Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس آنلاین: تولیت آستان قدس رضوی با اعلام شروع چندین پروژه بزرگ توسط این آستان در زمینه فناوری‌های نوین کشاورزی از جمله اصلاح بذر و تولید نهال، بر اهیمت راهبردی این فناوری‌ها در استقلال اقتصادی کشور تاکید کرد.

به گزارش آستان نیوز، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی صبح امروز ضمن بازدید از موسسه کشت و صنعت مزرعه نمونه آستان قدس رضوی، با اعضای هئیت علمی و مدیران چند پروژه نوین کشاورزی از جمله اصلاح بذر و تولید نهال گفتگو کرد و در جریان روند مطالعاتی و اجرایی این پروژه‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تولیت آستان قدس رضوی در جریان این بازدید با تاکید بر اینکه جهاد امروز، جهاد اقتصادی و مجاهدت در عرصه تولید و اشتغال و تلاش برای کاهش وابستگی به بیگانگان است، تصریح کرد: ظرفیت های عظیم ایران اسلامی اعم از سرمایه های مادی و انسانی به گونه ای است که به رغم همه فشارهای دشمنان، بن بستی در عرصه‌های مختلف اقتصادی وجود ندارد. همانگونه که مقام معظم رهبری تاکید کردند هیچ مشکلی در کشور نیست که راه حل نداشته باشد و اگر ما راهبردهای درستی در پیش بگیریم، هم می توانیم وابستگی خود به خارج را کاهش دهیم و هم سهم مناسبی از بازار و منطقه را در اختیار گیریم.
وی با اشاره به اهمیت استراتژیک فناوری های نوین کشاورزی در جهت استقلال و خود کفایی کشور گفت: تنوع اقلیمی ایران به گونه ای است که اگر بتوانیم علاوه بر ارتقای کیفیت محصولات کشاورزی، حلقه تولید، توزیع و تجارت این محصولات را به خوبی تکمیل کنیم، می توانیم به نقطه برتر برسیم و بازار منطقه را از آن خود کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، فناوری اصلاح بذر را یکی از فناوری های مهم برای ارتقای کمیت و کیفیت کشاورزی کشور خواند و با اشاره به شروع پروژه های علمی در این زمینه در مجموعه کشت و صنعت آستان قدس رضوی، افزود: برخی قدرت های جهانی تلاش می کنند تا با انحصاری کردن فناوری هایی نظیر اصلاح بذر، سلطه اقتصادی خود بر سایر کشورها را تداوم بخشند و به همین دلیل وظیفه نهاد ها و دستگاه‌های مختلف است که در جهت شکستن این انحصار علمی تلاش کنند تا در آینده، کشور محتاج به بیگانه نباشد.
وی یکی از سیاست های مهم آستان قدس رضوی را ورود به پروژه های ارتقای فناوری‌های نوین در حوزه کشاورزی از جمله اصلاح بذر عنوان کرد و از مدیران موسسه کشت و صنعت آستان قدس و نیز اعضای هئیت علمی همکار این موسسه خواست تا با تلاش مضاعف و بهره گیری از همه ظرفیت ها، پروژه های علمی- اقتصادی پیشران در حوزه کشاورزی را نهایی و زمینه بهره گیری عمومی از فناوری های به دست آمده را فراهم کنند.
در این بازدید دکتر وریدی مدیر عامل مجموعه کشاورزی، دامپروری و صنایع تبدیلی آستان قدس رضوی، مهندس اورعی مدیر عامل موسسه کشت و صنعت آستان قدس رضوی، دکتر سید حسین نعمتی و دکتر رضا توکلی افشار اعضای هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد طی اظهاراتی آخرین دستاوردهای حاصل شده در زمینه ارتقای محصولات کشاورزی و اصلاح بذر در موسسه کشت و صنعت آستان قدس رضوی را تشریح کردند.
همچنین در حاشیه این بازدید، حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با گروهی از کارگران موسسه کشت و صنعت مزرعه نمونه دیدار و از نزدیک در جریان فعالیت ها و درخواست های آنان قرار گرفت.

منبع: آستان نیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مزرعه نمونه آستان قدس رضوی مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی فارس برآورد اولیه خسارت به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سمیه سلیمی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت‌ماه است، اظهار داشت: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح 53 هزار و 166 هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ 28 هزار میلیارد ریال است.

به گفته وی، مزارع کلزار، گندم، جو، سبزی و صیفی جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی فارس برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را 18 هزار و 400 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سطحی معادل 15 هزار و 500 هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی تصریح کرد: در زیربخش دامی خسارت وارد شده به 180 راس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، 16 تن علوفه و خوراک دام و 30 باب جایگاه دام، در مجموع 217 میلیارد ریال برآورد شده است. 

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس بیان کرد: 180 کیلومتر جاده بین مزارع، 60 کیلومتر کانال آبرسانی، 21 رشته قنات، 2 طرح تغذیه مصنوعی و 31 هزار مترمربع تاسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و 550 میلیارد ریال است. 

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح 153 کیلومتر را 20 میلیارد ریال اعلام کرد.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • حکمرانی فضای مجازی نباید به دست دشمنان بیفتد
  • ناذران از راه دور و نزدیک در تأمین نیازهای حرم مطهر رضوی شریک‌اند
  • آصفی: دیگر هیچ عرصه بین‌المللی نیست كه رژیم صهیونیستی لطمه ویرانگری در آن نخورده باشد
  • باغات در سطح ۶۵ هزار هکتار نوسازی شد
  • امتداد «زیارت» با تدارک ۳۸۰ برنامه / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت ۱۴۰۳
  • امتداد «زیارت» با تدارک 380 برنامه در دهه کرامت / «با شما سربلندیم»؛ شعار محوری دهه کرامت 1403
  • مشهد قطب آجیل ایران می‌شود
  • جشن مومنانه‌ همراه با پیوست علمی و فرهنگی در دهه کرامت
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود