Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@05:59:46 GMT

راه‌حل‌های ساده یک خانواده برای تولید زباله کمتر

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۸۳۷۸

راه‌حل‌های ساده یک خانواده برای تولید زباله کمتر

یک مادر انگلیسی با استفاده از "چند گام ساده" ضایعات و زباله‌های خانگی را به تنها یک کیسه زباله در هفته کاهش داده است.

خبرگزاری ایسنا:"راشل لوت" مبتکر این گام‌ها، دستاورد خود را از طریق یک سری تغییرات ساده در سبک زندگی به دست آورده و معتقد است هر کسی می‌تواند این تغییرات را در زندگی خود پیاده کند.

او خانه را یک محیط کنترل شده می‌داند که می‌توان ورودی‌ها و خروجی‌های آن را کنترل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقط باید رفتار‌های خود را کمی تغییر داد و چند ترفند کوچک را به کار برد تا تفاوتی بزرگ ایجاد شود.

راشل لوت بیش از ۲۰ سال است که به جای کیسه‌های پلاستیکی، کیف‌های مخصوص خرید خود را در مواقع خرید مایحتاج روزانه‌اش استفاده می‌کند، چون بر این باور است که دوری از پلاستیک‌ها هر روز سخت‌تر شده و پلاستیک‌ها همه جا را فرا گرفته‌اند و حتی اولین پلاستیک ساخته شده هنوز جایی در این سیاره در حال گردش است.

اما راشل چگونه ضایعات خانگی خود را به این اندازه کاهش داده است؟ او کاهش ضایعات در خانواده خود را با جداسازی پسماند‌های قابل بازیافت از پسماند‌های غیرقابل بازیافت آغاز کرده است. او در ادامه این روند را با تغذیه مرغ و خروس و جوجه‌هایش با پسماند‌ها و ته مانده‌های غذایی خانواده ادامه داده است. او به این نکته اشاره می‌کند که اگر چه همه قادر به نگهداری از این حیوانات خانگی نیستند، اما می‌توان به عنوان راه حلی جایگزین پسماند‌های غذایی را منجمد کرده و به افرادی که از چنین حیواناتی نگهداری می‌کنند، اهدا کرد.

او علاوه بر استفاده از پسماند‌های غذایی از خرید کالا‌های بسته بندی شده تا حد ممکن اجتناب می‌کند. علاوه بر آن به هنگام خرید از کیسه‌های چند بار مصرف حصیری برای حمل سبزیجات و میوه‌ها استفاده می‌کند.

خانواده لوت علاوه بر این‌ها، تمام قوطی‌ها و بطری‌هایشان را جمع‌آوری کرده و در ازای دریافت پول نقد آن‌ها را به مراکز بازیافت تحویل می‌دهند.

او همچنین ایجاد یک قطعه زمین کوچک کاشت سبزیجات را به عنوان راهکاری قابل کنترل برای کاهش ضایعات کاغذی پیشنهاد می‌کند. او در این ارتباط توضیح می‌دهد که در فصول مرطوب سال تمام کاغذ‌ها و مقوا‌های باطله را در داخل گودالی چال کرده و روی آن را با خاک، کود گیاهی سبز، دسته‌های علوفه و در آخر کود‌های کشاورزی می‌پوشاند. در طول فصل این کاغذ‌ها به کود تبدیل شده و مکانی مناسب برای کاشت سبزیجات ایجاد می‌شود.

راشل لوت داشتن خانواده‌ای همراه را یکی از راز‌های موفقیت خود می‌داند چرا که در خانواده آن‌ها همگی از جمله دو فرزند ۱۱ و ۱۳ ساله خانواده برای کاهش تولید زباله تلاش می‌کنند. به عنوان مثال فرزندان او به هیچ وجه از ظروف یکبار مصرف استفاده نکرده و فقط ظروف قابل استفاده مجدد را برای بردن غذا به مدرسه استفاده می‌کنند.

به گزارش دیلی میل، خانواده لوت کلید موفقیت در کاهش ضایعات خانگی را انتخاب یک سبک زندگی درست برای طولانی مدت و ایجاد تدریجی تغییرات دانسته و پیشنهاد می‌کنند خانواده‌ها این روند را با ایجاد تغییرات کوچک در ابتدا و تداوم آن و افزودن تغییرات بیشتر در طول زمان در پیش بگیرند.

منبع: فردا

کلیدواژه: انگلیس زباله های خانگی کیسه زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۸۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم

سیدمحسن میرهادی،مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم، فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید. 

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود، یکی از مشکلات مهم محیط‌زیست شهری در قم است.  

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: در این راستا طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.  

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود، درحالی‌که ساعت اعلام‌شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا  ۶:۰۰ صبح است.

 وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، باوجوداینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام‌شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • واکنش شهرداری تهران به ارقام خرید پسماند خشک در قالب نوماند
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود