Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا-معاون عمراني استاندار آذربايجان ‌شرقي گفت: جاده‌ها، عوامل انساني و ايمني خودرو را از عوامل حوادث جاده‌اي دانست، اظهار داشت: به لحاظ اهميت موضوع بايد براي هر يک از عواملي که مي‌تواند در بروز حوادث جاده‌اي مؤثر باشد اقدامات پيشگيرانه و اصلاحات انجام دهيم.
به گزارش خبرنگار ما در تبريز،جواد رحمتي در جلسه کميسيون مديريت اجرايي ايمني حمل‌ و نقل آذربايجان‌شرقي، با ابراز نگراني از اينکه در استان آذربايجان‌شرقي رانندگي‌ها عمدتاً حادثه‌ساز است، افزود: با کمال تأسف بايد گفت که عمده حوادث رانندگي ناشي از بي‌توجهي به رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي و رانندگي حادثه‌ساز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون عمراني استاندار آذربايجان‌شرقي، وضعيت برخي از جاده‌ها از نظر علايم راهنمايي و رانندگي را راضي‌کننده ندانست، گفت: متأسفانه در برخي از جاده‌ها به لحاظ اينکه نور کافي و ديد وجود ندارد باعث مي‌شود تا حوادث رانندگي رخ دهد.

رحمتي با انتقاد از سطح پايين ايمني خودروها گفت: بايد قبول کنيم که ايمني خودروهاي ما بسيار پايين است و همين امر در بسياري از مواقع موجب بروز حوادث ناگوار مي‌شود.

وي با اشاره به اينکه ارتقاي فرهنگ رانندگي در کاهش حوادث نقش به سزايي دارد و اين موضوع به‌هيچ‌عنوان قابل‌انکار نيست، بيان داشت: با توجه به افزايش حوادث رانندگي، در اين راستا مي‌طلبد تا براي متخلفان قوانين سختگيرانه اتخاذ شود.

معاون عمراني استاندار آذربايجان‌شرقي در ادامه با ذکر اينکه تکميل و بهره‌برداري از پروژه‌هاي بزرگراهي آذربايجان‌شرقي در کاهش حوادث جاده‌اي مي‌تواند نقش ايفا کند، گفت: بايد قبول کنيم که هر فرد يا مسئول در حيطه فعاليت خود وظايفي دارد و بايد پاسخگوي عملکرد و وظايف خودشان باشند اما در اين ميان برخي‌ها فقط سؤال مي‌کنند.

رحمتي، عمده علل حوادث رانندگي را در اتوبان شهيد کسايي تبريز را آشفتگي تردد در ورودي و خروجي اين اتوبان ذکر کرد و ابراز داشت: متأسفانه در اکثر جاده‌هاي استان چاله‌هايي را شاهد هستيم که بعضاً منجر به‌تصادف مي‌شود و اصلاح آنها حتماً نياز به بودجه ميلياردي ندارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: جاده ها عوامل انساني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۴۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود

معاون روابط کار وزارت کار از بازرسی از کارگاه های پرخطر خبر داد و گفت:امسال کارگاه‌های پرخطر و دارای حوادث، بیشتر بازرسی می شوند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ یکی از اقدامات موثر معاونت روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ابتدای استقرار دولت سیزدهم تا کنون، گسترش نظارت بر کارگاه‌های مشمول قانون کار، افزایش حفاظت فنی و بهداشت کار و ارتقای ایمنی و سلامت شغلی بوده است. این موضوع در اساسنامه سازمان بین المللی کار (ILO)  آمده و از  تمامی کشورهای عضو خواسته شده تا نسبت به برقراری نظام بازرسی کار اقدام کنند.بازرسی کار موثر و کارآمد، یکی از مولفه ها و نشانه‌های ضروری هر دولت مترقی و اقتصاد موفق به شمار می‌رود.

برابر گزارش ها، حوادث ساختمانی و معدنی بیشترین آمار تلفات نیروی کار و بیشترین سهم آسیب شغلی را به خود اختصاص داده و بیشترین تعداد بازرسی‌های ویژه از کارگاه‌های پر خطر در صنایع ساختمان، نفت و گاز، پتروشیمی و معدن بوده است.

علی حسین رعیتی فرد, معاون روابط کار درباره حوادث ناشی از کار دربخش ساختمان و صنعت گفت:حدود 38 درصد حوادث در بخش ساختمان و 37 درصد در بخش صنعت است و صنایع دیگر همانند رشته‌های تولیدی عدد کمتری را به خود اختصاص داده‌اند.  

وی تاکید کرد: در سال 1402 نسبت به سال  1401 حدود 4 درصد فوتی‌های کل حوادث ناشی از کار کاهش یافته است .  840 بازرس کار در کشور وجود دارد. سالانه حدود 400 هزار بازرسی موردی از کارگاه‌ها انجام می شود که امسال به دلیل کاهش ریسک از کارگاه‌های دارای حوادث بیشتر، بازرسی دقیق‌تر و بیشتری انجام می شود.

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از کاهش حدود 5درصدی حوادث کار در سال گذشته نسبت به سال 1401 خبر داد و تاکید کرد که این رقم نیز باید کاهش یابد . 

وی تاکید کرد: به دلیل پیوستن به مقاوله‌¬نامه ایمنی و بهداشت شغلی 155 و مصوبه مجلس شورای اسلامی و هیات دولت باید بتوانیم تمامی فعالیت‌های اقتصادی را تحت پوشش حوزه ایمنی و بهداشت قرار دهیم . 

رعیتی‌فرد افزود: مطابق با آمار سازمان بین اللملی کار تغییرات اقلیمی برای 70درصد از کارگران جهان خطرات جدی سلامتی ایجاد می کند؛ در کشور نیز در تلاش هستیم در شورای عالی حفاظت فنی و کمیته‌های حفاظت فنی در واحدهای تولیدی آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها را با شرایط تغییرات اقلیمی تطبیق دهیم تا از آسیب رسیدن به کارگران پیشگیری کنیم. 

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: تعداد کل واحدهای تولیدی و کارگاه‌های زیر 10 نفرو بالای 10 نفر حدود یک میلیون و 330  هزار کارگاه در کشور است که 87 درصد این واحدها زیر 10 نفر کارگر و بقیه بالای 10 نفر هستند. 

وی ادامه داد: در واحدهای تولیدی بالای 25 نفر نیز موظف هستیم که کمیته‌های حفاظت فنی و بهداشت کار را تشکیل دهیم.

رعیتی‌فرد به کارگاه‌هایی که قوانین ایمنی را رعایت نمی کنند هشدار داد مطابق با قانون کار در واحدهایی که جان کارگران در خطر باشد با کمک دادستان پلمپ می شوند.  با اقدامات صورت گرفته  و استفاده از ظرفیت های واحدهای تولیدی و مسئولان، سطح ایمنی کارگاه ها را افزایش دهیم. 

رعیتی فرد همچنین از کارفرمایان خواست با اصلاح ساختار و بازبینی تجهیزات ایمنی و حفاظت فنی محیط ایمن‌تری را برای کارگران فراهم کنند تا جان کارگران در خطر نباشد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • بازرسی از کارگاه های پرخطر تشدید می‌شود
  • دوربین‌ های جدید راهنمایی رانندگی، داخل خودرو شما را می‌بینند (+عکس)
  • آتش نشانان ناجی جوان٣٣ساله کوهنورد
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • بزرگداشت روز ملی ایمنی حمل و نقل در لرستان
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان