Web Analytics Made Easy - Statcounter

ادامه بحران اقتصادی در ونزوئلا باعث شده هزاران نفر از مردم راهی کشورهای همسایه و منطقه آمریکای جنوبی شوند.

به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، مقامات پرو اعلام کردند که ورود شهروندان ونزوئلا به پرو رکورد جدیدی را ثبت کرده است. بخشی از شهروندان ونزوئلا برای فرار از فقر و فروپاشی اقتصادی و بحران سیاسی، کشورشان را ترک کرده و پس از عبور از اکوادور، به پرو پناه آورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از آنها در پرو می مانند و بخشی دیگر راهی دیگر کشورها مثل شیلی می شوند.

دولت پرو گفته است که حدود 5100 شهروند ونزوئلا در روز شنبه گذشته از اکوادور وارد پرو شدند. این تعداد بسیار بیشتر از روزهای قبل است به عنوان مثال در روز ماه می گذشته، 3700 نفر از شهروندان ونزوئلا وارد پرو شدند.

دولت پرو گفته است که در هفته گذشته، 20 هزار ونزوئلایی با عبور از مرز شهر تومیس، وارد پرو شدند.

این آمار در مقایسه با سال گذشته نیز بسیار زیاد است. در سال گذشته، روزانه حدود 800 ونزوئلایی وارد پرو می شدند ولی هم اکنون این رقم به روزانه  2 تا 3 هزار نفر افزایش یافته است.

دولت اکوادور در همسایگی ونزوئلا قرار دارد و بسیاری از مردم ونزوئلا برای فرار از شرایط بحران اقتصادی و تورم بالا به کشورهای همسایه فرار می کنند.

دولت اکوادور پس از اینکه با سیل ورود شهروندان ونزوئلا روبه رو شد اعلام حالت فوق العاده کرده است. هم اکنون روزانه حدود 4200 نفر از ونزوئلا وارد اکوادور می شوند.

کمیساریای عالی امور پناهجویان سازمان ملل متحد نیز گفته است که از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون نزدیک به 550 هزار ونزوئلایی وارد اکوادور شده اند. بسیاری از آنها با پای پیاده آمده اند و وضعیت آنها نامناسب است.

سازمان ملل متحد گفته است با این حال تنها 20 درصد از این افراد در اکوادور باقی مانده اند و بقیه به به سمت پرو و شیلی ادامه مسیر داده اند.

سازمان ملل متحد برآورد کرده است که در 4 سال اخیر و به دلیل بحران اقتصادی، کمبود کالاهای اساسی و مواد غذایی، دارو و کاهش سطح خدمات عمومی حدود 2.3 میلیون نفر از ونزوئلا فرار کرده اند. پیش بینی می شود تورم در ونزوئلا در سال جاری نیز یک میلیون درصد برسد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ونزوئلا اکوادور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۵۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴

طبق پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴ از قاره آسیا حاصل می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، اقتصادهای جهانی پس از هر رکود اغلب قوی‌تر از همیشه به شرایط پیش از رکود باز می‌گردند، مگر این‌که در مسیر خود با موانع جدیدی برخورد کنند. اقتصاد جهانی پیش از شیوع کووید -۱۹ در مسیر سریع‌ترین بهبود پس از رکود اقتصادی از زمان جنگ جهانی دوم قرار داشت. این بیماری همه‌گیر کسب‌وکارها را تعطیل، سفرها را متوقف و زنجیره‌های تأمین را مختل کرد.

پس از کرونا کشورها و مناطق متعددی فرآیند بهبود اقتصادی را آغاز کردند، با این حال درگیری میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ شرایط را تغییر داد و کمتر از دو ماه بعد، صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی چشم‌انداز اقتصاد جهانی قبلی خود را ۱.۳ درصد کاهش داد و به ۳.۶ درصد برای سال جاری و سال‌های بعد رساند. اعداد واقعی حاکی از رشدی حتی کمتر از تخمین‌ها بود و در سال ۲۰۲۲ به ۳.۴ درصد و در سال ۲۰۲۳ به ۳.۲ درصد رسید.

اقتصاد جهان پیش از شرایط اوکراین نیز همچنان با تأثیرات همه‌گیری، تورم شتاب‌زده، قرنطینه‌های طولانی‌مدت، اختلال در زنجیره‌های تأمین جهانی، افزایش چندپارگی ژئوپلیتیکی، تأثیرات تغییرات آب‌وهوایی و مواردی از این قبیل دست‌وپنجه نرم می‌کرد، با این حال در حالی که تأثیر هر یک از این مؤلفه‌ها در طول زمان شاهد نوسان بود، دستورالعمل رشد اقتصادی کند تا حد زیادی ثابت ماند.

آسیا، مرکز رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴

هر چند گمان می‌شود که رشد منفی و آهسته اقتصادی بیشتر بر کوچک‌ترین و شکننده‌ترین کشورهای جهان تأثیر می‌گذارند، واقعیت در اغلب موارد برعکس است و نه‌تنها بسیاری از کشورهای نوظهور کوچک در میان اقتصادهای با رشد سریع در جهان، بلکه در میان کشورهایی قرار دارند که در سال‌های اخیر توسعه آهسته یا نزدیک به صفر را تجربه کرده‌اند.

طبق پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، تقریباً ۶۰ درصد از رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴ از قاره آسیا حاصل می‌شود و پیش‌بینی می‌شود کشورهایی مانند مالزی و چین بیش از چهار درصد، اندونزی، بنگلادش و ویتنام حدود پنج درصد یا بیشتر و فیلیپین، مغولستان و هند بیش از ۶ درصد رشد کنند. این اقتصادها دقیقاً به این دلیل رشد خواهند کرد که در مقایسه با کشورهای بالغ و توسعه‌یافته جمعیتی جوان‌تر و فضای بیشتری برای رشد دادند، زیرساخت‌های خود را بهبود می‌بخشند، سرمایه‌گذاری‌های جدید می‌کنند.

با این وجود سایر بازارهای نوظهور و مرزی، به‌ویژه آن‌هایی که هنوز بار سنگین هزینه‌های غذا و سوخت را متحمل می‌شوند، وضعیت بسیار بدتری خواهند داشت و چالش‌های بحران چندوجهی کنونی برای آن‌ها شدیدتر است. این چالش‌ها شامل افزایش فشار مالی، سقوط تقاضای داخلی و خارجی و بی‌ثباتی سیاسی است. این کشورها در حال حاضر نیز در حال تحمل یک رکود عمیق و طولانی‌مدت هستند که پتانسیل متوقف یا معکوس کردن تمام دستاوردهای به‌دست‌آمده آن‌ها در دهه‌های گذشته را دارد.

بنابراین کووید -۱۹ باعث اولین افزایش فقر جهانی در بیش از دو دهه اخیر شد و افزایش تورم و اثرات درگیری در اوکراین شرایط را سخت‌تر کرد. جنگ رژیم اسرائیل و غزه نیز در وهله کنونی رشد و سرمایه‌گذاری را در کل منطقه کاهش داده است. به این ترتیب در حالی که اوکراین پس از سقوط تقریباً ۳۰ درصدی اقتصاد در سال ۲۰۲۲، بازگشتی متوسط را تجربه کرده است، وضعیت مالی و سیاسی در کشورهای کرانه باختری و غزه، همچنین کشورهای درگیر با خشونت و درگیری مانند سوریه، اریتره و افغانستان به‌حدی نامطمئن است که صندوق بین‌المللی پول آن‌ها را به‌طور کامل از پیش‌بینی‌های اقتصادی خود حذف کرده است.

کد خبر 750243

دیگر خبرها

  • خبر مهم وزیر کشور درباره پذیرش اتباع جدید
  • روزنامه ایتالیایی: ناتو در جنگ اوکراین برای خود دو خط قرمز مشخص کرده است
  • ربایندگان یسنا اعتراف کردند / دستگیری 4 متهم اصلی در حال فرار
  • فرار یاران محمدی از بحران با یک گل
  • دولت گرفتاری اقتصادی مردم را کاهش دهد‌
  • ایستادگی ملت ایران بر موضع حق منشاء بیداری جهانیان در برادر نظام سلطه گردید
  • تغییر محسوس در وضع اقتصادی و بهبود معیشت مردم ایجاد شود
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴