Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه شرق نوشت: چندي است زمزمه‌هاي لزوم افزايش قيمت بنزين در كشور به گوش مي‌رسد. هربار گروهي در اين رابطه صحبت مي‌كنند و به نظر مي‌رسد اين سخنان تلاش‌هايي در راستاي ‌آماده‌كردن اذهان عمومي براي افزايش قيمت بنزين باشد. جديدترين اظهارات مربوط به مهرداد تقي‌زاده، معاون وزير راه وشهرسازي، است كه به ايلنا گفته است: براي کاهش تعداد تلفات و سوانح جاده‌اي از 16 هزار کشته به 9 هزار کشته در 10 سال،‌ برنامه‌هايي تدوين کرده‌ايم که تحقق آن به اعتبارات 280 هزار ميلياردتوماني نياز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از انجام مطالعاتي مبني‌بر اينکه خودروهاي توليد داخل چه سهمي در بروز سوانح جاده‌اي دارند، خبر داده و اعلام نتايج نهايي اين طرح را به يك ماه آينده موكول كرده است.

تقي‌زاده در اين گفت‌وگو درباره محل تأمين 280 هزار ميليارد تومان اعتبار براي اجراي طرح كاهش تلفات جاده‌اي، پيشنهاد افزايش قيمت بنزين را مطرح كرده است. به گفته او، اگر دولت نتواند 280 هزار ميليارد تومان اعتبار مورد نياز را تأمين کند، نبايد از ما انتظار کاهش تعداد تلفات ناشي از سوانح جاده‌اي را داشته باشد.

مردم توان پرداخت هزينه بيشتر  را ندارند

در حالي پيشنهاد افزايش قيمت بنزين از سوي معاون وزير راه مطرح مي‌شود كه كوروش كرم‌پورحقيقي، دبير كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي، در گفت‌وگو با «شرق» بيان مي‌كند: در اين شرايط اقتصادي مردم تحمل افزايش قيمت بنزين را ندارند. او ادامه مي‌دهد: به‌عنوان يك نماينده پيشنهادي را كه از سوي همكارانم يا دولت مطرح مي‌شود بررسي مي‌كنم. اگر پيشنهادات كارشناسي‌شده و منافع ملي را در نظر گرفته باشند، ‌همچنين رضايتمندي مردم در آن باشد، با آن پيشنهاد موافقت مي‌كنم.

او به اين پرسش كه آيا افزايش قيمت بنزين در كاهش سفرها و تلفات جاده‌اي مؤثر بوده است يا خير، اين‌گونه پاسخ مي‌دهد: اين مسئله به بررسي كارشناسي نياز دارد. من تاكنون چنين مطالعه‌اي نديده‌ام. بايد بررسي داشته باشيم و از مشاورانم در اين ارتباط كمك بگيرم.

دبير كميسيون انرژي همچنان از تصميم مجلس براي مخالفت با افزايش قيمت بنزين در لايحه بودجه سال 97 دفاع مي‌كند و بر اين باور است كه در آن مقطع، شرايط زندگي مردم به نحوي نبوده كه بتوانند افزايش بهاي بنزين را تحمل كنند. او درباره شرايط كنوني اقتصادي مردم هم همين نظر را دارد، اما تأكيد مي‌كند: اگر پيشنهاددهندگان لايحه‌اي به مجلس بياورند كه دلايل قانع‌كننده و كافي در آن باشد و پيشنهادشان در جهت تقويت نظام جمهوري اسلامي و رضايتمندي آحاد مردم باشد، بدون شك نظر خود را تغيير خواهم داد.

او تأكيد مي‌كند: تشخيص فعلي من اين است كه با هرگونه افزايش قيمت بنزين مخالف هستم، مگر اينكه همكاران من و مسئولان مربوطه دلايلي بياورند كه نظر من را رد كند. آنچه ما در مجلس تصميم مي‌گيريم، وحي منزل نيست. مجلس منعطف است و براساس نياز جامعه قوانين را تصويب مي‌كند و اگر قوانين به اصلاح نياز داشته باشند، حتما اصلاحات لازم انجام مي‌شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۲۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد

شرکت صنایع غذایی اسرائیلی تنووا (Tnuva)، از افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت محصولات متعدد خود خبر داد.

به گزارش ایسنا، این شرکت می‌گوید قیمت محصولات لبنی تحت نظارت دولت، از فردا، ۴.۴۸ درصد و کالاهای غیرنظارتی از ۱۶ مه، به میزان ۳.۵ درصد افزایش می‌یابد.

تنووا اعلام کرد قیمت محصولات سبزیجات منجمد برند «سان فراست» به طور میانگین، ۴.۵ درصد افزایش پیدا می‌کند.

بر اساس گزارش تایم اسرائیل، بزرگترین افزایش قیمت برای محصولات برند «مامز چیکن» به میزان متوسط ۹.۸ درصد و برند گوشت منجمد «تیرات زِوی» به میزان ۹.۶ درصد است.

رژیم صهیونیستی به شدت به واردات کشاورزی و مواد غذایی وابسته است و شواهد نشان می‌دهد صنعت غذایی این رژیم با اختلال بزرگی مواجه است. بسیاری از قفسه‌ها در سوپرمارکت‌های رژیم صهیونیستی خالی مانده‌اند، زیرا فعالیت‌های کشاورزی متوقف شده و کمبود کارگران لجستیک و تولیدی، باعث اختلال در عملکرد کارخانه‌های بزرگ مواد غذایی می‌شود. گفته می‌شود که کارگران کشاورزی تخلیه شده‌اند و زمین‌های اطراف غزه با خاک یکسان شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چهار محصول ایران خودرو گران شد
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • بنزین برای پنجمین بار در اسرائیل گران شد
  • قیمت سکه ۱۱ اردیبهشت چقدر گران شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت؛ سکه ۸۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • نماینده مجلس: پرداخت وام در کشور به کلی تعطیل شده است
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است