Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه دکتر محسن اسدی لاری قائم مقام وزیر در امور بین الملل ضمن ابراز خرسندی از همکاری ایران وروسیه و رابطه عمیق این دو کشور، گفت: امیدواریم با توجه به سطح همکاری های گذشته شاهد ارتقای همکاری‌ها بین دو کشور باشیم.

وی با اشاره به سفر چندی پیش وزیر بهداشت ایران به روسیه، اظهار داشت: در راستای همکاری های دوجانبه ایران و روسیه همکاری های بسیار خوبی در زمینه های آموزشی، بهداشتی درمانی و دارو شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دکتر اسدی لاری با اشاره به حضور اثرگذار معاون وزیر بهداشت روسیه در ایران گفت: موضوعات کشور روسیه فراتر از سطح همکاری‌های صورت گرفته است و این دیدار می‌تواند در مسیر ارتقای همکاری دو کشور در حوزه دارو، تجهیزات پزشکی و موضوعاتی مانند آموزش و بهداشت باشد که در این سفر شاهد نهایی سازی و امضای توافق همکاری های دوجانبه بین دو کشور خواهیم بود.

در ادامه معاون وزیر بهداشت روسیه پیشرفت همکاری ایران با روسیه در حوزه سلامت را مناسب ارزیابی کرد و گفت: در دیدار اخیر وزرای بهداشت دو کشو، شاهد ارتقای سطح همکاری های توافق شده بودیم.

وی ادامه داد: همچنین در حوزه‌های دارویی، آموزش و علوم پزشکی در چارچوب فعالیت های وزارت بهداشت روسیه فعالیت های بسیاری انجام شده است و روسیه در سال ۲۰۱۶ توانسته همکاری‌های خود با ایران در حوزه سلامت را گسترش دهد و امیدواریم در این سفر نیز شاهد امضای تفاهمنامه های جدیدی با ایران در حوزه‌های مختلف بخش سلامت باشیم.

معاون وزیر بهداشت روسیه با بیان اینکه چند اولویت کاری برای ارتقای همکاری های دوجانبه مدنظر است، افزود: در حوزه اورژانس هوایی، گردشگری سلامت، دارو و تجهیزات پزشکی آماده همکاری با ایران هستیم و امیدواریم در چارچوب کمیسیون مشترک دو کشور همکاری ها در سطح بالاتری انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: اولویت اصلی وزارت بهداشت روسیه بومی‌سازی دارو است که توافق ایران و شورای اوراسیا می‌تواند در افزایش و رشد پتانسیل این امر و افزایش مراودات ایران و روسیه اثرگذار باشد.

معاون وزیر بهداشت روسیه افزود: در حوزه آموزشی دانشجویان ایرانی دررشته های مختلف پزشکی در روسیه در حال تحصیل هستند که این نیز خود می تواند زمینه همکاری های آموزشی شامل تبادل دانشجو و اساتید را فراهم آورد.

در ادامه دکتر مجید چراغعلی قائم مقام سازمان غذا و دارو افزود: دور جدید همکاری های مشترک ایران و روسیه می تواند در بخش های مختلف با توجه به سطح همکاری‌های بسیار خوب دو کشور انجام شود و تفاهم نامه ای در به اجرا درآوردن توافق های پیشین منعقد گردد.

 وی با بیان اینکه صنعت دارویی ایران سابقه ۷۰ ساله دارد، تاکید کرد: ایران می‌تواند همکاری های خود با صنعت داروسازی روسیه را گسترش دهد چراکه روسیه با توجه به وضعیت مواد اولیه داروسازی می تواند انتظارات و همکاری های خوبی در این خصوص با ایران داشته باشد و امیدواریم که این همکاری ها در صنعت دارویی بیش از پیش بین دو کشور تقویت شود و متقابلا تفاهم نامه ای در خصوص داروسازی بین ایران و روسیه منعقد شود.

در ادامه دکتر رضا مسائلی مشاور وزیر و مدیر کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت با اشاره به ارتباط سیاسی و همکاریهای فی مابین ایران و روسیه تصریح کرد: ارتباط بین ایران و روسیه راهبردی عمیق دارند و ما در زمینه‌های تجاری موفقیت‌های خوبی در این خصوص داشته ایم و با توجه به همکاری های به عمل آمده امیدواریم در بخش سلامت و در حوزه تجهیزات پزشکی بیش از پیش همکاری‌های بین دو کشور گسترش یابد و شرکت‌های ایرانی و روسی بتوانند در راستای تفاهم نامه ای که در این سفر منعقد می‌شود همکاری کنند.

همچنین در این سفر تفاهم نامه ای در حوزه آموزش پزشکی توسط معاون وزیر بهداشت روسیه و دکتر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت با حضور دکتر اسدی لاری قائم مقام وزیر بهداشت در امور بین الملل، به امضا رسید.

کد خبر 4376224

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت بهداشت مردم علیه احتکار وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو دارو پرستار کمیسیون بهداشت و درمان سید حسن هاشمی تجهیزات پزشکی سازمان نظام پرستاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اپتومتری بیمارستان چاقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۱۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد داش‌بنیان ریاست‌جمهوری، بیان کرد: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیرات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری های بین المللی بوده و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

میرآبادی در همین راستا ادامه داد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم.

وی درباره اهمیت بازارهای بین‌المللی افزود: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شان هستند که دراین میان بازارهای بین المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین المللی مستلزم شرایطی هچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت  است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. 

میرآبادی ادامه داد:  فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین المللی ارائه می شود، سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی درخصوص ایجاد فضاهای بین‌المللی برای شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملا عرصه را برای افزایش تولید این شرکت ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. 

میرآبادی ادامه داد: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت ها به بازارهای صادراتی جدید  از رهگذر تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می‌کنند، هموار کند.

میرآبادی به یکی دیگر از حوزحمایتی این سازمان اشاره کرد و گفت: دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو عنوان کرد: ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات‌پزشکی به ۲۰ کشور آفریقایی
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی