Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاددانشگاهی گلستان گفت: اگر به اقتصاد مقاومتی توجه می‌کردیم شرایط کنونی کشور بسیار بهتر بود. پس از برجام باید در جهت توانمندی داخلی، ‌ بهره‌مندی و تقویت دانش فنی مجموعه‌های دانشی و دانش‌بنیان گام برداشته می‌شد، اما همه اینها به فراموشی سپرده و تمام توجه به خارج از کشور معطوف شد. اثرات این بی توجهی در زمان تحریم خودش را نشان خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، مهندس رضا ثقفی- رئیس جهاددانشگاهی استان گلستان- در مراسم سالگرد افتتاح جهاد دانشگاهی با بیان اینکه کشور در شرایط خاصی قرار دارد، گفت: فشارها و بدعهدی‌های قدرت‌های خارجی و همچنین سوء مدیریت و سوء استفاده برخی سودجویان داخلی باعث بوجود آمدن مشکلاتی برای مردم شده است.

وی افزود: ما باید بدانیم که در شرایط فعلی وظیفه ما چه به‌عنوان شخص حقیقی، یعنی مردم و چه به‌عنوان شخص حقوقی، در هر پست و مقام و شغلی که هستیم چیست و برای برون رفت از این وضعیت باید چگونه تلاش کنیم.  

رئیس جهاددانشگاهی استان گلستان بیان کرد: اینکه دولت جدید آمریکا زیر عهدش زده به معنای آن است که آنها در برجام اهداف دیگری داشتند و متضرر شده بودند، این نشان می‌دهد مسئولینی که مذاکرات خارجی را بر عهده داشتند، وظایف خود را در مقایسه با اینکه بالاخره با قدرت‌های بزرگ رو در رو بودند، به خوبی انجام دادند.

ثقفی خاطرنشان کرد: در این میان بخشی که از آن غفلت شده و بسیار مهم بوده، بحث توجه به توانمندی‌های داخل کشور بوده است. در این مدت باید از سرمایه‌گذاران، تولیدکنندگان و کارآفرینان داخلی حمایت می‌شد.

وی با بیان اینکه در این دو سال، اقتصاد مقاومتی در عمل مورد غفلت واقع شده، گفت: توجه صرف به خارج  باعث بی‌انگیزه شدن مجموعه‌هایی مانند شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود. وقتی کشور تحریم می‌شود دوباره همه به سراغ مجموعه‌های دانشی و دانش‌بنیان داخلی می‌آیند.

ثقفی خاطرنشان کرد: تجدید نگرش، مطالعه دقیق و مرور تمام اجزای اقتصاد مقاومتی راه حل برون رفت از شرایط فعلی است.

وی در ادامه گفت: جهاددانشگاهی اقدامات دانشی و فناورانه بسیار خوبی را در سطح کشور انجام داده که بخشی از آنها در استان ما قابل اجرا و پیاده سازی است. هر زمانی که مجموعه استان گلستان نیاز به هر قسمتی از توان جهاددانشگاهی در سطح کشور دارد ما آمادگی همکاری با آنها را داریم.

رئیس جهاددانشگاهی گلستان تصریح کرد: ظرفیت و دستاوردهای جهاددانشگاهی در حوزه پزشکی شامل درمان زخم دیابت، سرطان برست، آسم و آلرژی و سلول درمانی، در فنی پنل  خورشیدی، تولید قفس پرورش ماهی در قفس، یو پی اس‌های اداری و صنعتی، دستگاه تولید آب از رطوبت هوا و در حوزه کشاورزی بهبود عملکرد و بهره‌وری محصولات کشاورزی با تولید کودهای شیمیایی و زیستی و نیز تخصص و توانمندی‌های پژوهشکده گیاهان دارویی و غیره را می‌توان در استان به کار بگیریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام تحریم های آمریکا جهاد دانشگاهي شرکت دانش بنیان منطقه گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۳۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها

مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد گفت: با هدف استفاده از دانش بومی در صنعت نفت و گاز ایران، و برای بهره‌مندی بیشتر از توان علمی و اجرایی شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه، تفاهم‌نامه‌ای بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد به امضا رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگاری دانشجو، اکبر دادخواه در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری مشترک علمی _ پژوهشی بین مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و شرکت نفت پاسارگاد، با بیان اینکه این تفاهم‌نامه با هدف رفع چالش‌ها و معضلات صنعت قیر و آسفالت از طریق همکاری‌های پژوهشی و تولیدی منعقد شده است، اظهار کرد: تمرکز بر فاز اجرایی پروژه‌های نظری است چراکه عملگرایی در این عرصه آثار ملموسی در توسعه و رشد پایدار کشور به ارمغان می‌آورد.


وی افزود: عملگرایی بار‌ها مورد توصیه و توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت و در ترسیم نقشه راه ما نیز کمک شایانی کرد. ضمن‌آنکه با توجه به احیا سطح تعاملات میان دو مجموعه روی حمایت وزارت راه و شهرسازی نیز در تحقق این امر حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم.


مدیرعامل شرکت نفت پاسارگاد با بیان اینکه البته در حال حاضر نیز همکاری‌های سازنده‌ای میان دو مجموعه شکل گرفته و تفاهمنامه‌های مشترک متعدد با تمام زیرمجموعه‌های وزارت راه به امضا رسیده است، اظهار کرد: اخیرا پیشنهادی مبنی بر راه‌اندازی یک واحد اداری برای تولید محتوای آموزشی و تخصصی در راستای فعالیت‌های شرکت مطرح شد، از آن‌جایی که حفظ رضایت مشتری و ذی‌النفعان از اولویت‌های اصلی است موضوع راه‌اندازی این واحد با هدف ترسیم چشم‌انداز کارشناسی شده برای مشتریان و ذی‌النفعان در دستور کار قرار گرفت.


دادخواه با تاکید بر حفظ سرمایه انسانی در کشور تصریح کرد: با تربیت نیروی عملیاتی می‌توان در جهت حفظ سرمایه انسانی کشور و نخبه‌گرایی حرکت کرد و در بحث اشتغال و اجرای مسئولیت تسهیل‌گری کرد. در همین زمینه با تکیه بر ظرفیت‌های موجود همچون تنوع جغرافیایی و در راستای ارتقا عملکرد مسئولیت‌های اجتماعی طرح‌هایی در نظر گرفته است.

دیگر خبرها

  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • ایران یک کشور صادراتی با محوریت دانش بنیان تبدیل خواهد شد
  • رفع تمامی مشکلات مربوط و تسهیل ثبت شرکت به صورت خودکاربری
  • گردهمایی مدیران مراکز نوآوری در کارخانه نوآوری امیدینو
  • مسلمی نائینی: ارائه آموزش‌های تخصصی، مهارتی و دانش‌بنیان توسط جهاددانشگاهی
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گرو مسیر تکنولوژی است 
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گروی مسیر فناوری است