Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-20@03:44:21 GMT

مطالعه کن، برنده باش

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۷۵۴۰۵

مطالعه کن، برنده باش

خبرگزاری میزان- پخش تیزر مسابقه «برنده باش» با اجرای محمدگلزار موجی ازهیجان را در بینندگان پروپاقرص شبکه سه به راه انداخت، مسابقه‌ای متفاوت از جنس تکنولوژی، سوالاتی برای ارزیابی اطلاعات عمومی مخاطبان، همزمان با آغاز این مسابقه ویژه هاشم رضایت و حمید رحیمی تهیه کنندگان به تشریح اهداف و نحوه تولید و پخش آن پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، رضایت تهیه کننده مسابقه «برنده باش» افزایش سطح آگاهی و تشویق افراد به مطالعه را از اهداف اصلی آن دانست و افزود: پایین بودن سرانه مطالعه از موضوعاتی است که بار‌ها و بار‌ها از زبان مسئولان و پژوهشگران شنیده ایم، بالا بردن سرانه مطالعه بخصوص در نسل جوان ما که اسیر تکنولوژی روز شده اند از اهداف اصلی تولید و پخش این مسابقه است.
وی اضافه کرد: «برنده باش» مسابقه‌ای برگرفته از اطلاعات عمومی و با بهره گیری از تکنولوژی مورد علاقه در جامعه طراحی شده و تلاش دارد تا با تجمیع مطالعه و تکنولوژی سبک نویی در ساخت مسابقات تلویزیونی بوجود آورد.
هاشم رضایت در ادامه با تشریح روند برنامه گفت: این مسابقه در دو مرحله برگزار می‌شود. در مرحله اول شرکت کنندگان با نصب اپلیکیشن «برنده باش» به ۱۶ هزار سوال طراحی شده در مسابقه دسترسی خواهند داشت. سوالاتی که برای پاسخ به آن‌ها نیازمند مطالعه و جستجو هستند. با موفقیت در این مرحله شرکت کنندگان وارد مرحله حضوری خواهند شد.
ساخت مسابقه‌ای مبتنی بر دانش مهمترین مولفه‌ای بود که این تهیه کننده بر آن تاکید کرد و افزود: افرادی که در پاسخ به سوالات به حد نصاب نمی‌رسند، از دو روش می‌توانند به سوالات بیشتر دسترسی داشته باشند. در روش اول با مشاهده فیلم‌های تبلیغاتی و آموزشی امکان پاسخ دهی سوالات بیشتر خواهند داشت یا در روش دوم با خرید سوال ملاک امکان دسترسی به سوالات جدید برای پاسخگویی خواهد داشت.
حمید رحیمی درباره علت پیش بینی روش دوم گفت: همه ما تجربه دریافت محصولات فرهنگی رایگان مثل کتاب را داشته ایم، اما اغلب مورد استفاده ما نبوده است شاید این ترفندی باشد تا جدیت بیشتری در بین متقاضیان شرکت در مسابقه ایجاد کنیم.
وی از شرکت کنندگان خواست تا مراقب کلاه برداری‌های اینترنتی باشند و اضافه کرد: اپلیکیشن برنامه تمامی سوالات مراحل مختلف را در اختیار علاقمندان قرار داده است پس از هرگونه عضویت و پرداخت مبالغ مختلف به سایت‌ها و شبکه‌های متفرقه اینترنتی پرهیز کنید.
رحیمی تهیه کننده «دورهمی» به تجربه خود در مورد این برنامه پربیننده اشاره کرد و گفت: در برنامه «دورهمی» با چنین کلاهبرداری‌هایی رو به رو شدیم. افرادی که از علاقه مردم نسبت به برنامه سوء استفاده و به بهانه ثبت نام برای شرکت در برنامه مبالغی را اخاذی کرده بودند در حالی که حضور تماشاگران در برنامه دورهمی رایگان بود.

هاشم رضایت در خصوص علت انتخاب گلزار برای اجرای این مسابقه گفت: محبوبیت و آشنایی مردم با این هنرپیشه خوب و مستعد کشورمان به ما امکان می‌دهد تا جوانان بیشتری را مجذوب کتابخوانی و کسب معلومات نماییم. موضوعی که از دغدغه‌های گلزار است و عامل اصلی پذیرش اجرا در برنامه بود. البته نام افراد دیگری هم مطرح بود، اما گلزار انتخاب اول بود و هنوز هم درباره دستمزد صحبت نکرده است.
رضایت در پایان از حمایت‌های مدیر شبکه سه تشکر کرد.

گفتنی است؛ مسابقه تلویزیونی "برنده باش " به تهیه کنندگی هاشم رضایت و حمید رحیمی نادی از ۲۵ مرداد، پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها از ساعت ۲۳:۰۰ روی آنتن شبکه سه سیما قرار می‌گیرد.
برای شرکت در این مسابقه تلویزیونی می‌بایست اپلیکیشن مورد نظر را دانلود کرده و به سوالات مطرح شده پاسخ داده شود. اگر سطح امتیازات به حد نصاب مطلوب برسد، از متقاضیان دعوت می‌شود در استودیو مسابقه حاضر شوند. ۴ نفر از بهترین شرکت کنندگان حاضر در استودیو مقابل مجری قرار می‌گیرند. اگر شرکت کنندگان به ۱۵ سوال مجری پاسخ صحیح دهند، برنده ۱۰۰ میلیون تومان خواهند شد.

انتهای پیام/ن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: برنده باش شبکه سه سیما محمدرضا گلزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروز هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان پیش برنده‌های علم و فناوری در دنیا مطرح است + فیلم

رئیس دانشگاه آزاد گفت: امروز هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان یکی از پیش برنده‌های علم و فناوری در دنیا مطرح است .

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد مهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم افتتاحیه مسابقات روبوکاپ که امروز در دانشگاه علوم تحقیقات برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: مسابقات رو بوکاپ نقش تقویت کننده و جهت دهنده به آموزش‌های فناوری را دارد.

وی افزود: امروز هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان یکی از پیش برنده‌های علم و فناوری در دنیا مطرح است و پهباد‌ها و سیستم‌های کنترل از راه دور مطرح شدند.  

طهرانچی با اشاره به برگزاری این مسابقات اضافه کرد: خلاقیت دانشجویان در همین مسابقات ظهور و بروز پیدا می‌کند.

وی در خصوص تعداد شرکت کنندگان گفت: تعداد شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات ربو کاپ به دو برابر افزایش یافته و ۳۱۶ تیم به همراه ۵ کشور خارجی شرکت کردند، که ۵۰ تیم دانشگاهی و ۲۴۰ تیم دانش آموزی هستند.

رئیس دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: برای تربیت فناور باید بخش‌هایی باز شود. نباید فقط تربیت علمی داشته باشیم بلکه باید تربیت فناوری را هم در کنار علم گسترش دهیم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید درباره آزمایش بالینی ایمپلنت مغزی نورالینک
  • رشد 50درصدی شرکت کنندگان هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • رشد ۵۰ درصدی شرکت‌کنندگان هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران
  • کامبک توفانی استقلال خوزستان در سیرجان
  • گل‌گهر در دقایق تلف‌شده برد را با تساوی عوض کرد
  • راه‌اندازی پویش «وعده صادق» در کردستان
  • چرا روسای جمهور آمریکا به جنگ علاقه دارند؟ / گذشته و حال مافیای موتورسوار ژاپن / آزمایش زندان استنفورد / چرا بیت المقدس اهمیت دارد؟
  • امروز هوش مصنوعی و رباتیک به عنوان پیش برنده‌های علم و فناوری در دنیا مطرح است + فیلم
  • افشاگری درباره بیمه تکمیلی رانندگان کامیون ؛ سوء استفاده کنندگان کیستند؟
  • چرا برخی از مردم یک گوشی "صامت" را به یک گوشی "هوشمند" ترجیح می‌دهند؟