Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - موسيقي ما – نشست معاونت امور هنري وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي با مديران، انجمن‌هاي هنري و جمعي از هنرمندان استان سيستان و بلوچستان عصر سه شنبه 23 مردادماه در معاونت امور هنري برگزار شد.
«سيدمجتبي حسيني» -معاون امور هنري- در اين نشست گفت: «خوشبختانه اخيرا نگاه به سرزمين آفتاب و اميد، سيستان و بلوچستان، به خاطر حضور انسانيِ مردم استان، شکل گرفته است و با حضور و مشارکت مردم، تصويري از ظرفيت‌ها و توانمندي هاي استان ارايه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراين نکته مهمي است که احساس محروميت در استان را به احساس استغنا تبديل کنيم و سرمايه انساني را غنيمت بدانيم. آموزش هنر، عرصه و مزيت نسبي است که دراستان سيستان و بلوچستان مي تواند مورد توجه قرار گيرد و اين سرمايه انساني به موتور مولد براي توسعه حوزه هاي مختلف فرهنگ و هنر تبديل شود.»
حسين مسگراني، مدير کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان سيستان و بلوچستان نيز در اين نشست، گزارشي از وضعيت هنري استان و اجراهاي موسيقي، نمايش، نمايشگاه هاي تجسمي و آموزشگاه هاي هنري استان بيان کرد.
علي غياثي ندوشن، مدير کل امور استان هاي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز در اين نشست با قدرداني از معاونت امور هنري به خاطر استقبال از جلسات و نشست ها با هنرمندان استان ها گفت: «وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي توجه جدي به تمرکززدايي دارد و نگاه ويژه اي به استان سيستان و بلوچستان دارد.»
معاونان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان سيستان و بلوچستان، رييس انجمن موسيقي استان، رييس انجمن هنرهاي تجسمي زاهدان، معاون انجمن هنرهاي نمايشي استان، رييس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي ايرانشهر، مدير خانه هنرمندان و انجمن خوشنويسان زاهدان و مدير کانون عکاسان استان در اين نشست، مواردي را درباره برنامه هاي هنري و نيازهاي هنري سيستان و بلوچستان بيان کردند.
علي ثابت نيا، مديرعامل انجمن موسيقي ايران نيز در اين نشست با اشاره به توانمندي استان سيستان و بلوچستان در حوزه موسيقي، بر ايجاد زمينه حضور هنرمندان و جوانان استان در جشنواره ها و رويدادهاي ملي تاکيد کرد.
حمايت از اجراهاي عمومي تياتر، اجراي آثاري از هنرمندان استان سيستان و بلوچستان در مرکز، تجهيزِ خانه هنرمندان استان، ثبت و ضبط آثار موسيقي استان، ايجاد فضايي براي توليد آثار هنري و آموزش پايدار هنر براي توسعه هنري استان و طرح هايي براي برگزاري جشنواره هاي تياتر، موسيقي و هنرهاي تجسمي از مواردي بود که مديران هنري وانجمن هاي هنري استان سيستان وبلوچستان در اين نشست، مطرح کردند.
محمد اله ياري فومني، مدير کل دفتر آموزش و توسعه فعاليتهاي فرهنگي هنري نيز در اين نشست گفت سرمايه گذاري و برنامه ريزي در زمينه آموزش هنر در استان سيستان و بلوچستان با توجه به ظرفيت و شرايط استان، بسيار موثر است.
هادي مظفري، مدير کل هنرهاي تجسمي نيز با اشاره به هنرمندان شاخص استان سيستان و بلوچستان در حوزه هنرهاي تجسمي، سفال کلپورگان را به عنوان ظرفيت و فرصت ارزشمندي خواند و بر توجه و حمايت از آن تاکيد کرد.
احمد صدري، مشاور معاون امور هنري و رييس کميته هاي تخصصي شوراي ارزشيابي هنرمندان نيز در اين نشست بر ظرفيت هاي هنري بومي و فرهنگي استان، حوزه هاي هنري گوناگون و تمرکز بر تقويت و توسعه آنها تاکيد کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۶۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم

احمد رمضی سرپرست مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر ضمن قدردانی از دست اندرکاران برگزاری «هفته هنر انقلاب اسلامی» که طی روزهای گذشته پیش روی مخاطبان قرار گرفت، توضیح داد: «هفته هنر انقلاب»رویدادی است که به واسطه تلاش همکارانم در حوزه هنری انقلاب اسلامی برگزار شده و دربرگیرنده ابعاد مختلفی است که فارغ از آنچه در یک هفته انجام می شود، می توان کارهای زیادی انجام داد. فعالیت هایی که خوشبختانه به واسطه طراحی هایی که در این زمینه صورت گرفته هر سال روند رو به پیشرفتی را طی کرده و پتانسیل بالای این مسیر را نشان می دهد.

وی افزود: به اعتقاد من یکی از مهم ترین امتیازاتی که در برگزاری «هفته هنر انقلاب» وجود دارد، مشخص شدن ابعاد مختلف و ارزشمند هنری است که به واسطه خلاقیت و توانایی هنرمندان پیشگام و جوان این عرصه توانسته دربرگیرنده آثار ارزشمندی باشد و نشان دهنده ظرفیت بالای هنر انقلاب اسلامی و جایگاه مهم آن در عرصه فرهنگ و هنر است. همین کلید واژه عنوان دلگرم کننده ای برای هنرمندان انقلاب است که می تواند موجب هم نشینی فرهنگی هنرمندان پیشکسوت این عرصه با جوان ترها شود. هنرمندانی که هرسال از آنها تجلیل می شود و این رویداد می تواند امیدواری های زیادی را به آنها منتقل کند.

سرپرست جدید مرکز موسیقی حوزه هنری انقلاب اسلامی در ادامه صحبت های خود تصریح کرد: امروز شاهد حمله همه جانبه امپراتوری رسانه ای در جریان فعالیت های فرهنگی و هنری کشور هستیم که با برنامه ریزی تضعیف هنر انقلاب را نشانه رفته اند اما وقتی رویدادی به نام «هفته هنر انقلاب» در حوزه هنری و تعدادی دیگر از مجموعه های برگزار می شود، نشان دهنده قدرت و برنامه ریزی استراتژیکی است که مایه دلگرمی هنرمندان می شود. نقطه عطفی که نباید جایگاه آن را در پیشرفت هنر انقلاب فراموش کرد.

رمضی گفت: هرچه قدر کارکرد این رویداد بیشتر و مبتنی بر کارشناسی باشد قطعا موجب انگیزه های بیشتری میان هنرمندان انقلاب می شود. البته که بی تردید چنین نگاهی نباید در برگزاری «هفته هنر انقلاب» خلاصه شود. چرا که ما می توانیم با برگزاری رویدادهای پژوهشی و محافل صمیمی که به صورت ماهانه یا فصلی برگزار می شود، کلیدواژه «هنر انقلاب» را فقط معطوف به «هفته هنر انقلاب» نکنیم و تلاش کنیم تا به واسطه این دیدن ها و نشست ها و بودن ها خودمان را دایم به روز رسانی کنیم. شرایطی که خوشبختانه در حوزه هنری انقلاب اسلامی برنامه ریزی شده و همچنان نیز در حال گسترش است.

وی در پایان تاکید: طرح مباحث تئوریک در حوزه هنر انقلاب فارغ از کارهای اجرایی که در این زمینه انجام شده و می شود، امری ضروری و مهم است که می توان آنها را در خارج از «هفته هنر انقلاب» نیز انجام داد. این فعالیت ها در شرایطی که هنر انقلاب در تیررس بدخواهان و حملات رسانه ای متعددی قرار دارد دربرگیرنده اتفاقات خوبی است که غیر از تبیین هرچه بهتر و دقیق تر واژه هنر انقلاب، موجب ایجاد گفت‌وگو میان هنرمندان جوان و پیشکسوت این عرصه می شود. موضوعی که می تواند در به روز رسانی و تعریف اینکه «هنر انقلاب چیست؟» ما را به سرفصل ها و مباحث تحلیلی هدایت کند که قطعا اتفاق خوبی است.

کد خبر 6087197 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • برگزاری «هفته هنر انقلاب» مایه دلگرمی هنرمندان است/یک پیشنهاد مهم
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • این سد از بروز فاجعه انسانی در سیستان و بلوچستان جلوگیری کرد
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • آمادگی میزبانی برای رویداد خوشنویسی جهان اسلام/ خبر خوب آقای مدیر