Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@18:42:34 GMT

بازگشت چین و آمریکا پای میز مذاکرات تجاری

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۷۳۶۳۱

بازگشت چین و آمریکا پای میز مذاکرات تجاری

وزارت بازرگانی چین اعلام کرد وانگ شوون، معاون وزیر بازرگانی چین با نمایندگان آمریکا تحت ریاست دیوید مالپاس، معاون وزیر خزانه‌داری در امور بین‌المل دیدار خواهد کرد.

خبرگزاری ایسنا: چین اعلام کرد اواخر ماه اوت در واشنگتن دور جدیدی از مذاکرات تجاری با آمریکا خواهد داشت.

به گزارش رویترز، وزارت بازرگانی چین اعلام کرد وانگ شوون، معاون وزیر بازرگانی چین با نمایندگان آمریکا تحت ریاست دیوید مالپاس، معاون وزیر خزانه‌داری در امور بین‌المل دیدار خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو اقتصاد بزرگ جهان از ابتدای امسال دوره‌های متعددی از افزایش تعرفه‌ها را علیه واردات کالای یکدیگر اعمال و تهدید کرده‌اند تعرفه‌های بیش‌تری را روی صد‌ها میلیارد دلار صادرات یکدیگر وضع خواهند کرد.

معلوم نیست این مذاکرات پیش یا پس از ۲۳ اوت برگزار خواهد شد که واشنگتن قرار است تعرفه روی ۱۶ میلیارد دلار کالای چینی را اعمال کند. چین اعلام کرده است این تعرفه‌ها را به شکل مشابه پاسخ خواهد داد.

پس از وضع تعرفه برروی ۳۴ میلیارد دلار واردات کالای چینی در ماه گذشته، آمریکا به منظور تحت فشار قرار دادن چین برای دادن امتیاز‌های تجاری، دریافت تعرفه ۲۵ درصدی روی ۱۶ میلیارد دلار کالای چینی را از ماه میلادی جاری آغاز خواهد کرد. با فهرست اخیر، ارزش مجموع واردات چین که با تعرفه ۲۵ درصدی روبروست به حدود ۵۰ میلیارد دلار می‌رسد.

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا، همچنین تهدید کرده است روی کالا‌های چینی به ارز ۲۰۰ میلیارد دلار و همچنین روی ۳۰۰ میلیارد دلار دیگر واردات چینی تعرفه وضع خواهد کرد تا چین را به تغییر رفتار خود در زمینه مالکیت معنوی، دسترسی بازار و سیاست‌های یارانه صنعتی وادار کند.

آخرین دور مذاکرات دو طرف در اوایل ژوئن انجام گرفت که ویلبر راس، وزیر بازرگانی آمریکا با لیو هی، معاون نخست وزیر چین دیدار کرده بود. وزارت خزانه‌داری آمریکا هنوز به اعلامیه پکن واکنش نشان نداده است. دیدار آتی نسبت به چهار دور مذاکرات قبلی که در آن‌ها معاون نخست وزیر چین و وزیران بازرگانی و خزانه‌داری آمریکا حضور داشتند، در رده پایین‌تری انجام می‌گیرد.

در حالی که دیدار‌های قبلی دستاورد چندانی به همراه نداشتند، کاخ سفیدی سوم اوت اعلام کرد که آمریکا برای حل اختلافات تجاری آماده مذاکرات بیشتری با پکن است. سرمایه‌گذاران از این واهمه دارند که جنگ تجاری میان واشنگتن و پکن به رشد جهانی آسیب خواهد زد و گروه‌های تجاری آمریکا تعرفه‌های بالای ترامپ را محکوم کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: فردا

کلیدواژه: مذاکرات تجاری آمریکا چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۳۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد این کشور غافلگیر شد

کانادا با کاهش صادرات طلا در ماه مارس، با کسری تجاری غافلگیرکننده مواجه شد و این انتظارات را تقویت کرده است که بانک مرکزی کانادا دلایل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ماه ژوئن داشته باشد.

به گزارش ایسنا، داده‌ها نشان داد که کانادا در ماه مارس کسری تجاری غیرمنتظره‌ای به میزان ۲.۲۸ میلیارد دلار کانادا (۱.۶۶ میلیارد دلار) ثبت کرد که بزرگترین کسری در ۹ ماه گذشته بود، زیرا صادرات سریع‌تر از واردات کاهش یافت.

اداره آمار کانادا اعلام کرد که کل صادرات در ماه مارس ۵.۳ درصد کاهش یافت که عمدتاً به دلیل کاهش صادرات طلای خام از بالاترین رکورد در ماه فوریه بود، در حالی که واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت که به دلیل تجهیزات الکترونیکی و سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی بود.

تحلیلگران شرکت کننده در نظرسنجی رویترز مازاد تجاری ۱.۵۰ میلیارد دلار کانادا را در ماه پیش‌بینی کرده بودند. داده‌ها نشان داد که اقتصاد کانادا پس از رشد کمتر از حد انتظار در فوریه، احتمالاً در ماه مارس متوقف شده است که نشانه‌ای از کاهش سرعت است که انتظارات را تقویت می‌کند که بانک کانادا دلیل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ژوئن داشته باشد.

بانک کانادا از جولای گذشته نرخ بهره را نزدیک به بالاترین حد در ۲۳ سال گذشته یعنی پنج درصد نگه داشته است، اما انتظار می‌رود که اولین کاهش ۲۵ واحدی نرخ بهره به دلیل کاهش تورم نزدیک شود.

کاهش صادرات در ماه مارس با کاهش در ۹ بخش از ۱۱ محصول صادراتی، به سریع‌ترین نرخ از فوریه ۲۰۲۳ رسیده است. صادرات محصولات معدنی فلزی و غیرفلزی که شامل زیرشاخه طلا می شود، در ماه مارس ۱۷.۴ درصد کاهش یافت. نفت خام پنجمین کاهش خود را در شش ماه گذشته به ثبت رساند و به کاهش صادرات محصولات انرژی در ماه مارس کمک کرد.

کاهش واردات نیز گسترده بود و هفت بخش از ۱۱ محصول کاهش را ثبت کردند. اداره آمار کانادا عنوان کرد که واردات تجهیزات و قطعات الکترونیکی و الکتریکی در ماه مارس ۸.۱ درصد کاهش یافت، در حالی که سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی با ۲۹.۲ درصد کاهش به ۱.۳ میلیارد دلار در ماه مارس رسید که پایین‌ترین میزان از سپتامبر ۲۰۲۱ است.

طبق گزارش رویترز، از نظر حجمی، کل صادرات در ماه مارس ۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که کل واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت.

دیگر خبرها

  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • حماس: روابط ما با قطر در وضعیت عادی است
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • آمریکا: کمک مالی به کی‌یف برای پرداخت حقوق بازنشستگی نیست
  • صفرشدن تعرفه تجارت کالا‌ها بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده