Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما اردبیل درجلسه ای با حضور استاندار اردبیل وسفیر جمهوری آذربایجان در کشورمان راه کارهای توسعه همکاریهای اقتصادی استان اردبیل با جمهوری آذربایجان بررسی شد.

دراین جلسه آقای بهنام جو ،با اشاره به تاریخ وفرهنگ مشترک ،مرزهای طولانی وظرفیتهای فراوان همکاریهای دوجانبه گفت:با تجهیز و24ساعته شدن فعالیت گمرک بیله سوار ،تمهیدات لازم برای میزبانی شایسته از اتباع جمهور آذربایجان که برای تجارت،گردشگری ودرمان وارد استان می شونداتخاذ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سطح فعلی صادرات از استان اردبیل به جمهوری آذربایجان رامطلوب ندانست وضمن اعلام آمادگی برای جذب سرمایه گذاران بخش خصوصی جمهوری آذربایجان وارائه تسهیلات وامکانات لازم به آنها خواستار رفع مشکلات وتسریع صادرات محصولات کشاورزی استان بویژه سیب زمینی، سیب درختی وصیفی جات شد.

دراین جلسه حسین اف سفیر جمهوری آذربایجان در کشورمان،با اشاره هدف گزاری  افزایش سقف همکاریهای اقتصادی دو کشور تا سالانه 3میلیارد دلار،ظرفیتهای اقتصادی وگردشگری استان اردبیل را کم نظیر دانست وگفت:خوشبختانه در دوسال گذشته بسیاری از مشکلات موجود در تردد اتباع دوکشور رفع شده وطرفین می توانند از این فرصت برای توسعه مبادلات اقتصادی استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اردبیل توسعه همکاری جمهوری آذربایجان اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۶۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری روابط تجاری ایران و پاکستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای رئیسی، امروز دوشنبه، پیش از عزیمت به پاکستان و سریلانکا، با بیان اینکه این سفر به دعوت رؤسای جمهور دو کشور دوست انجام می‌شود، تصریح کرد: کشور پاکستان از جمله کشور‌های مهم جنوب آسیا و دارای روابط دیرینه تاریخی و تمدنی با ایران است که همواره روابط سیاسی و اقتصادی و نیز همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای مورد توجه دو کشور بوده است.

رئیس جمهور با توجه به نگاه مشترک جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در زمینه حقوق بشر، دفاع از مردم مظلوم فلسطین و مبارزه با تروریسم، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در جهت سیاست همسایگی و توسعه روابط با کشور‌های اسلامی و همسو، علاقه‌مند به ارتقای روابط با کشور پاکستان است و در این سفر، موضوعات مختلفی از جمله اقتصادی و تجاری، انرژی و مسائل مرزی با دولت پاکستان، مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.   آقای رئیسی با بیان اینکه سطح روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به میزان سطح روابط سیاسی نیست، از هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری مبادلات تجاری و اقتصادی با توجه به ظرفیت‌های قابل توجه دو کشور در این زمینه خبر داد و گفت: مردم پاکستان، مردمی مؤمن، متدین و علاقه‌مند به ارزش‌های انقلاب اسلامی، به‌ویژه به امام خمینی رحمه الله علیه و رهبری معظم انقلاب اسلامی هستند و محبت و ارادت خود به ایران اسلامی را بار‌ها به اثبات رسانده‌اند؛ ما امنیت این کشور را امنیت خود می‌دانیم و معتقدیم تثبیت و ارتقای امنیت نقاط مرزی به نفع دو ملت خواهد بود.   رئیس جمهوری اسلامی ایران، همچنین توسعه روابط اقتصادی و تجاری با سریلانکا را از جمله اهداف سفر خود به این کشور عنوان کرد و با توجه به رشد قابل توجه همکاری‌های دو کشور در حوزه فنی و مهندسی، ابراز امیدواری کرد که این سفر، نقطه عطفی در ارتقای سطح روابط میان ایران و سریلانکا باشد.

دیگر خبرها

  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • بررسی مشکلات دو واحد تولیدی و معدنی استان یزد
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • عزم مقام‌های عالی ایران و پاکستان برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان در حل مشکلات منطقه موثر است
  • رئیسی: تقویت همکاری‌های ایران و پاکستان به عنوان دو کشور اسلامی مهم می‌تواند در حل مشکلات منطقه موثر باشد
  • تأکید مقام‌های عالی ایران و پاکستان بر توسعه روابط دوجانبه/ انرژی از محورهای مهم مذاکرات تهران و اسلام‌آباد خواهد بود
  • هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری روابط تجاری ایران و پاکستان