Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@09:18:24 GMT

بن بست مذاکراتی انگلیس و اتحادیه اروپا

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۷۳۳۵

بن بست مذاکراتی انگلیس و اتحادیه اروپا

قرار است طی هفته جاری نمایندگان اتحادیه اروپا و انگلیس درباره شرایط خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا گفت‌وگو کنند اما دو طرف هنوز نتوانسته‌اند به توافق مناسبی در این زمینه دست یابند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس ، ترزا می، در نامه‌ای به اعضای حزب خود اعلام کرد مذاکرات خروج انگلیس از اتحادیه اروپا با نمایندگان این اتحادیه در شرایط بغرنجی قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این نامه نوشت: من با چندین خطوط قرمز محاصره شده‌ام که اجازه عبور از آنها را ندارم و نه امکان پیشرفت وجود دارد و نه می‌توانیم از این نقطه عقب‌نشینی کنیم. 

«می» معتقد است برگزیت نه می‌تواند خیلی سخت باشد و نه باید خیلی نرم انجام شود، در غیر این‌صورت طرف‌های گفت‌وگو در مذاکرات انگلیس و اتحادیه اروپا نخواهند توانست به توافق مناسبی دست یابند.

اخیراً بروکس پیشنهاد می برای مذاکره در راستای ایجاد یک منطقه تجارت آزاد فقط برای مبادلات کالا را رد کرد، از سوی دیگر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد تنها ۱۱ درصد از مردم انگلیس با پیشنهاد می موافق بودند. 

در حالی این هفته مذاکرات اروپایی‌ها با انگلیس برگزار می‌شود که دو طرف هنوز نسبت به آن چیزی که می‌خواهند درباره آن مذاکره کنند، اطمینان ندارند.

در حال حاضر هیچ پیشنهاد قابل قبولی در زمینه تجارت و همچنین مرز بین ایرلند شمالی و ایرلند ارائه نشده است. دولت انگلیس نیز اظهارات مبهمی را درباره آینده روابط با انگلیس ارائه داده است. 

از سوی دیگر بروکسل مصّر بر انجام یک توافق خروج کامل انگلیس از اتحادیه اروپاست که حداقل به ابهامات موجود درباره همکاری‌های مالی، مرزها و حقوق مدنی بین دو طرف پاسخ کامل می‌دهد.

دو طرف همچنین با کمبود زمان مواجه هستند و مذاکره در این زمینه و انجام توافق باید تا پایان ماه اکتبر به اتمام برسد.

انگلیس تاکنون در مذاکره با اروپا بسیار منفعل عمل کرده و تنها توانسته در دقایق پایانی مذاکرات به برخی توافقات دست یابد، اما در حال حاضر تلاش‌های ترزا می برای بهم زدن اتفاق‌نظر در میان کشورهای اتحادیه اروپا با شکست مواجه شده است.

به‌طورکلی جایگاه انگلیس در این مذاکرات روز به روز ضعیف‌تر می‌شود و درواقع اتحادیه اروپا بسیار کمتر از انگلیس در این زمینه متضرر خواهد شد.

می در داخل هم در تلاش است تا با ایجاد وحشت، ذخیره‌سازی غذا و دارو برای زمانی که شاید بین انگلیس و اتحادیه اروپا توافقی جامع انجام نشود،  این حس را القا کند که همه مسئولیت بن بست کنونی در توافق بر عهده طرف اروپایی است و آنها در مذاکرات منعطف نیستند.

مشکل اصلی این است که درواقع برگزیت که با برگزاری یک همه‌پرسی در انگلیس آغاز شد هیچ عایدی برای انگلیس ندارد.

در حال حاضر کارفرمایان انگلیسی هم نسبت به اینکه تعداد کمی از اتباع اروپایی خواستار اشتغال در انگلیس هستند شکایت دارندو در واقع باید گفت برگزیت در حال ترساندن انگلیسی‌هاست.

البته برخی در انگلیس در تلاش هستند تا با برگزاری همه‌پرسی مجدد خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را متوقف کنند، که البته این مسئله حداقل تا زمانی که می نخست‌وزیر انگلیس است اتفاق نخواهد افتاد؛ چراکه وی بارها این مسئله را رد کرده است.

شرایط برای می حتی سخت‌تر شده است؛ چراکه بوریس جانسون وزیر خارجه پیشین انگلیس که از جمله حامیان اصلی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا بود نیز استعفا کرده و از دولت کنار رفته است. البته جرمی کوربین، رهبر حزب مخالف نیز طرح خود برای انجام مذاکرات را ارائه نداده است.

باید گفت علی‌رغم شرایط پیچیده کنونی انگلیس به سمت جدا شدن از اتحادیه اروپا خواهد رفت و در شرایط حال احتمال کمی وجود دارد که طرفین مذاکرات یا این گفت‌وگوها را به طور کامل متوقف کرده و یا حداقل آن را موکول به روزهای بهتری کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اتحادیه اروپا انگلیس بریتانیا برگزیت ترزا می

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۷۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الهام علی‌اف: متن توافق صلح بین باکو و ایروان وارد جزییات شده است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «الهام علی‌اف» رییس‌جمهور جمهوری آذربایجان امروز سه‌شنبه اعلام کرد که ارمنستان و جمهوری آذربایجان درک مشترکی نسبت به توافق صلح دارند، هم‌اکنون آنچه باقی مانده بررسی و هماهنگی جزییات این توافق است.

الهام علی‌اف اواخر اسفند پارسال اعلام کرد که باکو بیشتر از هر زمانی به صلح با کشور همسایه یعنی ارمنستان نزدیک است. علی‌اف در آیین گشایش یازدهمین مجمع جهانی باکو با محوریت «احیای یک جهان از هم گسسته»، گفت: هم‌اینک بیشتر از هر زمانی به صلح با ارمنستان نزدیک هستیم. آذربایجان آماده ادامه مذاکرات صلح با ایروان است زیرا زمان پایان دادن به بی‌ثباتی در منطقه فرارسیده است.

مجمع جهانی باکو از سال ۲۰۱۳ برگزار می‌شود. یکی از مبتکران ایجاد این مجمع، «باشگاه / کلوپ مادرید» است که بیش از ۸۰ رییس جمهور و نخست وزیر اسبق را از ۵۶ کشور جهان گرد هم می‌آورد.

ایروان و باکو پارسال با میانجی‌گری روسیه، اتحادیه اروپا و آمریکا مذاکرات برای صلح در آینده را آغاز کردند. نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان اواخر ماه مه سال جاری گفت که ایروان آماده به رسمیت شناختن حاکمیت جمهوری آذربایجان در مرزهای شوروی سابق از جمله قره‌باغ است.

با وجود توقف مذاکرات میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان، دو کشور کار بر روی متن توافقنامه صلح را ادامه دادند. پس از دیدار علی اف و پاشینیان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، تصمیم گرفته شد که مذاکرات از سر گرفته شود.

کد خبر 6086826

دیگر خبرها

  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس
  • الهام علی‌اف: متن توافق صلح بین باکو و ایروان وارد جزییات شده است
  • روبن آموریم با وست هم به توافق نرسید
  • بیانیه حماس درباره مذاکرات توافق آتش‌بس
  • تهیه فهرستی از تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه صنایع پهپادی و موشکی ایران
  • توافق اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم‌های ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • توافق اعضای اتحادیه اروپا برای تحریم های بیشتر علیه ایران
  • بلژیک: اروپا در آستانه توافق بر سر دارایی های خارجی روسیه است