Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، جلسه کارگروه تنظیم بازار استان قم ظهر امروز با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در تالار امام جواد (ع) استانداری برگزار شد.

سید مهدی صادقی استاندار قم در ابتدای این جلسه با اشاره به تشکیل ستاد بازرسی بازار استان قم اظهار کرد: این ستاد با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضایی و امنیتی تشکیل شده است و بازرسی‌های ستاد تا رسیدن به وضعیت تعادل ادامه پیدا می‌کند، اخیرا انبار یک انبار کالا‌های احتکار شده شامل هزار تن شمش آلومینیوم در قم کشف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





عرضه مرغ منجمد در قم

محمود سیجانی در ادامه این جلسه با اشاره به توزیع مرغ منجمد در استان قم اظهار کرد: مرغ منجمد در فروشگاه‌های منتخب در قم عرضه می‌شود تا شاهد کاهش قیمت باشیم، همچنین ستاد مبارزه با احتکار در استان شکل گرفته و این ستاد کشفیاتی با کمک دستگاه قضایی و دستگاه امنیتی داشته است و کالا‌های کشف شده در بازار عرضه می‌شوند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ادامه داد: در زمینه مواد اولیه پتروشیمی برای واحد‌های تولیدی استان مشکل به وجود آمده است، این مواد بر روی تولید بسیاری از کالا‌ها به تاثیر می‌گذارد.



ثبات قیمت برنج در قم

امیر محمدی چهر در بخش دیگری از جلسه با اشاره به قیمت کالا‌های اساسی اظهار کرد: در یک ماه اخیر، قیمت برنج ایرانی ثبات قیمت و برنج خارجی در حدود پنج درصد افزایش قیمت داشت، قیمت کالا‌هایی همچون لوبیا، نخود خرما، سیب زمینی و پیاز در این مدت ثابت بود.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم ادامه داد: روزانه ۱۲ تن مرغ منجمد در استان قم توزیع می‌شود، اما با این وجود نتوانستیم که قیمت مرغ را در استان کاهش بدهیم، قیمت مرغ در یک ماه اخیر ۲۵ درصد افزایش داشت.

مهدی ریاضی در ادامه این جلسه با اشاره به مبارزه با قاچاق کالا در استان قم اظهار کرد: نگرانی در زمینه قاچاق معکوس کالا‌های اساسی به خارج از کشور وجود دارد و در این راستا گزارش‌هایی در خصوص دپوی برخی از این کالا‌ها در استان رسیده است.



کشف انبار احتکار کاغذ در قم

وی ادامه داد: گشت‌های مشترک با حضور دستگاه‌های مختلف از انبار‌های کالا‌ها در استان قم صورت می‌گیرد و ۱۰ مورد تخلف در زمینه احتکار و اختفای کالا مشاهده شد، یک انبار حاوی ۸۰۰ تن کاغذ به ارزش ۳۲ میلیارد ریال که احتکار شده بود، اخیرا در قم کشف شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قم افزود: کالا‌های کشف شده در انبار‌ها با نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم در بازار عرضه می‌شود و صاحبان کالا‌های احتکار شده تا هفت برابر ارزش این کالا‌ها جریمه می‌شوند.

ریاضی در پایان دادن اختیارات به تعزیرات را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: نقص نداشتن اختیارات کامل برای مبارزه با قاچاق کالا برطرف شده است، با هماهنگی دادستانی قم از اختیارات دادستان برای مقابله با اخلال گران اقتصادی استفاده کردیم.



بازگشت قیمت نان در قم به قیمت سابق

حسن احمدلو در بخش دیگری از جلسه با اشاره به بازرسی از نانوایی‌های آزادپز استان قم اظهار کرد: بازرسی‌هایی از این نانوایی‌ها انجام دادیم و قیمت نان به قیمت سابق بازگشت، نانوایان منتظر افزایش قیمت نان هستند و افزایش ۱۰ درصد قیمت نان برای حل مشکلات نانوایان جوابگو نیست.

رئیس اتاق اصناف استان قم ادامه داد: هزار و ۹۵۱ بازرسی از ابتدای مردادماه انجام دادیم، به دنبال ایجاد التهاب در بازار نیستیم و با احتکار در بازار مبارزه می‌کنیم.

رضا سیار فرماندار قم در ادامه این جلسه با اشاره به وضعیت نانوایی‌های آزادپر استان قم افزود: ۱۰۰ نانوایی آزادپز سنگک و بیش از ۱۰۰ نانوایی دیگر آزادپز بربری و لواش داریم، این نانوایی‌ها آرد یارانه‌ای می‌گیرند.

وی با بیان اینکه تعزیرات قم تاکنون ۳۸۵ پرونده گران فروشی برای نانوایی‌های آزادپز تشکیل داده است ادامه داد: با مجوز شورای تامین قم، افرادی که اصرار به گران فروشی در نانوایی‌ها دارند، به عنوان مخل نظام اقتصادی شناخته می‌شوند و واحدهایشان پلمب خواهد شد.



اعلام قیمت جدید نان در نانوایی‌های آزادپز

فرماندار قم افزود: قیمت جدید نان در نانوایی‌های آزادپز قم طی روز‌های آتی اعلام می‌شود، این اعلام براساس کار کارشناسی صورت می‌گیرد، ولی تغییر قیمت نان در نانوایی‌های دولتی در اختیار استان نیست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قیمت مرغ با شیوه‌های دستوری پایین نمی‌آید بلکه باید در سیکل تولید آن تغییراتی صورت بگیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی ذوالنور نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در بخش پایانی جلسه خاطرنشان کرد: باید قیمت نان حفظ شود، ولی نباید هزینه این کار را از جیب نانوا بدهیم، نانوایان به عنوان یک قشر زحمتکش مشکلات اقتصادی زیادی دارند و برخی از نانوایان زیر خط فقر در حال زندگی هستند که باید به فکر مساعدت به این قشر باشیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۳۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات کمیسیون اصل نود برای افزایش کیفیت نان

سخنگوی کمیسیون اصل نود با اشاره به مصوبات این کمیسیون برای افزایش کیفیت نان در کشور گفت: در این جلسه مقرر شد دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی نسبت به ارائه برنامه جامع توسعه نان کامل اقدام کند.

به گزارش مشرق، علی خضریان در توضیح جلسه کمیسیون اصل نود گفت: این نشست با موضوع بررسی افزایش کیفیت، غنی‌سازی و کاهش ضایعات نان و همچنین بررسی عملکرد دستگاه‌ها در خصوص زنجیره ارزش نان و ارتقای بهره‌وری با حضور مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی، مدیران وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، جهاد کشاورزی، کشور، امور اقتصادی و دارایی، سپاه پاسداران، سازمان ملی استاندارد و کارشناسان دانشگاهی و مراکز پژوهشی برگزار شد.

وی‌ توضیح داد: آرد تصفیه شده (سفید) برای سلامت انسان ضررهایی دارد که در این باره مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش کارشناسی به استناد مطالعات داخلی و خارجی به آن پرداخته است. این موضوع باعث نارضایتی‌هایی در اذهان مردم نیز شده است؛ بر همین اساس کمیسیون اصل نودم قانون اساسی پیرو اظهار نظر کارشناسی مرکز پژوهش‌ها به موضوع ورود کرد و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی جلسه‌ای تشکیل داد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این جلسه کمیسیون اصل نود مصوباتی داشت که به موجب آن مقرر شد اقدامات قابل نظارت با محوریت شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور توسط دستگاه‌های مسئول در اسرع وقت و با قید فوریت انجام شود.

وی، تدوین استاندارد نان کامل و ابلاغ آن، تدوین شیوه نامه پخت نان کامل و نظارت بر اجرای آن توسط نانوایی‌ها، فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل، حمایت از راه‌اندازی کارخانجات آرد کامل در سطح استان‌های کشور، توسعه استفاده از آرد کامل در صنف نانوایی، افزایش تعداد نانوایی‌هایی که از آرد کامل استفاده می‌کنند، اقتصادی کردن تولید آرد کامل و پخت نان کامل را از جمله مصوبات اصلی کمیسیون عنوان کرد.

خضریان اظهار کرد: با وجود زحمات قابل تقدیری که دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشیده است، هنوز با وضعیت مطلوب فاصله زیادی وجود دارد. لذا در این جلسه تاکید شد که باید آرد کامل نرخ‌گذاری صحیحی داشته باشد تا کارخانجات آرد برای ورود به این حوزه تشویق شوند. همچنین بیان شد که قیمت تمام شده نان کامل به نحوی باشد که اقشار مستضعف نیز بتوانند از این نعمت بهره‌مند شوند. باید کارگروه‌های نظارتی در سطح استان‌ها امکان نرخ گذاری متفاوت برای واحدهای پخت نان کامل را فراهم کنند.

وی اضافه کرد: در این جلسه تاکید شد که هر چه سریعتر دستورالعمل پخت نان کامل به صورت فراگیر ابلاغ و بر اجرای آن نظارت کامل اعمال شود چرا که عدم رعایت نکات فنی تخمیر سلامت مردم را به خطر می‌اندازد. از این رو باید اقدامات اساسی برای فرهنگ‌سازی مصرف نان کامل و ایجاد هدفمند و برنامه‌ریزی شده مطالبه مردمی در این زمینه انجام شود. از سوی دیگر دستگاه‌های مربوطه به ویژه وزارت بهداشت باید نسبت به افزایش سطح آگاهی مردم در زمینه اصول پخت نان کامل در نانوایی‌ها اقدام کند تا از این طریق امکان نظارت فراگیر و مردمی فراهم شود و اطلاعیه‌ای در این زمینه در نانوایی‌ها نصب شود.

خضریان ادامه داد: در این نشست مطرح شد که موضوع پخت نان کامل باید به عنوان هنر-صنعت، مجددا در روستاهای کشور با رعایت موازین بهداشتی احیاء شود تا ضمن ایجاد اشتغال، منجر به بهبود هر چه بیشتر سلامت مردم شود. باید نانوایان طی یک نامه مشخص، در خصوص نحوه پخت نان کامل و رعایت اصول مربوطه آموزش حرفه‌ای ببینند. همچنین فراهم سازی دسترسی نانوایان علاقه‌مند به پخت نان کامل چه در روستا و چه در شهر به آرد کامل توسط شرکت بازرگانی دولتی در اسرع وقت فراهم شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی می‌بایست ظرف یک ماه نسبت به ارائه برنامه جامع توسعه نان کامل مشتمل را بر اهداف کمی و زمان‌بندی به کمیسیون اقدام کند. از سوی دیگر وزارت کشور نیز ظرف دو ماه اقدامات لازم برای قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان کامل را به عمل آورده و مقرر شد سازمان ملی استاندارد حداکثر تا خردادماه آیین نامه مربوط به کارخانجات تولید آرد کامل را تصویب کند و وزارت بهداشت نتایج مطالعه اثرات مصرف نان کامل بر سلامت مردم را در اسرع وقت بررسی و اقدام به فرهنگ‌سازی کند. سازمان ملی استاندارد نیز ظرف دو ماه نسبت به بازنگری و کاهش درصد سبوس‌گیری با تأکید بر نان لواش و تافتون اقدام کند.

دیگر خبرها

  • آتش‌سوزی گسترده انبار کالا در جنوب تهران
  • حریق گسترده انبار کالا در جنوب تهران
  • یک انبار کالا در جنوب تهران طعمه آتش شد
  • آتش سوزی گسترده انبار کالا در جنوب تهران
  • یک انبار کالا در جنوب تهران طعمه آتش شد +فیلم
  • آتش سوزی در انبار کالا در جنوب تهران
  • کشف محموله میلیاردی باتری‌های قاچاق در بابل
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری آرد و نان
  • مصوبات کمیسیون اصل نود برای افزایش کیفیت نان
  • مصوبات کمیسیون اصل نود در حوزه قیمت‌گذاری صحیح آرد و نان