Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان گفت: نداشتن مهارت‌های زندگی دلیل عمده بسیاری از اختلافات خانوادگی است.

به گزارش ایسنا، ماهرخ بلوری در نشست تخصصی بررسی فرصت‌ها و چالش‌های حوزه زنان و خانواده شهرستان طارم با تاکید بر اینکه همدلی و اتحاد دولت‌مردان و مردم یکی از ضروریات کشور در برهه فعلی است، عنوان کرد: خانواده نقش بسیار مهم و کلیدی در ایجاد این وحدت و همدلی ایفا می‌کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نقش خطیر بانوان در جامعه، اظهار کرد: بانوان رکن اساسی هر خانواده هستند که جدای از خانواده نقش‌های مختلفی نیز در جامعه ایفا می‌کنند .

این مسئول با تاکید بر اینکه در فرهنگ ما خانواده از جایگاه بسیار بالایی برخوردار است، ادامه داد: خانواده نزد خداوند متعال آنچنان ارزشمند است که منفورترین چیز نزد خداوند طلاق است .

بلوری تصریح کرد: خانواده سالم و متعادل خانواده‌ای است که در آن حرمت افراد حفظ و به نیازهای عاطفی و روحی و روانی به درستی پاسخ داده شود.

وی با اشاره به روز ازدواج، عنوان کرد: روز ازدواج فرصت ارزشمندی بود تا به تحلیل منطقی مشکلات و خطراتی که نظام خانواده را تهدید می‌کند، پرداخته شود .

این مسئول افزود: در کنار بررسی نیازهای خانواده در جهان متحرک و متحول کنونی باید راهکارهای مناسب برای دانش‌افزایی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی نیز ارائه شود.

وی با بیان اینکه در گذشته خانواده‌ها به دلیل اینکه تغییرات اجتماعی در آنها کمتر بود ثبات بیشتری را نسبت به امروز داشت، گفت: با توجه به تغییرات ساختاری که در جامعه و خانواده رخ داده است درون خانواده‌ها با دگرگونی‌هایی که صورت گرفته روابط دچار مشکلات شده است .

این مسئول تاکید کرد: حل مشکلات خانواده‌ها در گرو این است که خانواده بتواند مناسبات و همکاری‌ها را که بین اعضا وجود دارد به بهترین شکل ممکن برقرار کند، در این صورت است که می‌توانیم شاهد خانواده همدل و همراه با جامعه باشیم .

بلوری با بیان این مطلب که هدف بنیادین دفتر امور بانوان ارتقای جایگاه و نقش زنان و خانواده، اهمیت دادن به خانواده و قداست آن و تلاش برای حفاظت از بنیان خانواده در سطح کشور و استان است، افزود: برای تحقق این امر توجه ویژه‌ای به رهنمودهای مقام معظم رهبری در حوزه زنان و خانواده وجود دارد .

وی گفت: شش رویکرد در اداره‌کل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان سرلوحه کار قرار دارد که این رویکردها شامل تحکیم بنیان خانواده مبتنی بر سبک زندگی ایرانی - اسلامی، هماهنگ‌سازی امور مربوط به کودک و نوجوان، توسعه مشارکت‌های، سیاسی، اجتماعی و ارتقای توانمندی مدیریت زنان جامعه، کاهش آسیب‌های اجتماعی مرتبط با زنان و خانواده، توسعه سلامت و بهداشت، توانمندی اقتصادی زنان در جهت بهبود شرایط معیشتی و طراحی برنامه‌های آموزشی فرهنگی، مذهبی و بهداشتی است .

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری زنجان تاکید کرد: در امور بانوان همه دستگاه‌ها باید سیاست‌گذاری‌های منطقی و علمی با استفاده از تجربیات و تخصص‌های اقشار مختلف داشته باشند.

بلوری یادآور شد: از مهم‌ترین موضوعاتی که اداره‌کل امور بانوان چه در سطح معاونت ریاست جمهوری چه در سطح وزارت کشور و چه در سطح استان پیگیری می‌کند می‌توان به بحث دختران بازمانده از تحصیل، اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک معاونت امور زنان ریاست‌جمهوری با سازمان نهضت سوادآموزی، تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده به عنوان یکی از طرح‌های بنیادین، بیمه زنان سرپرست و ارائه آموزش‌های لازم به خانواده‌ها برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد .

این مسئول با تاکید بر اینکه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی از نبود یک سری مهارت‌ها و آموزش‌ها ناشی می‌شود، گفت: با استفاده از پتانسیل سازمان‌های مردم نهاد می‌توان در ارتقای آموزش‌ها و دادن آگاهی‌های لازم به اولیا گام‌های بیشتری برداشت .

وی یادآور شد: در حال حاضر در داخل خانواده به دلایل مختلف اختلالات ارتباطی بسیاری وجود دارد که شبکه‌های اجتماعی نیز در این امر تاثیر گذار بوده است .

این مسئول با اشاره به اینکه توان‌افزایی زنان تحصیل کرده و سرپرست خانوار و تمام زنانی که نیاز به اشتغال دارند یکی دیگر از رویکردهایی است که در سطح کشور توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به صورت ملی و در دفاتر امور بانوان استانداری‌ها درسطح استان و دفاتر امور بانوان فرمانداری‌ها در سطح منطقه‌ای پیگیری می‌شود، گفت: امیدواریم با همکاری دستگاه‌های دولتی و مشارکت بخش خصوصی بتوانیم در این حوزه نیز اقدامات موثر انجام دهیم .

بلوری با اشاره به اینکه زنان روستایی به علت نداشتن آورده در اخذ تسهیلات اشتغال‌زایی با مشکل مواجه هستند، افزود پیگیری برای حل این مشکل در حال انجام است که به محض ابلاغ به استان‌ها از طریق فرمانداری‌ها و مسئولان امور بانوان در سطح شهری و روستایی اطلاع‌رسانی لازم انجام می‌شود .

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اختلافات خانوادگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۴۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین نشست شورای رابطین امور بانوان و خانواده با عنوان (شبکه‌سازی و مشارکت جهت بهبود وضعیت زنان دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی) در سال ۱۴۰۳ در محل سالن کنفرانس شهید سلیمانی واحد تربت‌حیدریه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: خیزش سراسری دانشجویان کشور‌های مختلف در حمایت از مردم مظلوم غزه در فلسطین گام مؤثری در شناخت فجایع و نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه است و ما دانشگاهیان نیز باید از آرمان‌های انقلاب اسلامی که حامی صلح و عدالت در جهان است دفاع کنیم.

محمد حاتمی، تکریم جایگاه بی‌بدیل زنان و خانواده را علت اساسی سلامت جامعه دانست و توضیح داد: ۵۶ درصد از جمعیت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه را خواهران تشکیل داده‌اند و اقبال جامعه و خانواده به سمت این دانشگاه نسبت به سال گذشته افزایش یافته و زمینه‌های لازم برای رشد و مشارکت بانوان و پیگیری مطالبات آنان از اقدامات مهم این دانشگاه بوده است.

مهدی رهنما معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم موضوع خانواده را مهم‌ترین شاکله در تدوین سند تحول و تعالی دانشگاه دانست و ابراز امیدواری کرد که با فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی صحیح در شورای رابطین امور بانوان و خانواده تصمیم‌ها و خروجی مناسبی به نفع جامعه دانشگاهی تنظیم و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی هم به جایگاه بانوان و اهمیت آن در سازمان‌ها پرداخت و ادامه داد: در راستای اهداف و وظایف شورای رابطین امور بانوان و خانواده، هم‌اندیشی تبیین و استفاده از تجربیات رابطین واحد‌های دانشگاهی در هسته‌های فکری باید با تشکیل تیم‌هایی پویا و طرح برنامه‌هایی در موضوع مهارت‌افزایی، مسائل مربوط به خانواده را آسیب‌شناسی کنیم و با کانون زینت عفیفانه مشکلات حجاب و عفاف را به حداقل برسانیم.

لیلا قائمی  تأکید کرد: اقدامات و عملکرد شبکه پایش سلامتی نشاط برای دانشجویان دختر با استفاده از الگوی سند تحول و تعالی که رویکرد حل مسئله با هدف تدوین برنامه‌های جامع دارد و مأموریت اصلی ایجاد و تقویت خانواده متعالی با بهره‌مندی از ظرفیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و توانمندی بانوان براساس شرایط منطقه‌ای استان خراسان‌رضوی ضروری است.

وی توضیح داد: با تشکیل جلسات در این شوراها، تصمیمات اتخاذ شده در شورای راهبردی استان خراسان‌رضوی مطرح و مصوب و به واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی برای اجرا ابلاغ می‌شود.

مسئول امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان‌رضوی ابراز امیدواری کرد که سیاست‌های مدیریتی در استان با ایجاد این طرح اجرایی و عملیاتی شود.

در ادامه حاضران با حضور در گلزار پنج شهید گمنام دانشگاه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

در پایان با توجه به عملکرد و فعالیت‌های مناسب حوزه امور بانوان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در نیمسال دوم ۱۴۰۲ از رویا نداف تجلیل و سپس فضا‌های اختصاصی مادران و کودکان و فضای دخترانه ـ باشگاه دخترانه بازدید و افتتاح شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در استان اردبیل برگزار می‌شود
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟