازی تخصیص یافته است.

وی افزود: با این اقدام، بیش از ۱۷۰ مدرسه استان بوشهر، تجهیز و نوسازی شده و به عنوان اولین و تنها استان کشور هستیم که سرانه و تراکم فضای آموزشی به میزان استاندارد رسیده و مشکل فضای فیزیکی مدارس استان نیز به طور کامل رفع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات لرستان، تمام‌قد در کنار دولت ایستاده‌ایم
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی ستاد‌اجرایی فرمان امام به ۱۶۰ روستای سیل زده سیستان وبلوچستان
  • امضای یادداشت تفاهم چهارجانبه بین عراق، ترکیه، قطر و امارات
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید محصولات زراعی دیم در لرستان
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس در استان بوشهر
  • وزارت نفت و سازمان انرژی اتمی ایران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی مدارس استان بوشهر