Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@06:39:45 GMT

بیش از 50 هزار واحد زلزله زده تعمیر شدند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۵۴۱۸

بیش از 50 هزار واحد زلزله زده تعمیر شدند

کرمانشاه - ایرنا - رییس ستاد بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه با بیان اینکه حدود 63 هزار واحد نیاز به تعمیر در مناطق زلزله زده وجود دارند، گفت: تاکنون کار تعمیر بیش از 50 هزار واحد آن به پایان رسیده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا خواجه ای روز چهارشنبه در نشست ستاد بازسازی مناطق زلزله زده که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: از 63 هزار واحد نیاز به تعمیر کار تعمیر 57 هزار و 281 واحد آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تاکنون صاحبان 26 هزار و 500 واحد زلزله زده پی کنی کرده اند و 13 هزار و 419 واحد هم دیوار چینی خود را به پایان رسانده اند.
رییس ستاد بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه با اشاره به اینکه اسکلت 20 هزار و 168 واحد بر پا شده اند، یادآور شد: 13 هزار و 90 واحد دارای سقف و پنج هزار و 876 واحد دارای درب و پنجره شده اند.
خواجه ای با بیان اینکه 435 پیمانکار در منطقه حضور دارند که عمده این پیمانکاران غیر بومی هستند، گفت: پنج هزار و 700 نفر از 11 هزار نفری که در منطقه مشغول به کار هستند را بومی‌ ها تشکیل می دهند.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود عنوان کرد: بنیاد مسکن میلگرد ریز‌نمره برای توزیع در مناطق زلزله زده تمام کرده است و در بازار نیز پیدا نمی شود.
رییس ستاد بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه افزود: بازاریان وقتی که دیدند بنیاد مسکن میلگرد توزیع می کند میلگرد به منطقه نیاوردند و به سمت تامین دیگر مصالح رفتند.
خواجه ای اعلام کرد: در حال خرید میلگرد از کارخانه فولاد اهواز هستیم و به زودی میلگرد مورد نیاز بازسازی مناطق زلزله زده تامین می شود
وی با بیان اینکه برای بازسازی هر واحد کاملا تخریب شده 13 تن سیمان نیاز است، گفت: بنیاد مستضعفان 175 هزار تن سیمان به مناطق زلزله زده اختصاص داد و به هر کدام از واحدهای صد درصد تخریب شده هشت تن سیمان به صورت رایگان اهدا کرد.
به گفته رییس ستاد بازسازی مناطق زلزله زده ، تاکنون 110 هزار تن از سیمان اهدایی بنیاد مستضعفان مصرف شده و 65 هزار تن واحد نیز باقی مانده است.
خواجه ای اعلام کرد که علاوه بر هشت تن سیمان رایگان سیمان یارانه ای را با قیمت کیسه ای هفت هزار تومان‌ توزیع خواهند کرد.
وی در رابطه با فعالیت شخصیت های معروف در مناطق زلزله زده گفت: آقای علی دایی که کمک های مردمی را جمع اوری ‌کرده است در ابتدا قرار بود یک روستا را به صورت کامل بسازد اما براساس صحبت هایی که با وی شد قرار شد که هزینه کمتری برای ساخت و ساز صرف کند تا تعداد واحدهای بهره مند از این کمک ها افزایش پیدا کند.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حدود 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده است.
هم اکنون 500 پیمانکار و 11 هزار و 600 نفر در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه مشغول ساخت و ساز واحدهای تخریبی هستند.
7445/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد زلزله96 بنياد مسكن استان كرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۵۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه

ابراهیم شکیبا در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال جهت کلیه کودکان زیر ۵ سال (کلیه متولدین ۱۳۹۸/۰۲/۰۲ به بعد) در مناطق و کانون‌های پرخطر سطح استان کرمانشاه همزمان با سایر دانشگاه‌های مناطق غیر گرمسیری کشوردر دو نوبت اجرا می‌شود.

وی افزود: با توجه به همجواری با دو کشور افغانستان و پاکستان که از نظر بیماری بومی فلج اطفال در مرز شرقی هستند همچنین تردد اتباع از کشورهای همسایه افغانستان و پاکستان به کشور ایران باعث شده است اجرای طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال از اهمیت ویژه ای برخوردار شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: برای حفظ این دستاورد بزرگ (ریشه کنی فلج اطفال در کشور) و به حداقل رساندن خطر ورود و چرخش ویروس پولیو عملیات سالانه ایمن سازی تکمیلی در ۲ نوبت به صورت فعال و خانه به خانه انجام می‌گردد.

به گفته وی نوبت اول طرح تکمیلی فلج اطفال از تاریخ ۲ اردیبهشت ماه لغایت ۴ اردیبهشت ماه سال جاری برای تعداد ۶۱۱ کودک زیر ۵ سال در سطح استان آغاز می‌شود و مرحله دوم از ۳۰ اردیبهشت ماه آغاز و تا ۱ خرداد ماه سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: نحوه اجرای طرح در سطح استان به این صورت است که در این مناطق با خوراندن قطره خوراکی فلج اطفال به صورت خانه به خانه توسط تیم‌های عملیاتی انجام می‌شود.و اجرای آن در مناطق شهری و روستایی به صورت خانه به خانه اجرا خواهد شد.

گفتنی است در این طرح تعداد ۵۷ تیم عملیاتی ۳ نفره بهداشتی (متشکل از ناظر، واکسیناتور و راننده) به منظور حفظ دستاوردهای برنامه ریشه کنی فلج اطفال شرکت دارند و از تعداد ۱۶۹۱ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۷۳۷۲ نفر بازدید، بررسی و پیگیری کرده و اقدامات بهداشتی لازم را به عمل می‌آورند.

کد خبر 6085986

دیگر خبرها

  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • آغاز طرح واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق پرخطر استان کرمانشاه
  • جابجایی بیش از ۱۱ میلیون و ۷۶۱ هزار تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • احداث و تعمیر بیش از هزار واحد مسکونی مددجویی در البرز
  • ماشین‌آلات راهداری خراسان جنوبی تجهیز و بازسازی شد
  • سیل به ۲ هزار واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • پل‌های عابرپیاده مکانیزه کرمانشاه در حال تعمیر است
  • احداث و تعمیر ۱۰۹۳ واحد مسکونی مددجویان در البرز
  • سیلاب به بیش از ۲ هزار واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد