Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-24@07:44:39 GMT

"هند" یک سوم سواحل خود را به فرسایش زمین باخت

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۷۰۵۲۴

'هند' یک سوم سواحل خود را به فرسایش زمین باخت

خبرگزاری میزان- عوامل طبیعی مانند توفان و امواج و همچنین فعالیت های انسانی از جمله ساخت و ساز سبب شده است که در 26 سال گذشته نزدیک به یک سوم از سواحل هند دچار فرسایش شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان به نقل از تایمز او ایندیا، مرکز ملی تحقیقات سواحل هند، شش هزار و 31 کیلومتر از هفت هزار و 517 کیلومتر ساحل هند را از سال 1990 تا 2016 بررسی کرد و به این نتیجه رسید که 33 درصد از سواحل این کشور به خصوص در بخش شرقی واقع در خلیج بنگال دچار فرسایش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان سواحل در ایالت بنگال غربی دارای بیشترین فرسایش بوده است. در همین حال 29 درصد از سواحل شاهد افزایش رسوبات بوده است.

ام وی رامانا مورتی رئیس مرکزی ملی تحقیقات سواحل هند گفت: فرسایش و افزایش مکمل یکدیگر هستند. اگر شن و رسوبات از یک منطقه منتقل شوند، آنها در منطقه دیگری جمع خواهند شد.
این سازمان در گزارش خود اعلام کرد 2 هزار و 156 کیلومتر خط ساحلی که مورد بررسی قرار گرفته است با فرسایش و 1941 کیلومتر با افزایش ساحل روبرو است.

فرسایش ساحل به نابودی محل زندگی انسان ها منجر می شود زیرا آب دریا وارد خشکی می شود. برای ماهیگیران سنتی، سواحل مسیر دستیابی به دریا است زیرا آنها از بنادر استفاده نمی کنند.

اما افزایش به گسترش خشکی در سواحل منجر می شود که این اتفاقی مثبت است. مورتی گفت: اما اگر این افزایش در نهرها و دلتاها اتفاق افتد آن بر چرخه زیستی تاثیر منفی خواهد داشت زیرا انباشت رسوبات از نفوذ آب دریا به این نواحی جلوگیری می کند. مدخل رودخانه ها و نهر ها محل زندگی گونه های مختلف دریایی و آبی است. هرگونه تغییر در محل زندگی، به اکوسیستم صدمه می زند.

این گزارش نشان داد که 63 درصد از سواحل بنگال غربی دچار فرسایش شده است و در طول 26 سال گذشته 99 کیلومتر مربع از سواحل از بین رفته است. پس از این ایالت، فرسایش سواحل در پودچری 57 درصد،اودیسا 28 درصد و آندرا پرادش 27 درصد بوده است.

کرلا تنها ایالتی در غرب هند است که سواحل آن 40 درصد فرسایش داشته است. پس از این ایالت، سواحل در گجرات 26 درصد، ماهاراشترا 24 درصد، گوا 12 درصد و کارناتاکا 22 درصد فرسایش داشته اند.

از سوی دیگر ایالت های اودیسا و آندرا پرادش 51 و 42 درصد افزایش سواحل را شاهد بوده اند. پس از این دو ایالت بنگال غربی 24 درصد، گجرات 31 درصد، ماهاراشترا 12 درصد، گوا 20 درصد، کارناتاکا 30 درصد، کرلا 21 درصد و تامیل نادو 23 درصد افزایش سواحل را داشته اند.

مورتی اعلام کرد دلایل اصلی برای فرسایش سواحل شامل تغییرات در الگوی امواج، فشار موج، توفان ها، بارندگی های شدید که آب سواحل را متلاطم می کنند، کاهش رسوبات که رودخانه ها و سایر مجموعه های آبی به دریاها وارد می کنند، افزایش سطح آب و فعالیت های انسانی مانند ساخت و ساز و لایروبی بنادر می باشند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان افزایش سطح آب و فعالیت های انسانی لایروبی بارندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۰۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است

حلیا سادات حسینى مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با یادآوری بیانات مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در خصوص محیط زیست گفت: مقام معظم رهبری تأکید کرده‌اند مهم‌ترین موضوع ویژه در بحث زمین، کم‌کاری‌ها و نادیده‌گرفتن فرسایش خاک است که بخشیدنی نیست و اگر بدانیم پلاستیک چقدر در فرسایش خاک مؤثر است، به اهمیت این موضوع پی می‌بریم.

وی ضمن بیان این نکته که هر ۱۰۰ مترمربع خاک حاصلخیز، بالغ بر ۱۰۰ سال طول می‌کشد که احیا شود، ادامه داد: این در حالی است که ۴۰۰ سال طول می‌کشد که پلاستیک در خاک فرسایش یابد که تازه به میکروپلاستیک تبدیل می‌شود که آن هم برای خاک مضر است؛ یعنی بالغ بر ۵۰۰ سال زمان برای احیای خاکی که آلوده به پلاستیک است، زمان نیاز داریم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در پایان ضمن قدردانی از شهرداری منطقه ۱۱ و به‌ویژه شهردار به گفته وی متخصص و مردمی این منطقه در برگزاری این برنامه، اظهار امیدواری کرد، با مشارکت مردم و سیاست‌گذاری‌های درست مسؤولان، مصرف پلاستیک مدیریت و به موضوع احیای خاک بیش از پیش توجه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • آغاز آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره‌مند شدند
  • عواملی که منجر به تشدید خسارات سیل در چین شده است
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی
  • پاک سازی سواحل کیش در روز جهانی زمین پاک
  • سرعت هواپیما‌های مسافربری در هر مرحله از پرواز چقدر است؟
  • پاکسازی سواحل بندرترکمن به مناسبت روز زمین پاک
  • کاسه غبار در دهه ۳۰ میلادی