Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-24@12:11:17 GMT

دلایل نابسامانی‌ اقتصادی کشور چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۴۲۰۸

علیرضا ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه‌ملت در رابطه با سخنان رهبر انقلاب مبنی بر اینکه کارشناسان اقتصادی و بسیاری از مسئولین، متفقند که عامل مشکلات اقتصادی خارجی نیست، درونی است، گفت: متاسفانه باید اذعان کرد که عرصه مدیریتی کشور با ضعف و ناکارآمدی مستمر مواجه است.

نقدینگی فرصت طلایی که با مدیریت نادرست از بین رفت

نماینده مردم رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امروزه همه مردم با جان و پوست خود تلاطم های بازار را حس می کنند، اظهار کرد: این مهم در حالیست که اگر نقدینگی موجود در بازار با مدیریت و اتخاذ سیاست های صحیح به سمت صنعت، کشاورزی و غیره راهنمایی میشد برای کشور فرصت طلایی را رقم می زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهد عدم اجرای صحیح سیاست کلی اقتصاد مقاومتی هستیم

وی با بیان اینکه سال های متمادی راهبردهای اقتصادی از سوی رهبر انقلاب برای دولتمردان و سایر مسئولان تبیین شده است، ادامه داد: به عنوان مثال سیاست کلی اقتصاد مقاومتی که همه کارشناسان اعتقاد دارند برای مواجه با تحریم ها امری ضروری است مشخص و اعلام شده اما در اجرا و تحقق بندهای آن ناکام هستیم.

سوء مدیریت ها، نارضایتی اجتماعی و بدبینی به نظام را رقم می زند

این نماینده مردم در مجلس دهم ضمن اشاره به اینکه مشکلات موجود در بازار را می توان با برنامه ریزی صحیح و بلندمدت به راحتی حل کرد، تصریح کرد: نباید اجازه دهیم افرادی با سوء مدیریت زمینه ایجاد نارضایتی اجتماعی و همچنین بدبین شدن جامعه به نظام را فراهم کنند؛ در این بین باید یادآور شد ایجاد حس بدبینی به نظام اسلامی از جمله اهداف استکبار است که همواره از سوی آمریکا پیگیری می شود.

بروکراسی اداری و نبود بانک اطلاعاتی ظرفیت های اقتصادی را از بین برده است

عضو هیأت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ظرفیت های اقتصادی زیادی در کشور وجود دارد که متاسفانه به دلیل بی توجهی، نبود بانک اطلاعاتی، سوء مدیریت، بروکراسی اداری و غیره در حال فراموشی و همچنین از بین رفتن است، خاطرنشان کرد: دولتمردان همواره در زمان انتخابات وعده رهایی اقتصاد کشور از نفت را سر داده اند اما در واقعیت این امر هیچگاه به درستی محقق نشده است؛ به نظر می رسد در شرایط کنونی دولتمردان باید تدبیر درستی بیاندیشند تا کاستی ها و آسیب های ایجاد شده برطرف شود.

به گزارش خبرگزاری خانه‌ملت، رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم بیان کردند که کارشناسان اقتصادی و بسیاری از مسئولین، متفقند که عامل مشکلات اقتصادی خارجی نیست، درونی است. نه اینکه تحریم ها اثر نداشته باشد اما عمده‌ مربوط به عملکردهاست.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۴۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم

وزیر کشور در ساری گفت: در دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی و گره‌گشایی از مشکلات مردم و کشور، اقدامات زیادی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد وحیدی امروز چهارم اردیبهشت در مراسم تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید مازندران در سالن همایش اتاق بازرگانی استان، گفت: در دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی و گره گشایی از مشکلات مردم و کشور، اقدامات زیادی شده است و اینها باید گفته شود.

وزیر کشور با بیان اینکه دشمنان نمی‌خواهند رشد و شکوفایی کشور ما را ببینند، افزود: مدیران ما پاک‌دست بوده و فداکارانه در حال خدمتگزاری هستند و اینها تلاش یک فرد نیست بلکه تلاش نظام است.

وحیدی گفت: آقای حسینی پور؛ استاندار سابق مازندران با سابقه خوب در مدیریت‌های پیشین از استانداری و با پشتوانه قوی برای این استان مهم و برجسته با جریان علمی و دانشی و جریان معنوی قوی و ظرفیت‌های مهم طبیعی و... انتخاب شده بود. 

وی ادامه داد: انتخاب استاندار برای این استان کار دشواری است و تجربه امروز پس از دو سال و اندی نشان داد که انتخاب درستی داشتیم، به همین دلیل نمی‌خواستیم استاندار را تغییر بدهیم، ایشان فداکارانه و ایثارگرانه با وجود بیماری همسرش در مازندران ماندند تا به مسائل مردم برسند.

وحیدی بیان کرد: از حسینی‌پور خواستیم که تا انتخابات مجلس بمانند و ماندند و اکنون نه به دلیل ضعف مدیریتی، بلکه به دلیل خواسته شخصی این تغییر ایجاد شد. 

وحیدی ادامه داد: البته کشاکشی هم وجود داشت که از ایشان در وزارت کشور استفاده کنیم تا در موضوعات مختلف از ایشان استفاده شود، اما آقای مخبر نظرشان این بود که از حسینی پور در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بهره بگیرند.

وزیر کشور درباره انتخاب یوسف نوری به عنوان استاندار مازندران هم گفت: کمتر حوزه‌ای هست که ایشان صاحب‌نظر نباشد، به ویژه در موضوع گردشگری، برنامه ریزی و آموزش، از همین رو تصمیم نهایی این شد که برای استان مهم مازندران، از وجود ایشان استفاده کنیم.  

وحیدی در پایان گفت: اینکه چگونه مردم را در توسعه مشارکت بدهیم نیز از ویژگی‌های استاندار جدید است و امیدواریم  ظرفیت‌های مهم مازندران در اقتصاد دریا، گردشگری و جهش تولید به خوبی به‌کارگیری شود. 


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصوبه کمیسیون اصل ۹۰ برای اقتصادی شدن پخت نان کامل
  • فروش نوکیای تقلبی حرام است!
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • چرا رهبر انقلاب اصرار بر مردمی سازی اقتصاد دارند؟ / مزایای واگذاری مدیریت به بخش خصوصی چیست؟
  • سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا