Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی گفت: استان تنها یک هفته برای قیمت گذاری شمش آلومینیوم صبر می‌کند، در غیر این صورت با اهرم های خود نیاز واحدهای استان را تامین خواهیم کرد. آفتاب‌‌نیوز : سید علی آقازاده در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی در خصوص وضعیت صنایع پایین دستی آلومینیوم در استان بیان کرد: در شرایط کنونی، شرکت ایرالکو مجبور است محصولات خود را با ارز ٤٢٠٠ تومان به بورس عرضه کند که این امر چیزی جز زیان برای این شرکت به دنبال ندارد و پول بادآورده‌ای به جیب دلالان وارد میشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی تصریح کرد: مجموعه استان تنها یک هفته صبر می‌کند تا قیمت منطقی برای شمش آلومینیوم در کشور تعیین شود در غیر این صورت استانداری با استفاده از اهرم‌های خود نیاز واحدهای تولیدی استان را به واسطه ذخایر آلومینیوم شرکت ایرالکو تامین خواهد کرد و بیش از این در قبال بلاتکلیفی واحدهای صنعتی صبر نخواهیم کرد. 
استاندار مرکزی خواستار حضور هیاتی از استان و تشکیل جلسه با دکتر سرغینی، معاون وزیر صنعت در روز یکشنبه هفته آینده شد تا تعیین تکلیف قیمت گذاری شمش آلومینیوم انجام شود. 
وی در خصوص کمک و مساعدت‌های مالی دولت به شهرک صنعتی حاجی آباد جهت توسعه زیرساخت‌ها بیان کرد: با کلیات طرح جهت کمک موافق هستیم، اما تصمیم گیری جهت اختصاص منابع مالی باید در جلسه شورای برنامه ریزی استان و پس از جلسه و موافقت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مطرح شود. با توجه به اینکه در حال حاضر به دلیل ابهامات و عدم هماهنگی ها، اختصاص ٣٠ درصد مالیات بر ارزش افزوده واحدها به شهرک صنعتی منتفی است، می توان اختصاص این منابع مالی را در بودجه ٩٨ پیشنهاد داد. 
 در این شورا سعید فرخی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار مرکزی بیان کرد: طی مکاتبات و پیگیری های صورت گرفته جهت تعیین قیمت شمش آلومینیوم، معاون وزیر صنعت اعلام کرد که مرحله اول قیمت گذاری شمش انجام شده است و با توجه به شرایط هفته آینده تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد که این امر به جلوگیری از رانت و عرضه شمش به تولیدکننده واقعی ختم خواهد شد. 
به گزارش ایسنا؛ در این جلسه مشکلات زیرساختی شهرک صنعتی حاجی آباد به عنوان اولین و بزرگترین شهرک صنعتی خصوصی اراک در مساحتی به وسعت ٣٠٠ هکتار با ایجاد ٥ هزار و ٢٠٠ اشتغال و استقرار ١٤٧ واحد صنعتی کوچک و بزرگ و دارای برنامه ٢٠ گانه عمرانی مطرح شد که برای انجام برنامه نخست ٥ ساله ٣٠ میلیارد تومان هزینه شده است و برای اجرای برنامه ٥ ساله دوم ٤٨ میلیارد تومان نیاز است که ٣٣ میلیارد آن توسط شهرک تامین می شود و ١٥ میلیارد تومان باقی نیازمند مساعدت از منابع دولتی است. 
در این جلسه مقرر شد کارگروه ویژه ای جهت بررسی کمک به شهرک تشکیل شود.  کد خبر: ۵۴۰۳۰۲ تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۶

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شمش آلومینیوم استاندار مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۴۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۰هزار مترمربع از زمین های راکد و معطل در شهرک ها و نواحی صنعتی استان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

علیرضا راشکی امروز جمعه در بازدید از شهرک صنعتی زاهدان بیان کرد: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد۷ فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

راشکی اظهار کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود ۶۰۰ میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

رئیس هیات مدیره شرکت شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال ۱۴۰۲ نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه‌گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد ۹۴ فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی ۶۰ هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۹ فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطر نشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضایی و سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش،هیات های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار" جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آزادسازی زمین های راکد در شهرک های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • صدور سند ۴۵ هکتار از زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • مصوبه«تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیأت مرکزی جذب هیأت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • صدور سند مالکیت شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • ضرب‌العجل به شورای شهر کنگاور برای تعیین شهردار