Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه "یسرائیل هیوم" در این باره نوشت، دادگاه کیفری بین المللی در ۱۳ ژوئیه تصمیمی را اتخاذ کرد که بر اساس آن، "در سریعترین زمان ممکن مکانیزمی برای قربانیان و اماکنی که به دلیل وضعیت فلسطین متضرر شده‌اند، ایجاد شود".

این امر مساله‌ای استثنایی است، چراکه دادستان کل معمولا در مراحل اولیه دستور تحقیق نمی‌دهد و خواستار مراجعه به قربانیان نمی‌شود در حالی که طبق تصمیمات اخیر از قربانیان احتمالی خواسته شده در دادگاه حاضر شده و دادگاه نیز هر سه ماه یکبار گزارشی درمورد پیشرفت در این پرونده قضائی تهیه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حکم باعث نگرانی مسئولان ارشد سیاسی و قضایی اسرائیل و در راس آن‌ها ایلیت شاکید، وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی شده است و اسرائیل با اعتراضی شدیداللحن به این حکم دادگاه واکنش نشان داده است.

رژیم صهیونیستی مدعی است که این حکم به دلیل عدم انجام تحقیقی پیرامون آن، غیر حرفه‌ای است و هیچ معیاری برای تعیین این که آیا "قربانیان جنایات جنگی یا جنایات ضد بشریت" وجود دارند یا خیر، در دسترس نیست و این حکمی جانبدارانه به شمار می‌رود.

مسئولان اسرائیلی، دادگاه کیفری را طرفدار فلسطینیان می‌دانند و این دادگاه را مجاز به تحقیق در مورد آنچه که در اراضی اشغالی اتفاق می‌افتد، نمی‌دانند؛ چراکه اسرائیل عضوی در این دادگاه نیست و به اعتقاد اسرائیل، این دادگاه اجازه تحقیقات درخصوص مناطق تشکیلات خودگردان فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه را ندارد، زیرا که از سوی شورای امنیت به عنوان کشور به رسمیت شناخته نشده است.

مجمع عمومی سازمان ملل تشکیلات خودگردان فلسطین را به عنوان عضو ناظر در مجمع به رسمیت شناخته است و بر این اساس تشکیلات خودگردان می‌تواند به معاهدات بین‌المللی وابسته به سازمان ملل مانند شورای حقوق بشر و پیمان رم که دادگاه کیفری بین‌المللی در لاهه در پی آن شکل گرفته است، بپیوندد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دور جدید رسیدگی به پرونده متهمان تشکیلات مجاهدین خلق از امروز

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رسیدگی به پرونده متهمان تشکیلات مجاهدین خلق (معروف به منافقین) از امروز سه شنبه ۲۸ فروردین ماه سال جاری از سر گرفته می‌شود.

تاکنون ۱۰ جلسه برای رسیدگی به این پرونده در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست حجت الاسلام دهقانی برگزار شده است.

این پرونده ۱۰۴ متهم حقیقی و یک متهم حقوقی (تشکیلات گروهک منافقین) را دارد.

مسعود رجوی، مریم قجر عضدانلو (معروف به مریم رجوی)، مهدی ابریشمچی، زهره اخیانی، فهیمه اروانی، مهدی براعی، مژگان پارسیایی، زهرا مریخی آهنگر کلایی، محمد علی توحیدی خانیکی، علی خدایی صفت، مهدی خدایی صفت، عباسعلی داوری فیضی پور آذر، سید مجید سید المحدثین، صدیقه حسینی، محمد طریقت منفرد، مهوش سپهری، قدسی خرازیان، مهناز سلیمانیان، محسن سیاه کلاه، مریم فضل مشهدی، بهشته شادرو، ژیلا دیهیم، ابوالقاسم رضایی، حمیرا حجتی امامی، محمود عطایی کاریزی، گلنار جواهری ساعتچی، مهریان حاجی نژاد، مرتضی اسماعیلیان مارنانی، دولت نوروزی منجیلی، زهرا بخشایی، محمد حیاتی، نیکو خائفی اشکذری، عذرا علوی طالقانی، جمیله ابریشم چی، محمود قجر عضدانلو، بدری پورطباخ و محمد جواد قدیری مدرسی از متهمان در این پرونده هستند.

فرهاد الفت، رؤیا احمدی موسوی، بهزاد نظیری، فرشته یگانه، معصومه بلورچی، یاسر جهان نژادی، فائزه خیاط حصاری محمدی، صالح رجوی، محمد سادات خوانساری، پرنیان سرآمد، حکیمه سعادت نژاد، حمیده شاهرخی امیری، ثریا شهری، پروین صفایی، محمود فخارزاده، عشرت محبت کار، علیرضا معدنچی، عباس میناجی مقدم، حمیدرضا اسحاقی، علیرضا امام جمعه، اسدالله اوسطی، فاطمه آدرسی، مصطفی آسیفی، زهره بنی جمالی، محمود بنی هاشمی، اسدالله بهرامی، علیرضا بهرامی، عزیز اله پاک نژاد، مهرافروز پیکر نگار، مریم حاج خانیان، احمد حنیف نژاد، پرویز خزایی، حسین دادخواه و فاطمه داوران از دیگر متهمان در این پرونده هستند.

حسین ربوبی خبوشانی، سپیده ابراهیمی، بیژن رحیمی، آزاده رضایی، هادی روشن روانی، محمد سادات دربندی، فریدون سلیمی، عباس شاکری، سهیلا شعبانی، احمد شکرائی، سهیلا صادق، مهران صادق، طاهره ضیایی، کبری طهماسبی، رقیه عباسی، زهره عطریانفر، مهری علیقلی، مرتضی فخار، سید اسدالله فقیه دزفولی، ایرج فیض بوسجینی، پرویز کریمیان سیچانی، احمد گلپایگانی، فرید ماهوتچی حسینی، مهدی مددی الموسوی، سید محمود احمدی علون آبادی، سید جواد احمدی علون آبادی، اسماعیل مرتضایی، محمود معیری، رقیه ملک محمدی، حسن نظام الملکی، نسرین نظری علی آبادی، علی هادی زاده و الله کرم هوشنگی متهمان در این پرونده هستند.

این گزارش به روز رسانی می شود...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب رتبه اول دادگستری استان ایلام در اجرای احکام کیفری در کشور
  • انتقاد عباس عبدی از احضار برخی فعالان رسانه ای به دادگاه: نتیجه‌اش همین می‌شود که مهم‌ترین رسانه رسمی کشور از خود اعتبارزدایی کرده/ فعال رسانه‌ای را احضار کردند که در دفاع از مقابله با اسراییل بیش از بقیه می‌نویسد/ این موجب می‌شود اعتبار نوشته‌های مستقل د
  • دور جدید رسیدگی به پرونده متهمان تشکیلات مجاهدین خلق از امروز
  • جواب رد فیلیپین به آمریکا و دادگاه بین‌المللی کیفری
  • تصمیمات لازم برای واکنش به اقدامات احتمالی اسرائیل در شورای عالی امنیت ملی اتخاذ شده است
  • انتقادهای گسترده از سکوت رام‌الله و کشورهای عربی در برابر تروریسم شهرک‌نشین‌ها در کرانه باختری
  • نگرانی گالانت از پاسخ دوباره ایران
  • هشدار گاردین نسبت به تصمیمات آتی کابینه جنگ اسرائیل
  • گاردین نسبت به تصمیمات آتی کابینه جنگ اسرائیل هشدار داد
  • آغاز دوباره دادگاه منافقین از ۲۸ فروردین