Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-23@13:03:07 GMT

خوزستان و خراسان شمالی در صدر آمار سکته مغزی

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۸۴۴۹

به گزارش وانانیوز، 

دکتر مهران ورناصری در نشست خبری که امروز (۲۴ مردادماه) برگزار شد، با اشاره به مسائل درمان اظهار کرد: درمان یک مقوله چالش برانگیز است و در هر مرحله ای که کار کنیم هنوز کمبودهایی وجود دارد.

وی با اشاره به وضعیت بیمارستانهای خوزستان تصریح کرد: ۲۳ بیمارستان به صورت مستقیم زیر نظر وزارت بهداشت هستند و ۶۲ درصد تخت‌های بیمارستانی را شامل می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورناصری با اشاره به آمار سکته مغزی در سطح کشور گفت: آمار سکته مغزی در کشور ۲۳ تا ۱۰۰ مورد در هر ۱۰۰ هزار نفر است و استان خراسان شمالی و خوزستان در صدر موارد سکته مغزی قرار دارند.

وی گفت: برخی از دلایل سکته مغزی تغییر سبک زندگی، رژیم غذایی نادرست و دیابت هستند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تصریح کرد: یکی از بهترین راه های پیشگیری از فلج شدن و یا باقی ماندن علائم سکته مغزی، مراجعه سریع به بیمارستان است. اگر یک فرد سکته مغزی در کمتر از یک ساعت به بیمارستان مراجعه کند، ۹۰ درصد احتمال دارد که در فرد علائمی از سکته باقی نماند. البته حداکثر زمان مراجعه یک بیمار به مرکز درمانی چهار ساعت است.

وی گفت: علائم سکته مغزی شامل تشنج، اختلال در زبان و فلج ناگهانی قسمتی از صورت است که در صورت مشاهده یکی از این موارد باید سریع با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته شود و یا بیمار را به بیمارستان رساند.

ورناصری با اشاره به وضعیت اهدای عضو در خوزستان تصریح کرد: از ابتدای سال ۹۷ تاکنون اعضای هشت بیمار فوتی اهدا و ۱۶ مورد پیوند کلیه و هشت مورد پیوند کبد از اعضای اهدایی انجام شده است. همچنین ۱۲ مورد پیوند مغز استخوان در بیمارستان شفای اهواز انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد: در راستای رویکرد پرستاری جامع نگر تاکنون هفت مرکز پرستاری در منزل در بخش خصوصی در اهواز (سه مرکز) و در شهرستان های مسجدسلیمان، ایذه، ماهشهر و هندیجان شروع به کار کرده اند.

وی افزود: این مراکز برای ۲۰ نفر اشتغالزایی داشته و خدمات پرستاری را به بیماران در منزل ارائه می کند.

ورناصری سودجویی افرادی که در قالب طب سنتی به کار درمان مردم می پردازند را یکی از معضلات موجود دانست و گفت: در راستای جلوگیری از سودجویی این افراد، مرکز طب سنتی در اهواز راه اندازی شده که همه پزشکان این مرکز دارای تخصص طب سنتی هستند و داروهایی که تجویز می کنند زیر نظر وزارت بهداشت است. 
انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۸۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سن اهدای خون در خراسان شمالی

  دکتر نوری در این رابطه ، با اعلام اینکه این استان در اهدای خون جهش ۶۰ درصدی  در کشور داشته است، گفت: این امر فقط با مشارکت مردم محقق شده است. وی با اشاره به زیرساخت‌های موجود در استان برای اهدای خون بیان کرد: در حوزه تجهیزات و امکانات اقداماتی انجام شده اما هنوز نیاز به حمایت‌های بیشتری داریم. نوری گفت: انتقال خون خراسان شمالی این توفیق را داشته تا در قالب شبکه ملی خون رسان، ۱۰ درصد میزان شبکه خون رسانی را به خود اختصاص دهد که این نشان دهنده فعالیت مستمر مرکز خونگیری در این استان است. وی با بیان اینکه در هفته سلامت امسال مرکز دوم خونگیری مرکز استان افتتاح خواهد شد، افزود: این امر برای دسترسی مناسب‌تر اهداکنندگان و کاهش ترافیک انجام شده است. این مقام مسئول ادامه داد: امسال علاوه بر مباحث کمی موضوع کیفیت اهدای خون نیز مورد توجه قرار گرفته است که یکی از جامعه هدف بانوان هستند که تاثیر زیادی در افزایش مشارکت مردم دارد. وی تصریح کرد: جوانان گروه دوم هدف ما است، در واقع کشور و به تبع آن، خراسان شمالی رو به سالمندی پیش می‌رود و این امر سبب می‌شود تا سن اهدای خون افزایش یابد از این رو به دنبال آن هستیم تا جوانان را در اهدای خون مشارکت بیشتری دهیم. مدیر کل انتقال خون خراسان شمالی گفت: میانگین خونگیری در کشور ۳۶ تا ۴۰ سال است که خراسان شمالی جزء استان‌های متوسط در سن خونگیری در کشور است. وی تاکید کرد: برای اینکه جوانان را در موضوع خونگیری مشارکت بیشتری دهیم به دنبال آن هستیم تا پویش جان‌بخش جوانان را در نیمه دوم سال اجرا کنیم. نوری گفت: در حال حاضر بانوان در این استان مشارکت هشت درصدی را در اهدای خون دارند که از این لحاظ خراسان شمالی در جایگاه دوم کشوری قرار دارد./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • پیوند اعضای بانوی مرگ مغزی بجنوردی به ۵ بیمار
  • اعضای بدن بانوی ایثارگر اردبیلی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • ضریب اشغال تخت در بیمارستان تامین اجتماعی دزفول افزایش یافت
  • فیبریلاسیون دهلیزی عامل زمینه ساز قوی برای نارسایی قلبی است
  • افزایش سن اهدای خون در خراسان شمالی
  • انجام بیش از یک میلیون آزمایش در مراکز تامین اجتماعی خوزستان
  • خریداری تجهیزات پزشکی در خراسان شمالی
  • بستری بیش از ۶ هزار و ۹۰۰ نفر در بیمارستان های استان یزد
  • مرگ‌ومیر حوادث ترافیکی در خوزستان ۱۲ درصد کاهش داشت
  • تکمیل بیش از ۸۰ درصد زیرساخت‌های بهداشتی در خوزستان