Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده حزب تحريک انصاف پاکستان با کسب 183 رأي از مجموع 330 راي نمايندگان به عنوان معاون مجلس ملي اين کشور انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، «قاسم‌خان‌سوري» نماينده معرفي شده از جانب حزب تحريک انصاف توانست با کسب 183 رأي «اسد محمود» نماينده منتخب اپوزيسيون را که 144 رأي کسب کرده بود شکست و معاون رئيس مجلس پاکستان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سوري بعد از انتخاب شدن به عنوان معاون مجلس ملي براي به عهده گرفتن اين مسئوليت با شرکت در مراسم تحليف در برابر «اسد قيصر» رئيس جديد مجلس ملي پاکستان سوگند ياد کرد.
از بين 330 رأي که براي انتخاب رئيس مجلس در نظر گرفته شده بود، «اسد قيصر» کانديداي حزب تحريک انصاف با 176 رأي «خورشيد شاه» نماينده اپوزيسيون را که 146 رأي کسب کرده بود شکست داد و رئيس مجلس ملي پاکستان شد.
قبل از آن، قيصر براي به عهده گرفتن مسئوليت خود در برابر «اياز صادق» رئيس مجلس سابق سوگند ياد کرد.
اعضاي حزب مردم نتيجه انتخابات مجلس را پذيرفتند اما اعضاي حزب مسلم ليگ نه تنها نتيجه را نپذيرفت بلکه با اعتراض نسبت به اين موضوع نظم مجلس ملي را برهم زدند.
اعضاي حزب مسلم ليگ با شعار رئيس مجلس تقلبي نسبت به جعلي بودن انتخابات مجلس اعتراض کردند.
اين خبر در حالي منتشر مي‌شود که بعد از انتخاب رئيس مجلس و معاونش، عمران‌خان روز 18 اوت به عنوان نخست وزير پاکستان سوگند ياد مي‌کند.
حزب تحريک انصاف پاکستان به رهبري «عمران خان» در انتخابات اخير پارلماني اين کشور با کسب 114 کرسي به پيروزي چشمگيري دست يافت.
پارلمان پاکستان 342 کرسي دارد و از آنجا که تحريک انصاف نتوانست اکثريت قاطع آراء را کسب کند، بايد براي تشکيل کابينه با ساير احزاب ائتلاف کند که گفته مي شود با جنبش متحده قومي در اين خصوص به توافق رسيده است.
118/116

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۱۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است

«علی‌اکبر علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084386 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • انتقاد شدید میرسلیم از سفر رئیسی به پاکستان
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • نماینده ویژه پاکستان درامور افغانستان: ایران و چین شرکای معتمد ما هستند
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • نماینده مجلس: فرو نشست اصفهان جدی است؛ ابنیه تاریخی مورد آسیب قرار گرفته
  • نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سفر رییس‌جمهور به پاکستان منجر به تقویت امنیت مرز‌های ایران می‌شود
  • نماینده اردبیل: معلوم نیست بانک مرکزی چه کار می‌کند!
  • سفر رئیس‌جمهور به پاکستان موانع توسعه روابط را از بین می‌برد
  • دیدار رئیسی با رئیس مجلس ملی پاکستان