Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران با بیان اینکه رویکرد این معاونت تغییر کرده است، گفت: در گذشته شهرداری از صفر تا صد برخی مناسبت‌های مذهبی را پرداخت می‌کرد اما این رویکرد امروز تغییر کرده است. وی همچنین از واگذاری مراکز بهاران به اختیار بهزیستی و NGOها خبر داد و گفت فعلا این مراکز تعطیل هستند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایلنا، ولی‌الله شجاع‌پوریان (معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران) در پاسخ به این سوال که این معاونت به جای کار اجتماعی و فرهنگی چرا بخش عمده بودجه‌اش را صرف فعالیت‌های مناسبتی می‌کند، گفت: اولین نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که بودجه معاونت اجتماعی و فرهنگی در سال جدید 40 درصد نسبت به گذشته کاهش یافته است و ما با کمبود بودجه مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گذشته شهرداری تهران بودجه صفر تا 100 یک مناسبت را تقبل می‌کرد اما امروز این اتفاق بر معاونت و اجتماعی فرهنگی رخ نمی‌دهد.

شجاع پوریان ادامه داد: امروز معاونت و اجتماعی فرهنگی تهران در کنار سایر فعالیت‌های خود، فعالیت مشترک تعریف می‌کند. ما به جای آنکه هزینه برگزاری فلان مراسم دینی را تقبل کنیم، معاونت‌های اجتماعی و فرهنگی مناطق با ظرفیت‌هایی که در اختیار دارند؛ تلاش می‌کنند در برگزاری این مراسم همکاری کنند و در این خصوص با سایر بخش‌ها همگرایی ایجاد شده است.

شجاع پوریان با بیان اینکه رویکردها در این حوزه در مدیریت شهری جدید تغییر کرده است، افزود: اقدامات زیربنایی و اساسی در این معاونت در حال انجام شدن است و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی ازجمله کافه‌های کتاب، فعالیت‌های اجتماعی و توسعه فعالیت‌های اجتماعی ازجمله اقداماتی است که در پی تغییر این رویکرد توسط معاونت انجام شده است.

وی با بیان اینکه معاونت اجتماعی و فرهنگی به دنبال به‌روز کردن و اصلاح زیرساخت‌های اجتماعی و فرهنگی است، افزود: مناطق در راستای همین سیاست‌ کار خود را آغاز کردند و ما هر هفته شاهد هستیم که مراکز مختلف خدمات اجتماعی مشاوره، مهارت‌آموزی، حرفه‌آموزی و... صورت می‌گیرد و رویکردمان نسبت به گذشته تغییرات اساسی کرده است.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار در واکنش به این سوال که چرا رئیس شورای شهر مدام به رویکرد این معاونت در حوزه مناسبت‌ها انتقاد می‌کند، افزود: در هر حال ایشان عضو شورای شهر هستند و من هم زمانی که در دوران شورای چهارم در شورای شهر تهران فعالیت می‌کردم، همیشه مدیران شهری را زیر سوال می‌بردم.

وی در پاسخ به این سوال که چرا مراکز بهاران که قرار بود در خصوص بازتوانی معتادان فعالیت کند امروز بسته است و از این ظرفیت استفاده نمی‌شود، گفت: در حال حاضر بهاران و سایر مراکز و بخش‌هایی که فعالیت‌هایی همچون بهاران دارند، تعطیل هستند و در مواردی فقط از 10 درصد امکانات و ظرفیتشان استفاده می‌شود. قرار است ساماندهی کاملی صورت گرفته و پس از آنکه همه چیز مشخص شد، این مراکز را واگذار خواهیم کرد.

وی در واکنش به این انتقاد که چرا سرعت واگذاری بالا نیست و چه زمانی باید شاهد باز شدن و استفاده از مراکز بهاران باشیم، افزود: ما پس از ساماندهی و شناسایی این مراکز را واگذار خواهیم کرد. این فعالیت از نظر عملیاتی آغاز شده و ما نیز با بهزیستی در این خصوص جلسه گذاشته‌ایم. بهاران و مراکز شبیه به آن در اختیار بهزیستی یا NGOها یا سازمان‌های مرتبط قرار خواهند گرفت و تعداد مراکزی که شهرداری تهران متولی‌شان است، کم خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شهرداری بودجه اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران شورای شهر شورای شهر تهران بهزیستی بودجه بهزیستی شهرداری تهران مراکز بهاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۸۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟

به گزارش همشهری آنلاین، با وجود تلاش‌های مدیریت شهری در دوره فعلی در راستای صیانت از درختان و فضای سبز تهران، هجمه‌هایی درخصوص قطع درختان به شهرداری تهران وارد شد. مرور کارنامه فضای سبز مدیریت شهری ششم نشان می‌دهد که نه‌تنها عزمی برای قطع درختان و نابودی فضای سبز تهران وجود ندارد، بلکه اقدامات خوبی هم در حوزه فضای سبز صورت گرفته است. همچنین شهرداری تهران برخوردهای جدی با متخلفان حقیقی و حتی حقوقی داشته است که در ادامه به اهم اقدامات این حوزه اشاره می‌کنیم.

مقابله با تخریب بوستان اقاقیا

بهمن سال گذشته بود که قطع درختان بوستان اقاقیا جنجال به پا کرد. ماجرا این بود که مدیران یکی از مجموعه‌های وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام، بخشی از بوستان اقاقیا را در محله داوودیه فنس‌کشی و ۶۰ درخت را قطع کردند. شهرداری بلافاصله وارد عمل شد و فنس‌ها را نصب کردند و درختان دوباره کاشته شدند.

جوان‌سازی‌ خیابان ولیعصر

درختان خیابان ولیعصر(عج) همواره در معرض تخریب برج‌سازها و متخلفان ساختمانی قرار داشته و دارند. قطع درختان این خیابان به بهانه‌های مختلف همواره از موضوعات رسانه‌ها بوده و هست. اواسط سال ۱۴۰۱قطع ۱۰ اصله درخت مقابل یک ملک خبرساز شد و باز هم شهرداری تهران را به اهمال‌کاری متهم کردند. درحالی‌که شهرداری پس از پیگیری موضوع از مالک به مراجع قضایی شکایت کرد و مقرر شد مالک ۱۱۷میلیارد تومان جریمه بپردازد و بیش از ۱۰۰اصله درخت هم در این خیابان غرس کند. همچنین در این دوره به جای درختان خشک‌شده و آفت‌زده خیابان ولیعصر(عج) چند هزار اصله درخت جوان کاشته شد.

حفظ درختان مؤسسه ژئوفیزیک‌دانشگاه تهران

موضوع قطع ۵۰درخت و جابه‌جایی ۲۰۰نهال مؤسسه ژئوفیزیک‌ دانشگاه تهران فروردین ۱۴۰۱مطرح شد که درنهایت با پیگیری‌ و پافشاری شهرداری تهران، مسئولان دانشگاه تهران از اقدامات خود عقب‌نشینی و ادعا کردند، اقدام این مؤسسه در جابه‌جایی درختان با مجوز قانونی و در راستای توسعه فعالیت‌های علمی و آموزشی دانشگاه بوده است اما با تلاش شهرداری این کار متوقف شد.

شکایت از کاخ سعدآباد به‌ خاطر قطع درخت

آخرین روزهای آبان ۱۴۰۲تصاویری از درختان قطع‌شده کاخ سعدآباد منتشر شد. گرچه روابط‌عمومی مجموعه سعدآباد در واکنش به این موضوع اعلام کرد تنها ۳اصله درخت خشکیده و آفت‌زده قطع شده‌اند اما شهرداری تهران بازهم پیگیر ماجرا شد و از مجموعه کاخ سعدآباد بابت این کار شکایت کرد.

تابلوی درخت در متروی بهارشیراز

حفاظت از درختان شهر تنها به نظارت و پیگیری قانونی محدود نمی‌شود؛ گاهی با یک ابتکار کوچک نیز می‌توان در مسیر حفظ محیط‌زیست شهر قدم برداشت؛ اقدامی که در زمان افتتاح متروی بهار شیراز از سوی شهرداری تهران مورد توجه قرار گرفت. در این ایستگاه ۲اصله درخت قدیمی وجود دارد که اطراف آنها با محفظه شیشه‌ای پوشانده‌ و به یک تابلوی زیبا و خیره‌کننده تبدیل شده است.

ممانعت از خشک‌شدن درختان مجموعه انقلاب

تعدادی از درختان مجموعه انقلاب در ادوار گذشته خشکانده و قطع شدند و گویا مدیریت شهری هم این موضوع را پیگیری نکرده است. در این دوره اعضای شورای شهر تهران از شهرداری تهران خواستند تا این موضوع را پیگیری کند و مانع از تکرار این اقدام در مجموعه انقلاب شود. شهرداری تهران هم موضوع را به‌صورت حقوقی و قانونی پیگیری کرد و شکایت از این مجموعه همچنان در چرخه پیگیری است.

کد خبر 847214 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها فضای سبز شهردارى تهران گیاهان و درختان

دیگر خبرها

  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • فعالیت مجدد اماکن ورزشی شهرداری یزد
  • اردوی هفت گردی به مناسبت هفته فرهنگی در منطقه ۷ شهرداری اصفهان
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد | دیه قطع درختان شهر کجا هزینه شد؟