Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر نیرو گفت: برنامه ریزی گسترده‌ای برای پیک برق سال ۹۸ صورت گرفته و مجموعه وزارت نیرو در تلاش است تا ۲۵ واحد نیروگاهی جدید تا پیش از پیک ۹۸ وارد مدار شود.

خبرگزاری فارس: وزیر نیرو گفت: برنامه ریزی گسترده‌ای برای پیک برق سال ۹۸ صورت گرفته و مجموعه وزارت نیرو در تلاش است تا ۲۵ واحد نیروگاهی جدید تا پیش از پیک ۹۸ وارد مدار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، رضا اردکانیان در حاشیه آیین افتتاح واحد گازی نیروگاه سیکل ترکیبی کاسپین در غرب استان مازندران اظهار داشت: برنامه گسترده‌ای برای تامین برق مورد نیاز پیک سال ۹۸ تدوین شده و نیاز‌ها و اولویت‌ها به هیئت دولت ارسال شده است.

وی افزود: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته مجموعه وزارت نیرو در تلاش است تا پیش از پیک برق سال ۹۸ بالا بر ۲۵ واحد جدید نیروگاهی را به مجموع ظرفیت قریب به ۵۰۰۰ مگاوات وارد مدار کند.
وی ادامه داد: در کل باید گفت که برنامه وزارت نیرو برای پیک سال ۹۸ این است که ۵۰ درصد از توان و ظرفیت خود را روی موضوع تولید متمرکز کنیم که یکی از برنامه‌های در این راستا به مدار آوردن واحد‌های جدید نیروگاهی تبیین شده است.
اردکانیان با بیان اینکه یکی دیگر از برنامه‌های وزارت نیرو این است که معادل این میزان را در حوزه مدیریت مصرف دنبال کنیم، گفت: گرچه مدیریت مصرف به پیچیدگی ساخت یک نیروگاه نیست، اما مجموعه اقدامات انجام شده در این حوزه می‌تواند تا چهار هزار مگاوات را برای ما به عنوان معادل ظرفیت ایجاد کند.
وی با بیان اینکه اصلاح برخی از تجهیزات مصرفی همچون کولرها، تغییر حدود ۱۵ میلیون لامپ پرمصرف در سطح کشور به ویژه سازمان‌های دولتی، تغییرات ساعات کار ادارات و توافق با صنایع بزرگ برای تغییر زمان تولید می‌تواند در این حوزه بسیار کمک‌رسان باشد، گفت: برای تغییر زمان تولید صنایع لازم است که با بخش تولید هماهنگی‌های لازم صورت گیرد تا این بخش دچار مشکل نشود.
اردکانیان برنامه‌ریزی برای برق مصرفی چاه‌های کشاورزی و مهمتر از آن تشویق پرمصرف‌ها برای قرار گرفتن در جایگاه خوش‌مصرف‌ها را یکی دیگر از اهداف وزارت نیرو عنوان و اظهار کرد: درخصوص پرمصرف‌ها تصمیمات متعددی را گرفته‌ایم تا جایی که اگر لازم باشد تا تشویق برای پرمصرف‌ها عملی شود قطعا تعرفه آن‌ها را تغییر خواهیم داد.
وی درخصوص برنامه وزارت نیرو برای پرداخت بدهی‌های خود اذعان داشت: راهکار‌های متعددی را برای این مساله در نظر گرفته‌ایم که یکی از این راهکار‌ها مکانیزم تبصره بودجه سال ۹۷ است که این امکان را برای تهاتر مطالبات و رد دیون فراهم می‌کند به‌گونه‌ای که در انجام فعالیت پیمانکاران و طلبکاران صنعت برق گشایش ایجاد شود.
وی افزود: علاوه بر این سعی خواهیم کرد که علاوه بر استفاده از مکانیزم‌های موجود در بودجه از دولت نیز برای پرداخت مطالبات کمک بخواهیم و امیدواریم که در پرداخت مطالبات امسال و سال آینده عملکرد بهتری را داشته باشیم.
وزیر نیرو تبدیل ایران به هاب انرژی منطقه را از برنامه‌های مهم و در جریان وزارت نیرو اعلام کرد و گفت: در حال حاضر با کشور‌های همسایه از جمله پاکستان، افغانستان، ترکمنستان، آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق خطوط ارتباطی و تبادل انرژی داریم.

وی افزود: ظرفیت‌های بسیار بالایی برای نیروگاه‌های تجدیدپذیر و حرارتی در کشور وجود دارد و سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی می‌توانند برای عرضه انرژی در داخل کشور و همچنین برای تولید و فروش انرژی به کشور‌های همسایه مشارکت کنند.
وزیر نیرو تصریح کرد: وزارت نیرو امکانات لازم را برای متقاضیان سرمایه گذاری در بخش انرژی فراهم می‌کند تا سرمایه‌گذاران بتوانند انرژی تولیدی خود را عرضه و قرارداد‌های لازم را منعقد کنند
انتهای پیام/

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر نیرو پیک برق هیات دولت لامپ کم مصرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۳۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر کل مدیریت بحران استان در شهرضا گفت: در سطح استان ۳ هزار کیلومتر رودخانه داریم که برای پیشگیری و کنترل سیل باید ۴۰۰ کیلومتر از این رودخانه‌ها به صورت ویژه ساماندهی شود.
منصور شیشه فروش افزود: تصرفات و آزادسازی مسیر رودخانه ها، اجرای طرح‌های ساماندهی رودخانه ها، آزادسازی مسیل‌ها و اصلاح و بازسازی مناطق اولویت پذیر در مسیر رودخانه‌ها نیاز به اعتبار دارد که وزارت نیرو این اعتبار را باید تامین کند.


به گفته وی در زمینه فرونشست زمین اجرای طرح‌های تعادل بخشی منابع آب و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی فقط با احیای رودخانه زاینده رود محقق می‌شود که تامین اعتبار برای تکمیل طرح‌های تامین آب برای حوزه زاینده رود و جلوگیری از بارگذاری‌های غیرقانونی، جزو تعهدات وزارت نیرو است.


مدیر کل مدیریت بحران استان گفت: برای جلوگیری از تشدید فرونشست زمین، کنترل کانون‌های گرد و غبار و رفع مشکلات مرتبط با کم آبی و خشکسالی باید نسبت به تامین حقابه‌های قانونی کشاورزی و زیست محیطی رودخانه زاینده رود، احیای تالاب گاوخونی و تامین حقابه‌های تالاب که بر اساس مطالعات انجام شده، سالانه ۱۷۶ میلیون متر مکعب است، اقدام شود.

دیگر خبرها

  • کشف تجهیزات استراق سمع در سالن جلسه هیات دولت لهستان
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • لیتوانی نیرو‌های نظامی مردمی برای حضور در جنگ ایجاد می‌کند
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند