Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان خواستار تمرکز و ارائه دستورالعمل های اجرایی شورای فرهنگ عمومی در موضوع آسیب های اجتماعی شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، اسدالله درویش امیری، استاندار زنجان در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان زنجان امروز(٢٥ مرداد) در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان اظهار کرد: سابقه زنجان در علم، فرهنگ و هنر بسیار زیاد است و روحیه سرشار از معرفت و معنویت استان به دلیل سابقه طولانی زنجان در علم، فرهنگ و هنر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به وجود سرمایه های عظیم زنجان همچون شیخ شهاب الدین سهروردی اشاره کرد و گفت: وجود عالمان دینی برجسته زنجانی همچون آیت الله شبیری زنجان، پروفسور ثبوتی و شهید شهریاری هم از دیگر افتخارات زنجان است.

 

مقام عالی استان به شاخص های فرهنگی استان زنجان اشاره کرد و گفت: زنجان به عنوان شهر شور و شعور حسینی، غواصان دریادل، میزبان مهربان و شهر کریمان معروف است.

 

درویش امیری با اشاره به اینکه زنجان در سرانه مطالعه جزو استان های برتر کشور است، گفت: ٨ درصد مردم زنجان عضو کتابخانه های عمومی هستند.

 

وی میزان سمن های استان و مشارکت بالای اجتماعی استان را مورد تاکید کرد و گفت: زنجان شهر احسان و نیکوکاری نامگذاری شده است و ١٠٠ هزار خیر عضو تشکل مهرانه هستند.

 

این مقام مسوول با اشاره به اینکه به میزان دانشجویان و هئیت علمی دانشگاه های استان به عنوان یکی از افتخارات استان اشاره کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان یکی از قطب های دانشگاه های علوم پزشکی کشور است.

 

استاندار زنجان ادامه داد: از نظر آسیب های اجتماعی سی امین استان کشور هستیم و زنجان امن ترین استان در بین استان های کشور معرفی شده است.

 

درویش امیری با اشاره به اینکه شورای فرهنگ عمومی کشور متناسب با فضای اجتماعی، سیاسی و امنیتی در برخی از مولفه ها متمرکز شود و دستورالعمل عملیاتی در سطح استان ها ارائه کند.

 

مقام عالی استان با اشاره به اینکه وجود آسیب های اجتماعی زیبنده جامعه اسلامی نیست، گفت: شورای فرهنگ عمومی باید در زمینه آسیب های اجتماعی بالاخص طلاق، اعتیاد، آرامش اجتماعی و ایجاد همدلی و همبستگی که از ضروریت های جامعه امروز بوده و پایه گذار وحدت، انسجام و اتحاد ملی است، بپردازد.

 

وی یکی از نگرانی های کشور توجه به منافع فردی به جای منافع ملی خواند و افزود: شورای فرهنگ عمومی به استان ها در انسجام و یکپارچگی ملی کمک کند.

 

استاندار زنجان به هجوم مردم به صرافی ها و خرید دلار در پی گرانی ارز خارجی در کشور اشاره کرد و گفت: این موضوع نشان دهنده ضعف روح همبستگی ملی در بین مردم است چرا که اگر منافع ملی تامین شود، منافع فردی تامین می شود.

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: خبرگزاری شبستان خشکسالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روزنامه های ورزشی ورزش ایران فوتبال ایران گلستان سیاسی اخبار بحران آب استاندار زنجان فرهنگ و هنر شورای فرهنگ عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۴۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی در اقتصاد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین بلاغی ظهر یک شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی آذربایجان شرقی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، گفت: اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی در اقتصاد از اولویت‌های برنامه ریزی شورای فرهنگ عمومی استان است.

بلاغی، افزود: ابعاد فرهنگی منشور سال و نقش اصلی فرهنگ در جهش تولید شامل اصلاح فرهنگ اقتصادی، توسعه اقتصاد فرهنگ بنیان، تحقق مشارکت اجتماعی و پیوست فرهنگی اجتماعی جهش تولید است.

وی با بیان اینکه مقوله اصلاح فرهنگ اقتصادی، رکن اول این منشور است، اظهار کرد: فرهنگ اقتصادی به بینش‌ها، نگرش‌ها، ارزش‌ها، ترجیحات و الگوی رفتار اقتصادی افراد جامعه اشاره می‌کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی رکن دوم این منشور را توسعه اقتصاد فرهنگ بنیان اعلام کرد و گفت: صنایع فرهنگی و خلاق در دنیای کنونی یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد و تولید محسوب می‌شود و در این راستا برنامه اختصاصی مفصلی در قرارگاه صنایع فرهنگی دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی کشور تدوین شده است.

بلاغی، با اشاره به الزامات تحقق مشارکت اجتماعی به عنوان رکن سوم این منشور، ادامه داد: امید اجتماعی، انسجام اجتماعی و وحدت ملی، سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی از ملزومات این مقوله از دیدگاه رهبر معظم انقلاب است.

وی با بیان اینکه پیوست فرهنگی اجتماعی جهش تولید رکن چهارم این منشور است، یادآور شد: این رکن شامل عدالت فرهنگی، امنیت فرهنگی، زیست بوم گرایی و هویت فرهنگی است.

کد خبر 6084540

دیگر خبرها

  • برنامه‌های فرهنگی بر اساس برش استانی مهندسی فرهنگی اجرا شود
  • تشکیل شورای تأمین فرهنگی در استان قزوین
  • دستگاه‌ها دلیل عدم اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی را اعلام کنند
  • شورای فرهنگ عمومی باید به قرارگاه تبدیل شود
  • برنامه ملی گسترش انس عمومی با ادبیات فارسی تصویب می‌شود
  • روند تصویب برنامه ملّی گسترش انس عمومی با ادبیات کهن فارسی در شورای فرهنگی عمومی
  • ضرورت اشاعه فرهنگ مشارکت مردمی در اقتصاد
  • نباید در حوزه فرهنگی و آسیب‌های اجتماعی دچار غفلت شویم
  • ۹۴ مرکز رصد شورای فرهنگ عمومی در کشور شناسایی شد
  • اهمیت ادبیات کهن در زندگی روزمره مردم و فرهنگ عمومی ایرانیان