Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

حسن روحانی در این دیدار فداکاری و ایثار شهدا، جانبازان، ایثارگران و به ویژه خلبانان و تیزپروازان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در ایام دفاع مقدس را بسیار حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: اقدام نیروی هوایی ارتش در روز دوم جنگ با پرواز ۱۴۰ فروندی، کاری بزرگ و روحیه‌ساز برای کشور و رزمندگان بود و باعث تعجب جهان شد؛ چرا که آنها تصور می‌کردند نیروی هوایی ما به واسطه تحریم قدرت این عملیات را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روحانی صبر و ایثار آزادگان و تحمل دوران اسارت را کاری بزرگ و دارای پاداشی عظیم نزد پروردگار عنوان کرد.

سرلشگر خلبان غلامرضا یزد، آزاده و جانباز ۷۰ درصد دفاع مقدس نیز در این‌ دیدار به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و ایام اسارت خود پرداخت.

در این دیدار که شهیدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز حضور داشت، رئیس‌جمهور با تقدیم لوحی از این آزاده و جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس تقدیر کرد.

غلامرضا یزد از خلبانان دلاور نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در چندین عملیات علیه دشمن متجاوز شرکت داشت، پس از آن که جنگنده‌اش در یکی از عملیات‌ها مورد اصابت گلوله قرار گرفته و در خاک عراق سقوط می‌کند، به اسارت دشمن درآمده و مدت ۱۰ سال در زندان‌های رژیم بعث مورد شکنجه و آزار قرار گرفته و به فیض جانبازی نائل آمده است.

رئیس‌جمهور در فضایی صمیمی و محبت‌آمیز با مادر و اعضای خانواده شهیدان محمود، احمد و علیرضا گرگ‌پور نیز دیدار و از صبر و شکیبایی آنان تجلیل کرد. روحانی شامگاه چهارشنبه و در این دیدار سر زده با اشاره به این که والدین شهدا همه زندگی خود را در راه اسلام و انقلاب نثار کرده‌اند، اظهار داشت: بی‌تردید ملت ایران این ایثار بزرگ شهدا و خانواده آنان را ستودنی دانسته و به آن افتخار می‌کند. ایثارگران و خانواده بزرگ آنان کار بسیار بزرگی در راه شرف، انقلاب و اسلام انجام دادند و اگر فداکاری آنان نبود، دشمنان کشورمان را نابود می‌کردند و همین وضعیتی که در کشورهایی مانند سوریه و عراق داریم را بر سر کشور ما نیز می‌آوردند.

روحانی افزود: صدامیان همچنان که خرمشهر را ویران کردند، اگر مهلت پیدا می‌کردند و چنان که جانفشانی‌ها و ایثارگری رزمندگان اسلام و فرزندان این سرزمین نبود، همه ایران را نابود می‌کردند.

رئیس‌جمهور با اشاره به چگونگی شهادت محمود و احمد گرگ‌پور در مسیر ایستادگی و مقاومت در مقابل حمله عراق به خرمشهر گفت: عراق همه توان و امکانات خود را برای حمله به خرمشهر بسیج کرده بود اما نتوانست بلافاصله به آنجا وارد شود؛ چرا که جوانان و فرزندان این منطقه با دلاوری در مقابل آنان ایستادگی کردند. در این پیکار بار سنگینی بر دوش مردم مناطق مرزی وجود داشت که به خوبی در مسیر مقاومت و ایستادگی گام برداشتند و افتخاری بزرگ برای ملت ایران خلق کردند.

روحانی خاطرنشان کرد: زمانی نگذشت که رزمندگان اسلام با ایثار و فداکاری خرمشهر را آزاد کردند و تعداد زیادی از دشمنان با حالت ذلت‌آمیز به اسارت جوانان این سرزمین درآمدند و در فتح خرمشهر قدرت و نصرت الهی نمایان است.

شهید محمود و احمد گرگ‌پور سال ۱۳۵۹ در خرمشهر و علیرضا گرگ‌پور نیز سال ۱۳۶۶ در جزیره مجنون به درجه شهادت نایل آمدند.

در این دیدار مادر و اعضای خانواده شهیدان ضمن قدردانی از حضور روحانی خاطراتی از شهیدان خود بیان کردند.

در این مراسم رئیس‌جمهور با تقدیم لوحی از مادر شهیدان گرگ‌پور که هر سه فرزند پسر خود را تقدیم انقلاب کرده‌اند، تقدیر کرد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: حسن روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۸۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با سالگرد عملیات بیت المقدس در تاریخ دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، مصاحبه ای از سرتیپ بازنشسته توپخانه و ستاد «مسعود بختیاری» از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افسر عملیاتی قرارگاه کربلا از طراحان عملیات بیت المقدس(عملیات آزادسازی خرمشهر) در خصوص نحوه طرح‌ریزی، اجرای و در نهایت موفقیت عملیات بیت‌المقدس در سایت جماران منتشر شد.

در بخش ابتدایی این گفتگو امیر بختیاری توضیحاتی درباره نقش ارتش در مدیریت جنگ پرداخته و می گوید؛« مدیریت صحنه جنگ را ارتش بر عهده داشت. به این دلیل که در آن زمان هنوز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انسجام سازمانی پیدا نکرده بود. اساساً سپاه به عنوان فرماندهی کل تشکیل نشده بود و به صورت سپاه شهری با وظیفه انتظامی عمل می‌کرد. آقای ابوشریف و مرتضی رضایی که هر دو به فرماندهی سپاه منصوب شدند، اساساً معتقد به جنگیدن سپاه با دشمن خارجی نبودند و اعتقاد داشتند که سپاه وظیفه دیگری دارد. اما تعدادی دیگر که از فرماندهان سپاه که عمدتاً متعلق به استان خوزستان بودند مثل آقای شمخانی، سردار رشید، احمد غلامپور و شهید احمد سوداگر اعتقاد داشتند که سپاه باید در جنگ برون مرزی نیز شرکت کند. غرض این بود که بگویم در سال اول جنگ مدیریت صحنه بر عهده ارتش است، زیرا نیروهای سپاه هم فاقد سازمان و هم فاقد تجربه هستند.»

خبرآنلاین در بازنشر این گفتگو در رسانه خود، این بخش از اظهارات امیر بختیاری را محور تیتر خود قرار داده و سهوا نام آقای محسن رضایی را به جای مرتضی رضایی آورده بود، که به این وسیله از این اشتباه سهوی عذرخواهی می کند.

متن کامل این گفتگو با تیتر «امیر سرتیپ بختیاری: در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند» را بخوانید.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901285

دیگر خبرها

  • هویت ۲ شهید دوران دفاع مقدس در البرز شناسایی شد
  • برگزاری آیین سوگواری شهادت امام صادق‌(ع) در باغ موزه انقلاب
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • درخشش در سومین جشنواره ملی افتخار من
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • وزیر دفاع ایران با کدام مقام نظامی خارجی دیدار کرد؟ +جزئیات
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم
  • عملیات بیت المقدس نقطه عطف دفاع مقدس است