Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@03:24:21 GMT

خطر حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۸۴۸۲

خطر حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا، بدترین خبری بود که این فصل می‌توانست به اردوگاه سرخ‌ها برسد. انگار با این خبر نگرانی‌های سرخپوشان تکمیل شده باشد. آفتاب‌‌نیوز : درست در فصلی که با همه توان دارند با کمبود بازیکن و محرومیت می‌جنگند، احتمال حذف از آسیا به خاطر بدهی ۱۰ میلیارد تومانی می‌تواند کمر تیم را خم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرسپولیس با دست‌های خالی چطور می‌تواند تا دو هفته آینده این بدهی را تأمین کند؟ تنگنا، اما وقتی برای پرسپولیس بیشتر می‌شود که حامیان مالی باشگاه در جلسات می‌گویند همین حالا هم به همه تعهدات‌شان عمل کرده‌اند و توان پرداخت این مبلغ را تا موعد تعیین شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا (ای‌اف‌سی) ندارند. حالا حمیدرضا گرشاسبی مانده و بازیکنانی که این فصل پولی از باشگاه دریافت نکرده‌اند و بدهی‌هایی که هر لحظه فشار را بر باشگاه بیشتر و بیشتر می‌کند.
عمر جلسات شبانه حمیدرضا گرشاسبی با حامیان مالی باشگاه به چند هفته می‌رسد. از همان زمان که مدیرعامل باشگاه حس کرد فشار مضاعفی را که به بازیکنان وارد می‌شود، تنها با خوش‌قولی می‌تواند جبران کند. آن هم در بحبوحه مشکلات مالی باشگاه و هجوم طلبکارانی که کار را برای اجرای برنامه‌های مالی باشگاه سخت می‌کردند.
گرشاسبی خوب می‌داند محرومیت از پنجره نقل و انتقالات تابستانی، خواه ناخواه کار بازیکنان را سخت‌تر کرده و دست برانکو برای استفاده از مهره‌هایش باز نیست. به همین خاطر در کنار همه بحث‌هایی که در این جلسات شبانه مطرح می‌شد، یکی از تأکید‌های اصلی گرشاسبی به پرداخت پول این فصل بازیکنان بوده است.
در میان همه حاشیه‌هایی که موفقیت این فصل پرسپولیس را تهدید می‌کنند، باشگاه نمی‌خواهد بی‌پولی به اعتراض بازیکنان و به هم ریختن نظم تیم منجر شود و همه اصرار‌ها به پرداخت زودتر از موعد بازیکنان هم به همین خاطر بود. حامیان مالی باشگاه، اما مطابق توافق اولیه‌شان با باشگاه پرسپولیس، شهریور را زمان پرداخت پول بازیکنان می‌دانستند و حاضر نبودند برنامه‌ریزی‌های‌شان در این رابطه را تغییر دهند.
همه این اصرار‌ها در شرایطی بود که موضوع شکایت گولچ از باشگاه پرسپولیس بابت طلبش و خطر محرومیتی که باشگاه پرسپولیس را بابت این بدهی تهدید می‌کرد، باعث شد حامیان مالی باشگاه پرداخت طلب این مدافع استرالیایی را در اولویت قرار دهند و بخشی از طلب ۲۵۰ هزار دلاری او را پرداخت کنند. بعد از اینکه خطر محرومیت پرسپولیس بابت بدهی به آنتونی گولچ برطرف شد، گرشاسبی اعلام کرد این پول را حامی مالی باشگاه برای جلوگیری از ایجاد خطر محرومیت برای این تیم پرداخت کرده است.
بعد از همه اصرار‌های گرشاسبی برای پرداخت پول بازیکنان و پرداخت بخشی از طلب گولچ، حالا ضرب‌الاجل ای‌اف‌سی باعث شده او با طرح خواسته جدیدی به سراغ حامیان مالی باشگاه برود و از آن‌ها بخواهد برای پرداخت بدهی ۱۰ میلیاردی باشگاه تا ۹ شهریور فکری کنند.
هنوز چهار هفته از رقابت‌های لیگ هجدهم نگذشته که حامی مالی رقم قابل توجهی بابت بدهی‌های پرسپولیس پرداخت کرده و اینطور که از جلسات شبانه باشگاه و حامیان مالی خبر می‌رسد، پرسپولیس برای پرداخت بدهی ۱۰ میلیارد تومانی‌اش نمی‌تواند فقط روی کمک حامیان مالی خود حساب کند.
راحت بگوییم، حامیان مالی باشگاه پرسپولیس کم آورده‌اند و با اینکه از ابتدا پرداخت بدهی‌های ۲۰ ساله باشگاه پرسپولیس یکی از شعار‌های آن‌ها شده بود، اما مواجهه با رقم این بدهی‌ها و الزام به پرداخت این بدهی در طول مدت زمان کوتاه، کمی کار را برای آن‌ها سخت کرده است.
شاید بیراه هم نباشد اگر بگوییم، حامیان مالی باشگاه وقتی همچنان وزارت ورزش را متولی باشگاه می‌بینند، خواه ناخواه وزارت ورزش را در پرداخت بدهی‌های باشگاه شریک می‌دانند.
«چرا وزارت ورزش حتی یک ریال هم به پرسپولیس کمک نمی‌کند؟» این سوالی است که حامیان مالی بار‌ها در جلساتی که با گرشاسبی داشته‌اند مطرح کرده‌اند و به این ترتیب آب پاکی را روی دست او ریخته‌اند که برای پرداخت طلب ۱۰ میلیاردی باشگاه، آن هم ظرف دو هفته، حساب چندانی روی حمایت آن‌ها باز نکند.
درخواست‌های مدیرعامل باشگاه برای دریافت کمک از وزارت ورزش هم تاکنون پاسخی در پی نداشته و وزارت تاکنون هیچ کمکی به این باشگاه نکرده است.
محدودیت‌های کمک مالی وزارت ورزش به باشگاه پرسپولیس و کم آوردن حامیان مالی برای پرداخت بدهی‌های باشگاه، فشار‌ها را بر باشگاه پرسپولیس بیشتر و بیشتر کرده است. باشگاه تنها تا ۹ شهریور برای پرداخت بدهی ۱۰ میلیاردی‌اش به کنفدراسیون فوتبال آسیا مهلت دارد و حذف از آسیا در صورت پرداخت نشدن این بدهی، می‌تواند ضربه مهلکی به پرسپولیس وارد کند.
بعد از ایستادگی پرسپولیسی‌ها مقابل مشکلات محرومیت از پنجره نقل و انتقالاتی، حالا سخت است انتظار داشته باشیم در صورت حذف از لیگ قهرمانان آسیا همچنان با قدرت ایستادگی کنند. آن هم در شرایطی که پرسپولیس حتی با وجود محرومیت، در آماده‌ترین و هماهنگ‌ترین روزهایش به سر می‌برد و با توجه به اینکه لیگ قهرمانان آسیا برای آخرین سال به طور تفکیک شده بین غرب و شرق آسیا برگزار می‌شود، شاید این آخرین شانس سرخ‌ها برای ایستادن روی سکوی قهرمانی باشد.
البته این پایان جلسات باشگاه با حامیان مالی و وزارت ورزش نیست و تلاش‌ها برای پرداخت بدهی ۱۰ میلیاردی ادامه دارد. تاریخ، اما ثابت کرده که حتی اگر تنگنا‌ها بیشتر، فشار‌ها شدیدتر و امید‌ها کمرنگ‌تر شود، اما باز هم پرسپولیسی‌ها از پا نمی‌نشینند. فیلم جدید پرسپولیس که مستندی از بحران مالی این باشگاه است، شاید فقط همین اسم را می‌تواند داشته باشد: تنگنا.
منبع: ایلنا کد خبر: ۵۴۰۲۲۹ تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۴:۰۰

منبع: آفتاب

کلیدواژه: پرسپولیس لیگ قهرمانان آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۸۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟

به گزارش پارس نیوز ، سیداحسان خاندوزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار کرد: برجسته کردن ابزارهایی مثل برات الکترونیک و رساندن این پیام مهم است؛ زیرا فعالان اقتصادی باید بدانند که مسیرهای جدیدی در این زمینه ایجاد شده است.

وی افزود: با محدودیت هایی که در کنترل ترازنامه بانک ها وجود دارد چاره ای نیست جز اینکه ما بتوانیم مسیرهای جایگزین را برای زنجیره تامین مالی بگشاییم. در غیر این صورت تولید هم در این تنگنای پولی دچار انقباض خواهد شد که با شرایط سال های اخیر در تعارض است.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: عده ای گمان می کردند رشد اقتصادی سال ۱۴۰۰ به دلیل آنکه قبل از آن با کرونا مواجه بودیم است اما سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز این رشد ادامه پیدا کرد. ابزارهایی مثل برات الکترونیک در این مسیر باید وزن بیشتری داشته باشند. مسیرهای جدید نیازمند هماهنگی های جدیدی هم هستند. اگر کمک مجموعه شبکه بانکی، همکاری قوه قضاییه و بانک مرکزی نبود حتما امروز رونمایی از این ابزار رخ نمی داد. در توسعه این ابزارها نیز نیازمند این اقدامات هماهنگ هستیم.

خاندوزی با بیان اینکه امسال به عنوان اولین سال برنامه هفتم توسعه باید سهم تامین مالی بخش های مختلف مشخص شود گفت: طرح «تامین مالی تولید و زیرساخت» که اخیرا در مجلس در حال تصویب و ابلاغ است می‌تواند در زمینه این دست ابزارها و نهادها نقش هماهنگ کننده بیشتری را ایفا کند.

وی تصریح کرد: باید فعالان اقتصادی بتوانند از این ابزارها استفاده کنند. در این زمینه به کمک رسانه‌ها نیاز داریم تا به روش های جدید تامین مالی دسترسی پیدا کنیم. البته ابزارها تاثیر بلندمدت خود را نیز دارند و اثر خود را بر متغیرهای اصلی بانکی و پولی کشور ایجاد می‌کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه امروزه ضمانت در ایران وزن چندانی نسبت به کشورهای توسعه یافته ندارد، گفت: این نشان می دهد ما در این موضوع مجال و فرصت زیادی برای افزایش ابزارها داریم. دوستان بانک مرکزی هم کمک کنند تا هریک از بانک ها هدف گذاری کنند که چقدر از تامین مالی آنها امسال از طریق ابزارهای جدید باشد. هرقدر بانک ها از ابزارهای جایگزین استفاده کنند مشمول مشوق های بییشتری شوند.

خاندوزی بیان کرد: تلاش ما در سال گذشته این بود که بخشی از عقب ماندگی های نظام تامین مالی را جبران کنیم که دسترسی به این هدف نیز نیازمند تلاش جمعی است. سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت از ۴۷ هزار میلیارد تومان به ۹۸ هزار میلیارد تومان به ۱۴۰۱ رسیده بود. سال گذشته به ۱۳۰ هزار میلیارد تومان رسید. طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات بدون خرد بدون ضامن توسط بانک ها پرداخت شده است.

در این نشست همچنین رحمت‌الله اکرمی ـ رییس خزانه داری کل کشور - گفت: در تامین سرمایه در گردش در تخصیص اوراق و سرمایه‌ها سعی کرده‌ایم که درست عمل کنیم تا شاهد رشد و ثبات اقتصادی باشیم. در بحث برات الکترونیکی، توجه به مدیریت ریسک بسیار حائز اهمیت است و دائما مورد رصد قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: از طریق برات الکترونیکی سعی کردیم که نقش واسطه ها را کمرنگ کنیم و حلقه های ریسک را از بین ببریم. وقتی خزانه داری برات توزیع می شود به معنای آن است که هیچ ریسکی وجود ندارد.

در ادامه نیز علی روحانی ـ معاون وزیر اقتصاد - اظهار کرد: یکی از ابزارهای مورد استفاده در برات الکترونیک، ابزار گام است که سال گذشته توسعه جدی پیدا کرد و امیدواریم سال جاری اقبال بیشتری درخصوص این ابزارهای جدید داشته باشیم.

وی افزود: این ابزارها هم کارکرد و هدایت اعتبار را تسهیل می‌کند و هم به کنترل نقدینگی و کاهش رشد نقدینگی می‌انجامد.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • جزییات سهمیه ایران در لیگ نخبگان و قهرمانان
  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • جنجال حذف ستاره از لوگوی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس
  • سپاهان و تراکتور محکوم به پیروزی برابر استقلال و پرسپولیس
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • پرداخت ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن