Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حاج رسولی ها عصر چهارشنبه در حاشیه سفر وزیر نیرو به استان مازندران و بازدید از طرح های آبی و نیروگاهی در این استان با اشاره به بازدید وزیر نیرو از طرح های آبی و برقی مازندران درباره شرایط آبی کشور اظهار داشت: تاکنون در سال جاری میزان بارندگی در کشور ۱۶۸ میلی متر بوده و این میزان نسبت به متوسط درازمدت ۳۰ درصد کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مشکل سال جاری، پراکنش نامتوازن بارندگی در دوره های مختلف است و علیرغم کاهش ۳۰ درصدی، میزان بارندگی در برخی حوزه ها تا ۵۰ درصد کاهش داشته است.

حاج رسولی ها یادآور شد: شرایط استان ها از نظر بارندگی متفاوت بوده، شرایط پنج استان فوق بحرانی است و پنج استان نیز شرایط بالاتر از نرمال دارند و مازندران نیز جزو استان هایی بوده که میانگین بارندگی آن ۱۰ تا ۱۲ درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل شرکت منابع آب ایران با بیان اینکه مازندران شرایط مساعدتری را پشت سر گذاشته است، افزود: این در حالی که این استان از نظر روان آبهای سطحی شرایط خوبی ندارد و کاهش بیشتری را نسبت به میانگین کشوری دارد.

حاج رسولی ها با عنوان اینکه سال آبی جاری سخت ترین سال آبی در کشور بوده است، گفت: ۱۱۰ پروژه سدسازی در کشور داریم و تعدادی از این پروژه ها در استان های شمالی و مازندران در دست ساخت است و سعی شد در برنامه پنجم و ششم سرعت پروژه ها افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت منابع آبی ایران تصریح کرد: در سال جاری به دلیل کاهش منابع اعتباری، پروژه های سدسازی کاهش یافته است و به دلیل نوسانات نرخ بازار، اوراق مشارکت و اسناد خزانه مورد استقبال کمی از سوی پیمانکاران قرار گرفته است.

حاج رسولی ها افزود: در مازندران طی سال گذشته آبگیری سد گلورد انجام شد و امیدوار بودیم این سد را امسال تکمیل کنیم اما به دلیل وضعیت اعتباری، شرایط خوب پیش نرفت درحالی که سد گلورد می تواند خطرات ناشی از سیلاب را کاهش دهد و تامین آب پایداری را ایجاد کند.

مدیرعامل شرکت منابع آبی ایران به پروژه سد هراز اشاره و اضافه کرد: در منطقه هراز ۱۰۰ هزار هکتار اراضی وجود دارد و بخش عمده کشت برنج در این حوزه انجام می شود و این پروژه نیز از نظر نقدینگی با مشکلاتی روبرو است.

وی ادامه داد: پروژه تونل انحرافی آب به سد البرز در جریان سفر افتتاح می شود و ۳۰ تا ۳۵ میلیون مترمکعب آب را به سد البرز منتقل می کند و ظرفیت استحصال این سد را افزایش می دهد.

مدیرعامل شرکت منابع آبی ایران، افتتاح و بازدید از چندین پروژه نیروگاهی و آبی را از برنامه های وزیر نیرو به مازندران اعلام کرد و گفت: در استان مازندران ۵۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب ابلاغ شده پیش بینی شده است.

کد خبر 4375936

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت مدیریت منابع آب ایران وزارت نیرو مردم علیه احتکار روز خبرنگار خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر شهرکرد گرگان مشهد شیراز احتکار بیرجند یاسوج خطبه های نماز جمعه مجلس شورای اسلامی سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۵۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد.

دیگر خبرها

  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • پاکستان بر عزم خود برای اجرای پروژه خط لوله گاز صادراتی ایران تأکید دارد
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • افزایش ۲۸ درصدی میزان جوجه‌ریزی در مازندران
  • اجرای ایمن سازی و اصلاح شیب شیروانی ۱۴۰ کیلومتر از حاشیه راه‌های مازندران
  • روزانه ۱۵۰ تن گوشت مرغ در مازندران خریداری می شود
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران