Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاخ سفید اعلام کرد: تعرفه‌های آمریکا علیه واردات فولاد و آلومینیوم از ترکیه موارد خاص برای امنیت ملی کشور هستند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید در یک کنفرانس خبری اعلام کرد: تعرفه‌های اعمالی علیه ترکیه اگر اندرو برانسون کشیش بازداشتی آزاد شود باز هم لغو نخواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این تعرفه‌ها موارد خاص برای امنیت ملی کشور هستند.

سندرز اعلام کرد: آمریکا لغو تحریم‌هایی که علیه ترکیه اعمال شده و به طور خاص برای در ازای آزادی برانسون و دیگران را بررسی خواهد کرد.

در حال حاضر ترکیه و آمریکا روابط تنش‌آمیزی را بعد از اعمال تحریم از سوی دولت واشنگتن علیه دو وزیر ترکیه به دلیل آزاد نشدن کشیش بازداشتی آمریکایی دارند که متهم به مسائل تروریستی است.

جمعه گذشته دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا با دو برابر کردن تعرفه‌های آمریکا علیه واردات فولاد و آلومینیوم ترکیه حمله‌ای را علیه اقتصاد ترکیه انجام داد که این مساله باعث کاهش شدید ارزش لیر ترکیه در برابر دلار شد.

سندرز اضافه کرد: تعرفه‌های اعمالی خارج از پاسخ متقابل است. ترکیه در مقابل تعرفه‌هایی را علیه چندین محصول آمریکایی از جمله الکل، تنباکو، خودرو اعمال کرد. همچنین ترکیه محصولات الکترونیکی آمریکا را تحریم کرد.

سخنگوی کاخ سفید در عین حال به خبرنگاران گفت: تعرفه‌های اعمالی از سوی ترکیه مطمئنا باعث پشیمانی می‌شوند و تاسف‌بار و گامی در مسیر اشتباه هستند.

کاخ سفید اقدام متقابل ترکیه مبنی بر اعمال تعرفه‌ها بر واردات محصولات آمریکایی از جمله خودرو، الکل و تنباکو را محکوم و اعلام کرد: این اقدام یک گام در مسیر اشتباه است.

پنس: در مقابل ترکیه کوتاه نمی‌آییم

از سوی دیگر، مایک پنس، معاون ترامپ اعلام کرد، آمریکا هرگز در تقابل با ترکیه درباره کشیش آمریکایی کوتاه نخواهد آمد.

پنس افزود، ترکیه بهتر است عزم ترامپ را درباره بازگرداندن آمریکایی‌هایی که به اشتباه در خاک یک کشور خارجی در بند هستند، محک نزند.

وی در توییتر نوشت: من و ترامپ به عزم خود برای آزادی برانسون و بازگرداندن خانواده‌اش ادامه می‌دهد.

وی از آمریکایی‌ها خواست برای برانسون و همسرش تا زمان بازگشتن به کشورشان دعا کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آمريكا تركيه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۰۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است

فعال حوزه دانشجویی گفت: سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان کشورهای اروپایی و آمریکایی مظهر واقعی عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر آمریکایی به آزادی و حقوق بشر است.

مجید قاسم کردی فعال حوزه دانشجویی در گفت‌وگو با ایسنا، در بررسی اعتراض‌ها در دانشگاه‌های آمریکا در راستای جنبش همبستگی با مردم غزه اظهار کرد: تظاهرات دانشجویی علیه جنگ غزه بیش از شش ماه است که در سراسر آمریکا در حال برگزاری است؛ اما این تظاهرات با حوادث هفته گذشته شدت گرفته که منجر به بازداشت تعاد زیادی از دانشجویان در ۱۵ دانشگاه در هفته‌های اخیر شده است.

این فعال حوزه دانشجویی افزود: بیشتر بازداشت‌ها با استناد به ورود غیرقانونی به دانشگاه‌ها بوده است که سازمان‌های حقوق مدنی «سرکوب سخنرانی و اعتراضات» را غیرقانونی و این اقدامات را محکوم کرده است.

وی با بیان اینکه اعتراضات دانشجویی از دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک آغاز شد و به‌سرعت دیگر دانشگاه‌های این کشور از جمله ییل، نیویورک، هاروارد، تگزاس، کالیفرنیای جنوبی و... را دربرگرفته است، اعلام کرد که شعارها و پلاکاردهای اساتید و دانشجویان معترض در آمریکا، نشان می‌دهد که خواسته‌های آنان مشخص و صریح است.

کردی افزود: موضوعاتی همچون «قطع کمک نظامی آمریکا به رژیم اسرائیل»، «پایان همکاری تحقیقاتی دانشگاه‌ها با تأمین‌کنندگان سلاح به رژیم صهیونیستی» و «عفو دانشجویان و اعضای هیئت‌علمی که به دلیل اعتراض به حمایت‌ها از رژیم اسرائیل، تنبیه یا اخراج شده‌اند» از جمله درخواست‌های مهم اعتراض‌کنندگان بوده است.

این حقوقدان با اشاره به اینکه سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان کشورهای اروپایی و آمریکایی مظهر واقعی عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر آمریکایی به آزادی و حقوق بشر است، افزود: مدیر اجرایی عفو بین‌الملل آمریکا در حمایت این اعتراضات اعلام کرد هر اقدامی برای ساکت کردن، آزار، تهدید یا ارعاب کسانی که به طور مسالمت‌آمیز برای تظاهرات و اعتراض تجمع می‌کنند، نقض حقوق آن‌هاست. وی اعلام نمود؛ در بیانیه پل اوبراین، آزادی دانشگاهی محور اصلی حق آموزش است که فعالیت در محوطه دانشگاه یکی از اجزای حیاتی این آزادی است.

قاسم کردی با تصریح این موضوع که دیده‌بان حقوق بشر سازمان ملل در گزارشی سرکوب اعتراضات دانشجویی علیه جنگ غزه را محکوم کرد. اذعان کرد؛ عفو بین‌الملل از مدیران دانشگاه‌ها در سراسر آمریکا خواسته تا از حق دانشجویان برای تظاهرات مسالمت‌آمیز و ایمن در محوطه‌های خود محافظت و این اعتراضات را تسهیل کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بایدن از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون ۱۴۸ اشتباه لفظی مرتکب شده است
  • رژیم صهیونیستی در حال بررسی اعمال تحریم علیه ترکیه
  • بایدن در دو نسخه؛ سرکوب زنان آمریکایی و حمایت از زنان ایرانی
  • سرکوب جنبش‌های اعتراضی دانشجویان حامی فلسطین نشان از عدم پایبندی مدعیان حقوق بشر به آزادی است
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تست هوش ریاضی: تعداد تخم مرغ‌های باقی مانده چند عدد است؟
  • ذهن آمریکااندیش
  • آمریکایی‌ها درباره حقوق بشر فقط لفاظی می‌کنند
  • اتهامات آمریکا علیه روسیه نفرت‌انگیز و بی‌اساس است
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد