Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛  حسین رحمانی هزاررود در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان سلطانیه، با اشاره به تقارن آغاز فصل مدارس و هفته دفاع مقدس را یکی از فرصتهای مغتنم در راستای جریان‌سازی آموزه های انقلابی و ترویج روحیه ایثار، فداکاری و شهادت در سطح مدارس دانست و گفت: برنامه های ستاد استقبال از مهر باید رنگ و بوی محرم و دفاع مقدس داشته باشند، به گونه ای که با بهره‌گیری از حضور خانواده های معظم شهدا و ایثارگران در برنامه ها، جایگاه والای آنان در جامعه ایرانی اسلامی را بیش از پیش در بین دانش آموزان به اثبات رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی به تشکیل بموقع ستاد استقبال از مهر در سطح شهرستان سلطانیه تاکید نمود و افزود: بر اساس دستورالعمل ها و بخشنامه های ابلاغی، تمامی وظایف کاری ادارات و ارگانها در راستای برگزاری هرچه با شکوهتر این ستاد مشخص شده که می طلبد با یک نگاه فرابخشی به اجرای مفاد این بخشنامه ها شتافت.   
نماینده عالی دولت در سلطانیه یکی از سیاست‌های اساسی دولت تدبیر و امید را نگاه ویژه به مناطق محروم و به تبع آن ایجاد توازن بین مناطق مختلف دانست و تاکید کرد: طرح استقبال از مهر باید در نقاط محروم استان نیز اجرا شود و با برنامه ریزی‌های مدون از سوی دبیرخانه این ستاد، مدیران دستگاهها و ادارات شهرستان در مدارس شهری و روستایی شهرستان حضور به هم رسانند. 
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان سلطانیه همچنین به نکاتی نظیر برگزاری مراسم زنگ مهر و مقاومت، برقراری مباحث انتظامی در معابر و خیابان‌ها، نظافت معابر عمومی، نظارت بر اصناف و جلوگیری از تخلقات در حوزه قیمت عرضه لوازم التحریر، عدم حفاری معابر از 28 شهریور ماه الی 15 مهر ماه سالجاری و مواردی از این قبیل تاکید داشت و از همه ارگانها  و دوایر دولتی در شهرستان خواست تا توجه ویژه ای در این راستا نمایند.
رحمانی با اشاره به اینکه تصمیمات جلسات شورای آموزش و پرورش می تواند تاثیر بسزایی در مسیر علم آموزی و پرورش دانش آموزان داشته باشد، تاکید کرد: مدیران و مسئولان بایستی با آمادگی کامل در جلسات حضور یافته و با ارائه راهکارهای عملی و موثر به طرح مسائل ورود نمایند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نهادینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت فرماندار سلطانیه سطح مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند

به گزارش تابناک - محمود امانی طهرانی در گفت‌وگو با ایرنا درباره تغییر زمان آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان اظهار کرد: یک طرح در مجلس شورای اسلامی برای اصلاح تقویم آموزشی تهیه شده بود که به شورای عالی آموزش و پرورش جهت بررسی ارجاع شد و در شورا اصلاحاتی روی این طرح به عمل آمد و سپس به مجلس بازگردانده شد.

وی افزود: این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد و هم اکنون در نوبت بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: در صورتی که این طرح به مصوبه مجلس تبدیل شود، مصوبه قبلی که زمان شروع و پایان سال تحصیلی را دقیقا معین کرده، ملقی می‌شود و اختیارات بیشتری به سطوح اجرایی با توجه شرایط مختلف در جغرافیا کشور داده می‌شود.

آغاز و پایان سال تحصیلی با شرایط آب و هوایی مناطق

امانی طهرانی در پاسخ به این پرسش که آیا این طرح در برگزاری امتحانات نهایی خلل ایجاد می‌کند یا خیر، گفت: امتحانات نهایی امری است که در یک برنامه واحد کشوری قابل ارائه است اما در بسیاری از مناطق می‌توانند طول سال تحصیلی خود را با مقداری برنامه ریزی بهتر با توجه به شرایط آب و هوایی خود تنظیم کنند.

در تشریح دلایل توجیهی این پیش نویس بیان شده که تقویم آموزشی مدارس دارای مولفه های مختلفی از جمله شروع و پایان فعالیت مدارس در روزهای سال، شروع و پایان فعالیت مدارس، ساعات شبانه روز و تعطیلات پیش بینی نشده است که اتخاذ تصمیمات متمرکز یکسان در مورد آن ها، مشکلات و مسائل متعددی را ایجاد می کند.بر همین اساس مرکز پژوهش های مجلس معتقد است که با توجه به گستردگی شرایط اقلیمی و جغرافیایی کشور، تهیه یک چارچوب کلان ملی برای تدوین تقویم آموزشی ملی و واگذاری بسیاری از اختیارات به شوراهای آموزش و پرورش استان، مناطق و مدارس بسیار ضروری است.

همچنین شفافیت در حدود اختیارات هر یک از مراجع سیاست گذار و تصمیم گیر در مورد تقویم آموزشی مدارس و تعیین حیطه اختیارات حوزه های ستادی آموزش و پرورش، شورای عالی آموزش و پرورش، استان و شورای آموزش و پرورش استان، منطقه و شورای آموزش و پرورش شهرستان و نهایتا مدرسه و شورای مدرسه، یکی دیگر از راهکارهای موثر بر ساماندهی و متناسب سازی زمان آموزش است که در دلایل توجیهی این پیش نویس مورد تاکید قرار گرفته است.

در ادامه دلایل توجهی پیش نویس مرکز پژوهش ها، ناهماهنگی تعطیلات مدارس با تعطیلات اولیا شاغل که سبب می شود عملا تعطیلات مدارس چندان مورد استفاده مدارس و اولیا قرار نگیرد هم مورد توجه قرار گرفته است. چرا که تعطیلی مدارس، هم زمان با فعالیت ادارات و مدارس در ایام نوروز تا حد زیادی سبب می شود بخش عمده ای تعطیلات نوروزی مدارس برای استفاده خانواده مفید واقع نشود و دانش آموزان به دلیل اشتغال والدین به خوبی از این تعطیلات استفاده نکنند. تعطیلات مدارس در روز پنجشنبه و فعالیت و سازمان ها در این روز سبب شد عملا هدف اصلی این طرح که ایجاد شرایطی برای حضور فرزندان در کنار خانواده است، محقق نشود.

 

دیگر خبرها

  • معاون وزیر آموزش و پرورش: بکارگیری معاون پرورشی در مدارس غیردولتی ضروری است
  • مجوز برگزاری دومین همایش ملی «ترویج فرهنگ ایثار و شهادت» صادر شد
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است
  • تاکید استاندار آذربایجان‌غربی بر ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه
  • تقویم آموزشی مدارس تغییر می‌کند
  • نهادینه سازی فرهنگ ایثار از رسالت‌های اصحاب رسانه دارد
  • تحول آوینی منجر به نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت شد
  • تاکید نماینده ولی فقیه در گلستان بر ترویج اقامه نماز از آموزش و پرورش
  • ستاد صبر در کردستان به دنبال ترویج فرهنگ صلح و سازش است
  • ایجاد مدارس وابسته به حوزه علمیه در استان هرمزگان از ابتدای مهرماه