Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اروميه- ايرنا- معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي با اشاره به ممنوعيت توسعه اراضي کشاورزي در حوضه آبريز درياچه اروميه گفت: اين ممنوعيت و فعاليت هاي صورت گرفته توسط برخي سودجويان در منطقه بايد توسط نهادهاي مرتبط به صورت کامل رصد شود.

تقي کهوريان روز چهارشنبه در جلسه بررسي ميداني توسعه اراضي کشاورزي حوضه آبريز درياچه اروميه افزود: طبق مصوبه دولت، از سال 1393 توسعه اراضي کشاورزي در حوضه آبريز درياچه اروميه اعم از تبديل اراضي ملي منابع طبيعي به کشاورزي، ديم به آبي، زراعي به باغي در سطح حوضه آبريز درياچه اروميه ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: علاوه بر آن، هرگونه عمليات منجر به افزايش برداشت از منابع آب حوضه اعم از ايجاد و بهسازي ايستگاه هاي پمپاژ آب، احداث آب بند و سدهاي معيشتي در سطح حوضه آبريز درياچه اروميه ممنوع اعلام شده است.
وي بيان کرد: وزارتخانه هاي نيرو و جهاد کشاورزي بايد از صدور مجوز در اين خصوص خودداري کرده و با متخلفان و سودجويان در اين حوزه برخوردهاي لازم را انجام دهند.
معاون امور عمراني استاندار آذربايجان غربي با اشاره به گزارش ستاد احياي درياچه اروميه در اين خصوص ادامه داد: طبق اين گزارش 21 هزار هکتار توسعه اراضي در اين حوضه صورت گرفته که 18 هزار هکتار آن در اين استان بوده است.
کهوريان گفت: تصميم گيري در خصوص اين توسعه اراضي توسط مراجع قانوني انجام خواهد شد.
به گزارش ايرنا در اين جلسه نمايندگان دستگاه هاي اجرايي مرتبط، گزارش هايي را از اراضي کشاورزي توسعه يافته در برخي از مناطق حوضه آبريز ارائه کردند.
با توجه به نقش آب مصرفي کشاورزي در کاهش آب درياچه اروميه، ستاد احياي اين درياچه توسعه اراضي کشاورزي در اين حوضه را ممنوع کرد.
با تلاش ستاد احياي درياچه اروميه و دستگاه هاي اجرايي مرتبط، در حال حاضر وضعيت درياچه تثبيت شده است.
8137/2093
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۴۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی با اشاره به آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه پیرانشهر به سمت دریاچه گفت: این مرحله از رهاسازی در مرحله نخست از سد سیلوه از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین بوده و در ادامه پشت سد مخزنی کانی سیب رها سازی می شود.

مجید رستگاری افزود: در مرحله نخست ۱۲ مترمکعب بر ثانیه و در مرحله دوم پنج متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپرآباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه شد.

رستگاری اظهار کرد: در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در ثانیه در حال طی مسیر از طریق سامانه های انتقال آب به سمت حوضه دریاچه ارومیه است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی اضافه کرد: در مرحله پیشین رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری، ۱۲ میلیون متر مکعب آب از سد سیلوه رهاسازی شده بود.

دیگر خبرها

  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالابهای اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالاب‌های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • آغاز مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه پیرانشهر به دریاچه ارومیه
  • مرحله دوم رها سازی آب از سد سیلوه به دریاچه ارومیه
  • رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه | این دریاچه جان تازه می‌گیرد؟
  • انسداد ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان
  • ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد
  • افزایش جمعیت گوزن زرد ایرانی در پارک ملی دریاچه ارومیه