Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد جواد آذری جهرمی صبح پنجشنبه در نشست مسئولان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر عقب ماندگی های انباشته در حوزه ارتباطات داشت که بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه ارتباطات هزینه شده است و رتبه استان بوشهر در کشور ارتقاء یافته و به رتبه هشتم رسیده است.

وی افزود: کارهای خوبی در پارس جنوبی انجام شده و توسعه بی نظیری شاهدیم که برای کل کشور مفید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با این اتفاقات خوب توسعه متوازن باید مد نظر باشد که برای کل کشور و جمعیت این متطقه داشته باشد. با توسعه صنایع پایین دستی بخشی از مشکلاتی که دوستان مطرح کردند حل شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه کرد: شبکه ارتباط موبایلی شهرستان عسلویه مطلوب است و سرعت آن از میانگین استان بالاتر است. در زمینه موبایل ما کم نگذاشته‌ایم ولی خرابی اجتناب ناپذیراست و خرابی طبیعی است.

وی بیان کرد: با توجه به شرلیط خاص سایت‌ها نیاز به هماهنگی بیشتر و اخذ مجوز تردد است که استاندار بوشهر هماهنگی لازم بین دستگاه‌ها را ایجاد کند. نقاطی را هم برای ایجاد سایت های جدید در نظر داریم که اگر در بحث تملک زمین مساعدت کنند برای سرمایه‌گذاری توسعه مشکل نداریم.

وزیر ارتباطات در موضوع تلفن ثابت نیز گفت: توسعه شهرهای عسلویه یک باره بوده است اما با این وجود تلاش می‌کنیم تاسه ماه آینده تلفن در انتظار نداشته باشیم. در زمینه پوشش جاده ای درشهرستان عسلویه وضعیت خوب است فقط یک و نیم کیلومتر مشکل داریم که ظرف یک ماه آینده حل می شود.

آذری حهرمی در زمینه هوشمند سازی مدارس گفت: تحقق مدرسه هوشمند نیازمند چند مقوله است. در لایه اتصال شبکه مدارس طبق برنامه ششم توسعه ما مکلف هستیم درشهرهای زیر ۲۰ هزارنفر رایگان انجام دهیم.

وی افزود: تلاش داریم تا پایان سال هشت هزار مدرسه را به شبکه متصل کنیم. در لایه خدمات به صورت مشترک با وزارت آموزش و پرورش انجام می‌دهیم و در لایه تجهیزات در حیطه مسئولیت آموزش و پرورش است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات قول داد که تا پایان سال اداره پست ارتقاء و مدییریت اداره مخابرات شهرستان عسلویه سریعا حل مدیر مستقل معرفی شود.
 

کد خبر 4376330

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر محمد جواد آذری جهرمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مردم علیه احتکار روز خبرنگار خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر گرگان شهرکرد مشهد شیراز احتکار بیرجند یاسوج مجلس شورای اسلامی سانحه تصادف مرند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۳۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۴۲ شناور در آب‌های بوشهر انجام شد/نجات ۱۷۲ دریانورد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب صبح چهار شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال گذشته در مجموع ۴۲ شناور در آب‌های استان دچار اضطرار شدند که بیشترین اضطرار مربوط به آب گرفتگی، نقص فنی و آتش سوزی بوده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ از مجموعه شناورهای مواجه با شرایط مضطر موتور لنج‌های باری با ۲۵ حادثه بیشترین فراوانی شرایط اضطرار را به خود اختصاص دادند.

بیشترین سانحه در عسلویه

شکیبی نسب ادامه داد: در سال یاد شده بنادر عسلویه و دیر به ترتیب با ۱۲ و ۹، بنادر بوشهر و عامری هر کدام با هفت و خارگ و دیلم به ترتیب با چهار و سه سانحه بیشترین سوانح دریایی استان بوشهر را تجربه کردند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: در سال گذشته با حضور به موقع شناورهای ناجی همچنین به ۷۰ نیاز پزشکی خدمه شناورها در آب‌های استان بوشهر پاسخ داده شد.

شکیبی نسب با اشاره به فوت ۲ نفر به دلیل غرق شدگی در آب‌های استان، ادامه داد: بر اساس بررسی‌های انجام شده بیشترین شرایط مضطر شناورها ناشی از دریانوردی در شرایط نامساعد بوده که انتظار می‌رود دریا روی در شرایط مطلوب مورد توجه جدی دریانوردان قرار گیرد.

فعالیت ۷ شناور ناجی

وی افزود: دریانوردان در صورت مواجهه با شرایط اضطرار می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۵۵۰ در اسرع وقت خدمات جست و جو و نجات را دریافت کنند.

شکیبی نسب عنوان کرد: اکنون هفت شناور ناجی در بنادر استان و ۶ مرکز جست و جو و نجات دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در بنادر عسلویه، دیر، محمد عامری، بوشهر، خارگ و دیلم فعال هستند.

کد خبر 6087440

دیگر خبرها

  • شوراها باید به مردم پاسخگو باشند
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • کاروان خدمت استان بوشهر به عسلویه رسید
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • امدادرسانی به ۴۲ شناور در آب‌های بوشهر انجام شد/نجات ۱۷۲ دریانورد