Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران ناز»
2024-05-07@03:38:12 GMT

راهکار بازیابی رمز عبور اپل آیدی

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۷۹۰۰

راهکار بازیابی رمز عبور اپل آیدی

راهکار بازیابی رمز عبور اپل آیدی

 

با ما همراه باشید تا یک راه حل موثر به شما یاد دهیم یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که برای کاربران مختلف اپل رخ می دهد این است که رمز عبور خود را فراموش کنند. اما آیا راهی برای حل این مشکل وجود دارد؟

 

اگر شما مجوز Two Factor Authentication (تایید کردن دو مرحله ای) را برای اپل آی دی خود فعال نکرده باشید، می توانید با استفاده از ایمیل یا سوال امنیتی بازیابی رمز اپل آی دی را انجام دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای این کار در یک مرورگر وب به آدرس Iforgot.Apple.com بروید. سپس آدرس ایمیل Apple ID خود را وارد کنید.

 

ریست کردن پسورد اپل آی دی با استفاده از سوال امنیتی

اگر شما مایل به استفاده از سوال امنیتی برای رفع مشکل نداشتن پسورد اپل آی دی هستید، دقیقا روش بالا را انجام دهید.فقط در مرحله ای که گزینه ارسال ایمیل را زده اید، این بار به جای دریافت ایمیل باید با زدن گزینه Answer Security Questions به سوالات امنیتی جواب دهید. بعد از انتخاب این گزینه، باید تاریخ تولد خود را وارد و روی Continue کلیک کنید.

 

ریست کردن پسورد با وجود فعال بودن تایید دو مرحله ای

اگر شما Two Factor Authentication را فعال کرده اید، برای یادگیری نحوه تغییر دادن پسورد اپل آی دی باید از این روش استفاده کنید. برای انجام این کار نیز باید به یکی از دستگاه های مرتبط با حسابتان دسترسی داشته باشید. در اینجا هم باید وارد وبسایت Iforgot.Apple.com شوید و آدرس ایمیل اپل آی دی خود را وارد کنید.

 

یکی از دستگاه های مرتبط با iCloud خود را انتخاب کرده و روی گوشی یا دستگاه مورد نظر Allow را بزنید و بعد از وارد کردن کد داده شده امنیتی در دستگاه، دکمه Done را بزنید تا مشکل قفل شدن اپل آی دی را رفع کنید.

 

پیدا کردن اطلاعات اپل آی دی بدون داشتن ایمیل

شاید نگران این موضوع باشید که ایمیل خود را فراموش کرده اید، اما نگران نباشید، حتی اگر ایمیلتان را نیز فراموش کرده باشید، اپل می تواند به شما در پیدا کردن اطلاعات مورد نظر کمک کند. در این روش هم باید به وبسایت Iforgot.Apple.com بروید و روی Look It UP در زیر قسمت وارد کردن ایمیل کلیک کنید.

 

در مرحله بعدی لازم است نام، نام خانوادگی و آدرس ایمیل پشتیبان خود را وارد کنید. اطمینان حاصل کنید که نام وارد شده همان نامی باشد که هنگام ساخت اپل آی دی وارد کرده اید. سپس روی ادامه کلیک کنید و اگر اسم و ایمیل بازیابی شما در سیستم موجود باشد، با نمایش Apple ID Found به شما اطلاع داده می شود تا به رفع مشکل فراموش کردن رمز اپل آی دی هنگام اکتیو کردن گوشی و… امیدوار شوید.

 

منبع: ایران ناز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irannaz.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران ناز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۷۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول

سند تحول قضایی برای رفع مشکل پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد، راهبرد «هم‌افزایی در تصمیم‌گیری و اتخاذ تدابیر مناسب در خصوص پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد» را تعیین کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی»، «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام»، سه مانعی است که سند تحول قضایی، برای عدم تحقق کامل مأموریت قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، شناسایی کرده است.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت تعیین کرده است. وجود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد، یکی از هفت عاملی است که راهبردها و راهکارهای رفع این مشکل در سند تحول ارائه شده است.

راه‌حل سند تحول برای پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد

سند تحول قضایی برای رفع مشکل پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد، راهبرد «هم‌افزایی در تصمیم‌گیری و اتخاذ تدابیر مناسب در خصوص پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد» را تعیین می‌کند که این هم‌افزایی از طریق انجام ۳ راهکار زیر محقق می‌شود.

راهکار اول: تشکیل هیئت هماهنگی برای ساماندهی و اتخاذ تصمیمات کلان در مورد تعداد یکصد پرونده ملی کثیرالشاکی و دارای حجم مالی بالا و بررسی جوانب قضایی، اقتصادی، امنیتی و رسان‌های پرونده با ریاست معاون اول قوه قضاییه و با حضور دادستان کل کشور، معاون اول رییس جمهور و نایب رییس مجلس شورای اسلامی و بالاترین مقام ضابطان ذیربط با رعایت استقلال قاضی و عدم دخالت در رأی قضات با تصویب و ابلاغ دستورالعمل مربوط از سوی رییس قوه قضاییه.

معاونت اول قوه قضاییه، دادستانی کل کشور، معاونت حقوقی و امور مجلس و مرکز حفاظت و اطلاعات مسئولیت اجرای این راهکار را بر عهده دارند و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تشکیل شورای مشورتی برای کمک به قاضی مسئول رسیدگی به پرونده‌های مهم، ملی و کثیرالشاکی در دادگستری کل استان‌ها به ریاست رییس کل و با حضور دادستان مرکز استان، مقامات اجرایی و ضابطین مربوط با هدف کاهش تبعات اقتصادی و اجتماعی و تسریع در استیفای حقوق مردم و ارائه گزارش دورهای به بخش ذی‌ربط در معاونت اول و دادستانی کل کشور با رعایت استقلال قاضی و عدم دخالت در رأی قضات.

دادگستری استان‌ها باید تا پایان سال ۱۴۰۳ این برنامه را اجرایی کنند.

راهکار سوم: ایجاد سازوکار لازم برای نظارت دادستان به منظور استیفای حقوق مال‌باختگان و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و نگهداری و اداره اموال متهمان و محکومان با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط.

معاونت حقوقی و امور مجلس و دادستانی کل کشور وظیفه دارند تا پایان سال ۱۴۰۵ این سازوکار را ایجاد کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درگیری اسد با صدام حسین سر حمایت از ایران! / گنجینه جواهرات ملی ایران از نمای نزدیک / ستاره مصنوعی چینی، شش برابر داغ‌تر از خورشید! / دو شگرد برای افزایش بهره‌وری روزمره / روش تشخیص ایمیل‌های کلاهبرداری
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • روزنامه ایتالیایی: ناتو در جنگ اوکراین برای خود دو خط قرمز مشخص کرده است
  • برای این تغییر ظاهری در آیفون باید تا ۲۰۲۶ صبر کنید!
  • حجازی: درباره بازی با پیکان بهترین راهکار انتخاب می‌شود
  • عرضه فیس آیدی اپل با مدل آیفون ۱۸ پرو
  • نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول
  • ایمیل‌ها کدام ویژگی‌های شخصیتی را افشا می‌کنند؟
  • دستور کاهش مصرف آب در ادارات دولتی
  • با این راهکار استرس را از خود دور کنید