Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مجله همگردی»
2024-04-23@07:19:11 GMT

رازهایی درباره جوانی و افزایش طول عمر در دنیا

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۷۰۵۱۲

حتما بسیاری از شما تا کنون به این فکر کرده اید که مردم ژاپن نسبت به سایر ملل دنیا عمرشان طولانی تر بوده و بسیار جوان تر از سنشان به نظر می رسند. البته ناگفته نماند که به غیر از مردمان ژاپن، مردم دیگری از جمله کشورهای مدیترانه ای یا در شرق آسیا نیز این گونه بوده و می توان نتیجه گرفت که عواملی چون وضعیت اقتصادی و سیستم تغذیه از مهمترین علل جوانی در جهان و افزایش طول عمر در دنیا می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته امید به زندگی در میان همه مردم دنیا افزایش پیدا کرده و انسان های امروز به سن شصت که می رسند با حاشیه امنیت مناسبی رو به رو بوده و بدین ترتیب در سنین کودکی احتمال ابتلا به بیماری کاهش می یابد. اما به راستی چه عامل و یا عواملی باعث شده تا این کشورها اکسیر جوانی و عمر را پیدا کرده و بتوانند سالیان سال در سلامت زندگی کنند؟ برای پاسخ به این سوال تا پایان با ما و همگردی همراه شوید تا در ادامه رازهای جوانی در جهان را مطرح کنیم. از آنجایی که همگردی به فکر سلامت و جوانی شما عزیزان و خوانندگان خود است در همین راستا اقدام به جمع آوری اطلاعاتی از طریق تعدادی متخصص برای یافتن رازهای جوانی در جهان و موفقیت کشورهای مختلف، همه در این مطلب در اختیار شما عزیزان قرار خواهند گرفت.

افزایش طول عمر در دنیا: مردم ژاپن و اروپا

ابتدا باید نکته ای را متذکر شد و آن نکته این است که متوسط عمر و در واقع امید به زندگی ژاپنی ها هم اکنون به هشتاد و شش سال رسیده است. البته تعجبتان بیشتر خواهد شد اگر بشنوید که یک چهارم جمعیت ژاپن را افرادی با سن 64 سال تشکیل می دهند. حال با این تفاسیر احتمالا بسیار مشتاق شده اید تا در مورد سبک زندگی و رژیم غذایی مردمان همیشه جوان ژاپن بیشتر بدانید. در مورد تغذیه این مردمان ابتدا باید گفت که غذای معمول و غالب ژاپنی ها ماهی و سبزیجات تازه است و از خوردن گوشت و چربی های اشباع شده پرهیز می کنند. البته باید به این نکته نیز اشاره کرد که تنها با رعایت این رژیم غذایی نمی توان به اینجا رسید و عوامل دیگری نیز در این میان دخیل هستند. ابتدا باید به سبک زندگی مردم ژاپن اشاره ای داشته باشیم که با وجود راه اندازی سیستم تشخیص فشارخون، فشار خون بالا به سرعت شناسایی شده و اقدامات لازم برای درمان آن صورت می گیرد. اما تنها این نیست بلکه ژاپنی ها با خروج از خانه هایشان و انجام فعالیت های سالم به طول عمر خود می افزایند. با همه این تفاسیر متخصص دیگری به نام سارا هارپر که پروفسور دانشگاه آکسفورد نیز هست، طول عمر ژاپنی ها را تنها در گرو عوامل بالا ندانسته و این گونه بیان می کند که ژاپنی ها اجتماع قدرتمندی را تشکیل می دهند در نتیجه خانواده های مستحکمی هم تشکیل می دهند و به فعالیت های فرهنگی ضد استرس وابستگی دارند. نابرابری اجتماعی در ژاپن از کشورهای دیگر کمتر است به همین دلیل همه مردم می توانند به اندازه یکسان از این مزایا بهره ببرند. همه ما می دانیم که رژیم غذایی صحیح، سبک زندگی پر تحرک و بدون استرس لازمه سلامت بدنی در سنین بالا هستند. با وجود علم به این مسائل هنوز خیلی از کشورها برای رعایت رازهای جوانی در جهان هیچ تلاشی نمی کنند. حال برویم به سراغ اکسیر جوانی در میان کشورهای مدیترانه ای و جنوب قاره اروپا. جالب است بدانید این کشورها سالمندان بیشتری داشته و تعداد افراد بالای 80 سال حتی از نصف جمعیت این کشورها را شامل می شوند. همه این عوامل به خاطر وجود و رعایت رژیم غذایی است که از غذاهای پر گوشت و سرخ کردنی سالم تر بوده و شامل این موارد می شود: سبزیجات تازه، روغن زیتون و گوشت و چربی اشباع شده اندک. جالب است بدانید رعایت این رژیم که موسوم به رژیم مدیترانه ای است حتی در سنین بالا هم جواب می دهد و به سلامت افراد کمک شایانی خواهد کرد. در ضمن خوب است بدانید در میان کشورهای اروپایی، کشورهایی که از آب و هوای گرمتری برخوردار هستند به مراتب سالم تر بوده و این ناشی از فعالیت و جنب و جوش کاملا جا افتاده که به صورت یک فرهنگ عمومی در آمده، است. کشورهایی نظیر ایتالیا، فرانسه و اسپانیا از این فرهنگ برخوردار بوده و معمولا تا سن هشتادو پنج سالگی به راحتی عمر می کنند. اما تنها این نیست بلکه مردمان اهل این کشورها پایبندی بیشتری به خانواده داشته و روابط اجتماعی آن ها نیز وسیع تر است. همین امر باعث می شود تا این مردمان با حضور در اجتماع راهکارهایی برای سلامتی خود به کار ببرند اما در مقابل آن ها مردم ساکن کشورهایی که زمستان های سرد و سنگینی دارند، خیلی اهل فعالیت نبوده و عمر زیادی نخواهند داشت. البته باید به این افراد حق هم داد چرا که فعالیت در هوای سرد واقعا دشوار است.

نقش اقتصاد تا چه میزان باعث پویایی در افزایش طول عمر در دنیا

تا به اینجا در مورد رژیم غذایی، فرهنگ و فعالیت بدنی و نقش آن ها به عنوان علل جوانی در جهان صحبت کردیم اما برترین علل جوانی در جهان به همین ها ختم نشده و شامل عوامل دیگری نظیر ثروت، اقتصاد قدرتمند و سیستم های نظارت بر سلامتی نیز می شوند که در کشورهایی مانند سنگاپور، موناکو، استرالیا، کانادا، لوکزامبورگ، نیوزیلند و سوئیس نقش زیادی را ایفا می کنند. در واقع ساکنین این کشورها امید به زندگی 85 سال داشته هرچند انتظار زیادی از زندگی ندارند و تصورشان سن 60 سالگی است ولی از انتظارشان نیز بهتر ظاهر شده اند. نکته و عامل بعدی موثر این است که یک کشور چه تعداد مهاجر ثروتمند را به خود جذب کرده است. هر چه این تعداد بیشتر باشد امید به زندگی و طول عمر آن کشور را در کنار رژیم غذایی مرسوم در آنجا تغییر می دهند. کشورهایی نظیر استرالیا، کانادا و نیوزیلند از این قسم بوده و در کشور موناکو بخش عمده جمعیت را مهاجرین آن تشکیل داده و کشورهای استرالیا، کانادا و نیوزیلند نیز میزبان مردم اروپا بوده اند. عامل بعدی در علل جوانی در جهان می تواند حدود متوسط در آمد جامعه در هر کشوری باشد. به عنوان مثال اگر بشنوید که در کشور سنگاپور توانایی مالی مردم بالا بوده و تنها عده ای از آن هاتوانایی مالی کمی دارند، شاید کمی متعجب شوید. اما اگر دلیل این امر را بشنوید احتمالا قانع خواهید شد. علت این امر این است که در کشور سنگاپور حدود متوسطی برای ثروت تعیین شده تا اکثر مردم وضعیت مادی نسبتا خوبی داشته باشند. در واقع اگر این مهم در همه کشورها اتفاق افتاده و در همه جای دنیا در آمدها به میانگین و حد متوسط میل پیدا کنند، بیماری های سنین کهن سالی به دلیل برخورداری از وضعیت مالی و رفاهی مناسب کاهش چشمگیری خواهند داشت. عامل دیگری نیز که در این باب یعنی سلامت جامعه بسیار دخیل است، سیستم نظارت بر سلامتی خواهد بود. در این مورد می توان از کشور استرالیا به عنوان نمونه بارز کشوری که از یک سیستم سلامت بسیار قوی برخوردار است، یاد کرد. این قدرت این گونه معنا می شود که از هر نقطه ای در دنیا دسترسی به این سیستم نظارت بر سلامتی میسر می باشد. البته باید به این موضوع نیز اشاره کرد که با توجه به حضور ما در قرن حاضر که قرن بیست و یکم است، دیگر بسیاری از مشکلات قرون گذشته که سلامتی افراد و افراد کهنسال را به خطر می انداخت، از بین رفته و افراد از رفاه و زندگی ساده تری برخوردار هستند که همین امر باعث کاهش استرس افراد و افزایش طول عمر شده است. با تمام این تفاسیر بسیار واضح است که هر قدر کشوری در راستای ثبت وضعیت جسمانی افراد کهنسال خود و البته کنترل سلامت آن ها حرکت کند، این افزایش طول عمر با توجه به ریشه کن شدن و یا کاهش بسیاری از بیماری های مهم و دردسرساز بیشتر اتفاق خواهد افتاد چرا که درمان بیماری ها قبل از رسیدن به مرحله خطرناک انجام خواهند شد. در این مطلب قصد داشتیم تا با معرفی و بیان رازهای جوانی در جهان و افزایش طول عمر در کشورهای مختلف شما را در اطلاع و انتخاب بهترین آن ها یاری کرده تا بهترین زندگی ممکن را در کمال سلامت و در کنار خانواده تجربه کرده و تا سالیان سال به آن بپردازید. امید است با نگارش این مطلب نقشی در آگاهی رسانی به شما ایفا کرده و موجبات شادی و رضایت شما عزیزان و خوانندگان همیشه همراه همگردی را فراهم آورده باشیم.

منبع: مجله همگردی

کلیدواژه: جالب انگیز پزشکی و سلامت سبک زندگی دانستنی ها تور اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۰۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت در همدان

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه ستاری نوید عصر امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت در هفت بخش خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگاه‌های اجرایی، شرکت‌ها و مؤسسات خصوصی، مدیران و نخبگان با هدف فرهنگ‌سازی افزایش جمعیت، همزمان با روز جوانی جمعیت در ۳۰ اردیبهشت ماه امسال در سطح ملی و استانی برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نحوه شرکت در این رویداد گفت: امکان شرکت همزمان متقاضیان در هر ۲ سطح استانی و ملی فراهم شده که مهلت ارسال آثار تا ۱۰ اردیبهشت است و علاقه مندان می‌توانند از طریق وبگاه رویداد به نشانی www.jameyat.ir و یا با مراجعه به دفتر امور بانوان و خانواده استانداری همدان در این رویداد شرکت کنند.

مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان پرداختن به نقش محوری مردم را از مسائل اساسی در این رویداد برشمرد و افزود: با شناسایی ظرفیت‌ها در سطح استان و شهرستان این رویداد بومی‌سازی و با استفاده از ظرفیت کنشگران و دغدغه مندان از جمله اصحاب رسانه اهداف و شناسایی ظرفیت‌های مردمی محقق شود.

ستاری نوید، کاهش مستمر نرخ باروری و خطر سالخوردگی جمعیت و تأثیر این مساله بر روی اقتصاد کشور را علت اصلی تصویب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت دانست و گفت: در ماده ۱۹ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اعطای جایزه به برترین‌ها اعم از افراد و دستگاه‌ها برای نیل به اهداف قانون در نظر گرفته شده است و نکته مهم این است که تبیین موضوع ازدواج و فرزندآوری برای مردم ضروری است.

وی با اشاره به شاخص‌های تدوین شده برای هر گروه تخصصی در این رویداد افزود: در بخش رسانه برتر شاخص گستردگی و اثربخش بودن رسانه، برگزاری نشست‌ها و تعداد تولیدات رسانه‌ای از نوع یادداشت، مصاحبه، خبر و تولیدات چندرسانه‌ای اهمیت دارد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان ادامه داد: اطلاع رسانی گسترده نسبت به این رویداد نیازمند مشارکت مردم است و در حال حاضر گروه‌های مردمی با انگیزه و مؤثری برای کاهش سقط جنین و رفع مشکلات مادران دارای فرزند خردسال فعالیت دارند.

ستاری نوید، خلاقیت را در بخش فعالان رسانه‌ای حائز اهمیت دانست و افزود: نیازمند ذوق هنری و قدرت روایی هستیم که مردم به اهمیت این اتفاق برای خودشان آگاه شوند که رسانه‌ها در این راستا نقش بی‌بدیلی دارند.

وی اظهار کرد: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا ۱۰ اردیبهشت به سایت ستاد جمعیت ارسال کنند و ۳۰ اردیبهشت اختتامیه رویداد برگزار می‌شود.

مدیر کل دفتر امور زنان و خانواده استانداری همدان گفت: برداشتن موانع ازدواج از راه‌های تبیین گفتمان جوانی جمعیت و تحقق آن است.

کد خبر 6084830

دیگر خبرها

  • مسوولان برای مشارکت مردم در تولید طرح بدهند
  • ساعات کار طولانی در جوانی احتمال افسردگی و بیماری در میانسالی را افزایش می‌دهد
  • چگونه در دنیا و آخرت عاقبت به خیر شویم؟
  • ضرورت گفتمان‌سازی با مردم با محوریت جوانی جمعیت
  • برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت در همدان
  • کدام ویتامین همان اکسیر جوانی است!
  • رئیس اداره جمعیت وزارت بهداشت خبر داد؛ افزایش میل خانواده‌ها به فرزند دوم و سوم
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (2 اردیبهشت)
  • مهم‌تر از «پهپاد» و «موشک» چیست؟
  • زکات موجب افزایش رزق و برکت در زندگی می‌شود