Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی با اعلام شروع چندین پروژه بزرگ توسط این آستان در زمینه فناوری‌های نوین کشاورزی از جمله اصلاح بذر و تولید نهال، بر اهیمت راهبردی این فناوری‌ها در استقلال اقتصادی کشور تاکید کرد.

به گزارش گروه اقتصادی  خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی صبح امروز ضمن بازدید از موسسه کشت و صنعت مزرعه نمونه آستان قدس رضوی، با اعضای هئیت علمی و مدیران چند پروژه نوین کشاورزی از جمله اصلاح بذر و تولید نهال گفتگو کرد و در جریان روند مطالعاتی و اجرایی این پروژه‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تولیت آستان قدس رضوی در جریان این بازدید با تاکید بر اینکه جهاد امروز، جهاد اقتصادی و مجاهدت در عرصه تولید و اشتغال و تلاش برای کاهش وابستگی به بیگانگان است، تصریح کرد: ظرفیت های عظیم ایران اسلامی اعم از سرمایه های مادی و انسانی به گونه ای است که به رغم همه فشارهای دشمنان، بن بستی در عرصه‌های مختلف اقتصادی وجود ندارد. همانگونه که مقام معظم رهبری تاکید کردند هیچ مشکلی در کشور نیست که راه حل نداشته باشد و اگر ما راهبردهای درستی در پیش بگیریم، هم می توانیم وابستگی خود به خارج را کاهش دهیم و هم سهم مناسبی از بازار و منطقه را در اختیار گیریم.
وی با اشاره به اهمیت استراتژیک فناوری های نوین کشاورزی در جهت استقلال و خود کفایی کشور گفت: تنوع اقلیمی ایران به گونه ای است که اگر بتوانیم علاوه بر ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی، حلقه تولید ، توزیع و تجارت این محصولات را به خوبی تکمیل کنیم، می توانیم به نقطه برتر برسیم و بازار منطقه را از آن خود کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، فناوری اصلاح بذر را یکی از فناوری های مهم برای ارتقای کمیت و کیفیت کشاورزی کشور خواند و با اشاره به شروع پروژه های علمی در این زمینه در مجموعه کشت و صنعت آستان قدس رضوی ، افزود: برخی قدرت های جهانی تلاش می کنند تا با انحصاری کردن فناوری هایی نظیر اصلاح بذر، سلطه اقتصادی خود بر سایر کشورها را تداوم بخشند و به همین دلیل وظیفه نهاد ها و دستگاه‌های مختلف است که در جهت شکستن این انحصار علمی تلاش کنند تا در آینده، کشور محتاج به بیگانه نباشد.
وی یکی از سیاست های مهم آستان قدس رضوی را ورود به پروژه های ارتقای فناوری‌های نوین در حوزه کشاورزی از جمله اصلاح بذر عنوان کرد و از مدیران موسسه کشت و صنعت آستان قدس و نیز اعضای هئیت علمی همکار این موسسه خواست تا با تلاش مضاعف و بهره گیری از همه ظرفیت ها، پروژه های علمی- اقتصادی پیشران در حوزه کشاورزی را نهایی و زمینه بهره گیری عمومی از فناوری های به دست آمده را فراهم کنند.
در این بازدید دکتر وریدی مدیر عامل مجموعه کشاورزی، دامپروری و صنایع تبدیلی آستان قدس رضوی ، مهندس اورعی مدیر عامل موسسه کشت و صنعت آستان قدس رضوی ، دکتر سید حسین نعمتی و دکتر رضا توکلی افشار اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد طی اظهاراتی آخرین دستاوردهای حاصل شده در زمینه ارتقای محصولات کشاورزی و اصلاح بذر در موسسه کشت و صنعت آستان قدس رضوی را تشریح کردند.
همچنین در حاشیه این بازدید، حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با گروهی از کارگران موسسه کشت و صنعت مزرعه نمونه دیدار و از نزدیک در جریان فعالیت ها و درخواست های آنان قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۳۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد

به گزارش تابناک اقتصادی؛ فروش نفت و گاز در شرایط تحریمی اقتضاهای خاص خودش را دارد. در شرایطی که فروش این منابع توسط کشور با محدودیت روبروست و تحریم کنندگان تلاش خود را در راستای فلج کردن اقتصاد کشور به کار گرفته اند، چاره اندیشی برای فروش نفت و گاز کشور ضروری است.

در همین راستا، وزارت نفت به اجرای سیاست هایی به منظور حل مشکلات کشور در شرایط تحریمی پرداخت. به اجرا گذاشتن دیپلماسی فعال و هوشمندانه در ارتباط با همسایگان از جمله سیاست هایی بود که دولت سیزدهم در پیش گرفت. در اثر این سیاست ها، بهبود روابط با پاکستان، ترکمنستان، عراق و ترکیه در دستور کار قرار گرفت و بسترسازی برای از سر گیری خط لوله صلح، آغاز دوباره سوآپ گاز از ترکمنستان و ادامه فروش گاز به ترکیه و عراق تحقق یافت.

سیاست دیگری که وزارت نفت دنبال کرد، صدور خدمات فنی و مهندسی به کشورهای دیگر و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی بود. در شرایطی که به لحاظ مالی در مضیقه هستیم، تلاش کردیم از طریق ارائه خدمات به سایر کشورها و فروش نفت به آن ها به همکاری در پالایشگاه هایشان بپردازیم.

نظرات محمدحسن دیده ور، عضو اتاق بازرگانی ایران را در خصوص دیپلماسی فعال انرژی دولت سیزدهم و مزیت هایی که برای کشور داشته است، در ادامه می خوانید.

دیده ور در گفتگو با تابناک اقتصادی در خصوص دیپلماسی انرژی فعال دولت سیزدهم خاطرنشان کرد: دیپلماسی اقتصادی فعال در حوزه انرژی و سیاست گذاری کلان در توسعه تجارت انرژی کشور دو بال سیاست خارجی ایران بوده است که به موازات یکدیگر پیش رفتند و توانستند کمک زیادی به رشد فروش نفت ایران داشته باشند.

خوشبختانه شاهد هستیم که روابط کشورمان نیز با همسایگان در حال بهبود است. به طور مثال، تنش زدایی ای که از روابط خود با عربستان کردیم، بسیار به جا و مناسب بود. بهبود روابط با هند، ترکمستان و عراق نیز اقدام خوبی در جهت توسعه تجارت انرژی کشور بوده است.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی خاطرنشان کرد: بخش زیادی از این موضوع که امور کشور در حال پیشرفت است، به موضوع بهبود روابط با دیگر کشورها برمی گردد. در حوزه های مختلف شاهد هستیم که سیاستمداران کشور در حال تنش زدایی و احیای روابط هستند که بسیار کمک کننده است.

دیده ور گفت: اشتیاق زیادی از سوی فعالان اقتصادی دیگر کشورها برای همکاری با ایران و فعالیت در فضای کشور ما وجود دارد. حتی فعالان اقتصادی کشورهای اروپایی به حضور در فضای اقتصادی ایران تمایل دارند. می توانیم از این فرصت ها به نحو احسن در راستای رشد اقتصادی کشور بهره ببریم.

وی ادامه داد: وزارت نفت اقدامات خوبی را در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها به اجرا گذاشت. به ویژه در ونزوئلا فعالیت های خوبی داشتیم. ارائه خدمات به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را سیاست درستی می دانم. از این طریق به بازارسازی تضمینی برای نفت کشور می پردازیم و نوعی اشتغالزایی برای متخصصان داخلی کشور رقم می زنیم.

دیده ور گفت: قرار بود همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی در چند کشور دیگر نظیر سودان نیز پیگیری شود. به طور کلی صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورها و سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی را مثبت ارزیابی می کنم.

وی ادامه داد: شرکت های واسطه ای در صنایع نفت و گاز سودهای سرشاری کسب می کنند. از طریق همکاری در پالایشگاه های فراسرزمینی و تبدیل نفت و گاز به فرآورده، می توانیم خودمان از این مزیت ها بهره مند شویم.

عضو کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: لازم است دولت پیگیری ای در مورد تحریم ها در مجامع بین المللی داشته باشد. برخی از اقلامی که مورد نیاز صنایع است، اصلاً تحت تحریم نیستند، اما متاسفانه مانند اقلام تحریمی با آن ها برخورد می شود و برایمان مشکل ساز شده است. دولت ایران می تواند این موضوع را در مجامع بین المللی پیگیری کند که همه اقلام مورد نیاز در صنایع تحریم نیستند.

 

دیگر خبرها

  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی در مالزی
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • دسترسی به 250 هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت(ع) آستان قدس رضوی
  • اهدای قرآن ویژه فلسطین به هیئت آستان قدس رضوی در مالزی
  • اهداء قرآن ویژه فلسطین به هیئت اعزامی آستان قدس رضوی در کشور مالزی
  • فعالیت‌ های مشاوره‌ای آستان قدس رضوی در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد
  • فعالیت‌های مشاوره‌ای آستان قدس رضوی در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد