Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

کتایون اشرف بعد از انتظار زیاد ورزشکارانش در فرودگاه شهر جاکارتا برای رسیدن وسیله حمل و نقل، گفت: زمان زیادی برای سازگاری با محیط نداریم. عجله‌مان برای این است که هر چه زودتر به محل برسیم چون زمان زیادی برای تمرین نداریم.

کتایون اشرف در مورد انتظار زیاد برای رسیدن وسیله حمل و نقل در فرودگاه اندونزی، اظهار کرد: رشته ما با قایق بزرگ سر و کار دارد و این منتظر بودن‌ها زیاد برای ما اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید منتظر ماشین‌های خاص باشیم تا قایق‌های ما را حمل کند این است که به هر جای دنیا که سفر می‌کنیم معمولا با این موضوع روبه‌رو هستیم.

مربی تیم ملی قایقرانی بانوان در ادامه گفت: ولی خب فکر می‌کنم این‌بار کمی متفاوت‌تر است. فاصله زیادی داریم و خیلی هم زمان زیادی برای سازگاری با محیط نداریم. عجله‌مان برای این است که هر چه زودتر به محل برسیم چون زمان زیادی برای تمرین نداریم.

اشرف در ادامه درباره سفر طولانی که به جاکارتا داشتند، گفت: ۱۰ ساعت در پرواز بودیم. خیلی برای بچه‌ها خسته کننده بود چون عضلات آن‌ها در حالت انقباض قرار می‌گیرد. خوب بود که از قبل این مشکلات پیش‌بینی می‌شد. زمانی را برای استراحت اختصاص می‌دادند و یا زودتر اعزام می‌شدیم تا بدن‌ها با محیط سازگار شود.

او درباره انگیزه بالای ملی پوشانش، گفت: خدا را شکر بچه‌ها با انگیزه و آماده یک مسابقه سخت هستند. فکر می‌کنم که با امید به این رویداد آمده‌اند. امیدوارم دعای خیر مردم پشت سرشان باشد تا بتوانند خوب مسابقه دهند.

 تیم های ورزشی مختلف که به فرودگاه شهر جاکارتا می‌رسند، معمولا بیش از یکساعت در فرودگاه منتظر می‌مانند تا اتوبوس آن‌ها را تا دهکده بازی‌ها برساند.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: فرودگاه حمل و نقل تیم ملی مشکلات شکر اتوبوس اتوبوس تیم ملی حمل و نقل شکر مشکلات پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۸۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با ۲۰ نفر سپاه این شهرستان شکل گرفت

قدرت‌الله صمدنژاد از نیرو‌های اولیه سپاه در شهرستان تکاب تعریف می‌کند: من بازاری بودم که اوایل تأسیس سپاه وارد این نهاد مقدس شدم. آن زمان حقوق ماهانه ما یک هزار تومان بود و، چون با کمبود سلاح مواجه بودیم، به هر ۳ پاسدار یک تفنگ دادند.

به گزارش فارس، قدرت‌الله صمدنژاد از نیرو‌های اولیه سپاه در شهرستان تکاب، به بیان خاطره‌ای از زمان تاسیس سپاه پاسداران پرداخته است.

او روایت می‌کند: مهر ماه ۱۳۵۷ جمعی از بازاری و هیئتی‌ها در مسجد جامع تکاب جمع شدند و یک کمیته عملیاتی علیه رژیم پهلوی تشکیل دادند. در این کمیته با نیرو‌های ژاندارمری این رژیم مبارزه می‌کردیم تا اینکه انقلاب اسلامی به پیروزی رسید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی حدود ۲۰ نفر عضو این کمیته بودیم که در خیابان‌ها و کوچه‌ها نگهبانی می‌دادیم.

بعد از فرمان امام خمینی (ره) برای تأسیس سپاه، عابدین سقا از نیرو‌های پاسدار بود که با لباس سبز از تهران به تکاب آمد و به نیرو‌های متعهد اعلام کرد که بیایند عضو سپاه شوند؛ تعدادی از دانش‌آموزان دبیرستان هم آمدند برای گزینش. گزینش‌ها را عابدین سقا انجام داد که با ۲۰ نفر سپاه شهرستان تکاب شکل گرفت. نیرو‌های پاسدار از جوانان نمونه بودند که می‌خواستند خودشان را فدای انقلاب اسلامی کنند.

ساختمان اولیه سپاه در یک درمانگاه کوچک ۲ طبقه بود که بعد به قلعه‌ای نقل مکان کردیم. آن زمان با کمبود اسلحه مواجه بودیم که به هر ۳ پاسدار یک تفنگ دادند. من بازاری بودم که عضو سپاه شدم. آن زمان کار‌های فرهنگی در سپاه انجام می‌دادیم و در خیابان‌های اصلی نگهبانی می‌کردیم.

حقوق ماهانه ما یک هزار تومان بود. تا اینکه غائله کردستان شروع شد و نیرو‌های سپاه مستقیم وارد مبارزه شدند. اولین شهید پاسدار تکاب، شهید حاجیان‌پور بود که در عملیات دیواندره به شهادت رسید. بعد از مدتی درگیری در احمدآباد که اطراف تکاب بود، صورت گرفت که تعدادی از نیرو‌های پاسدار شهید و اسیر ضدانقلاب شدند. این فعالیت‌ها ادامه داشت و هیچ وقت ضدانقلاب جرأت نکرد وارد تکاب شود.

ما نیروی پاسداری داشتیم به نام حاج‌حسن بحری که فروردین سال ۹۷ بر اثر عوارض جانبازی به شهادت رسید. این پاسدار در شب عروسی‌اش، وقتی متوجه درگیری شد، مراسم را رها کرد و خودش را به نیرو‌های پاسدار رساند. بعد از مقاومت در حالی که پایش گلوله خورده بود، به منزلش بازگشت. ما در سپاه تکاب، شهید عباس الطافی را داشتیم که شجاعتش مثال‌زدنی است. حتی نیرو‌های بسیج مردمی از جمله شهید باقر محمدیاری دوشادوش نیرو‌های پاسدار در عملیات‌ها شرکت می‌کردند. آنچه که ما از سپاه دیدیم، فقط اخلاص بوده و هست.

دیگر خبرها

  • تغییر مسیر پرواز تهران-زاهدان-مشهد
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه اصفهان در روز پنجشنبه ششم اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه بین المللی ارومیه
  • اضافه شدن پرواز جدید به فرودگاه شهرکرد
  • برنامه پرواز‌های پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ در فرودگاه اصفهان
  • پرواز مشهد مقدس از فرودگاه اردبیل دایر شد
  • پرواز اردبیل به مشهد برقرار شد
  • ناگفته‌های خیرخواه از سفر دشوار برای کسب سهمیه‌ المپیک
  • با ۲۰ نفر سپاه این شهرستان شکل گرفت
  • برنامه پرواز‌های چهارم اردیبهشت ۱۴۰۳ در فرودگاه اصفهان