Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه - ايرنا - رييس سازمان امور عشايري ايران گفت: ساليانه از محل درآمدهاي ماليات بر ارزش افزوده ، دولت مبلغ 250 ميليارد تومان بايد صرف خدمات رساني به عشاير کشور کند و شاخصه هاي توزيع اين اعتبارات در هر استان مشخص است.

به گزارش خبرنگار ايرنا، کرمعلي قندالي روز پنجشنبه در نشست شوراي عشايري کرمانشاه که با حضور استاندار و اعضاي کارگروه امور عشايري استان در سرسراي تدبير استانداري برگزار شد؛ افزود: دستگاه هاي اجرايي که موظفند خدمات شهري و روستايي ارائه دهند، بايد طبق آيين نامه جامع ساماندهي عشاير در سال 84 به جامعه عشايري نيز خدمت رساني کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آيين نامه جامع ساماندهي عشاير مصوب 84 در 18 ماده 18 دستگاه اجرايي را موظف کرده همان خدماتي که در شهرها و روستاها به شهروندان ارائه مي دهند به عشاير نيز بايد ارائه کنند.
قندالي در ادامه اظهار داشت: تاکنون 50 درصد از ظرفيت اين آيين نامه استفاده شده و از دستگاه هاي اجرايي ذي ربط در اين رابطه خواست توجه جدي تر و بيشتري به وظايف خود داشته باشند.
** تسهيلات ارزان قيمت اشتغال پايدار روستايي و عشايري
وي در ادامه با اشاره به تسهيلات ارزان قيمت اشتغال پايدار روستايي و عشايري گفت: اين تسهيلات در واقع به نام عشاير ولي به کام عشاير نيست.
رييس سازمان امور عشايري ايران اضافه کرد: عشاير در اين تسهيلات به عنوان اولويت آورده شده اند، ولي تنها کساني که استفاده نمي کنند ، آنها هستند.
** 85 درصد تسهيلات ارزان قيمت خسارت خشکسالي عشاير جذب شده است
رييس سازمان امور عشايري ايران با بيان اينکه اصلا به دنبال کار تصنعي نيستيم ، گفت: 85 درصد تسهيلاتي که امور عشايري به متقاضيان پرداخت مي کند از محل ماده 10 و 12 تسهيلات ارزان قيمت خشکسالي جذب شده است.
اين مقام مسئول ، بانک کشاورزي کرمانشاه را که مصوبه دولت در باره تضامين زنجيره اي عشايري را رعايت نمي کند مورد انتقاد جدي قرار داد و گفت: اين امر باعث متضرر شدن عشاير استان از خسارات ها شده است.
وي در ادامه گفت: دولت سود و اصل تسهيلات ارزان قيمت اشتغال روستايي و عشايري و همچنين مناطق زلزله زده را تضمين کرده و معني ندارد بانک ها در پرداخت اين تسهيلات به عشاير سختگيري کنند لذا بايد تضمين هاي زنجيره اي را بپذيرند.
** 40 ميليارد تومان صرف خريد تجهيزات عشاير شده است
قندالي در ادامه با اشاره به 66 هزار راه عشايري در کشور گفت: از سال گذشته تاکنون 40 ميليارد تومان براي خريد تجهيزات راهداري عشاير از جمله تانکرهاي آب رسان و خودروهاي کمکي براي جاده هاي صعب العبور و ساير تجهيزات و امکانات هزينه شده است.
او در ادامه با بيان اينکه مجلس و دولت در خصوص خدمت رساني به عشاير از هم افزايي خوبي برخوردارند ، افزود: 40 ميليارد تومان به اعتبارات تنش آبي عشاير اختصاص يافته که 70 درصد آن يکجا جذب شده است.
عشاير کشور شامل 213 هزار خانوار ، 552 طايفه و 104 ايل است که 1/8 جمعيت کشور را در بر مي گيرد.
3209/8066
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۷۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد

استاندار خراسان جنوبی گفت: توجه به صادرات، ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را تا دو هزار درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در جریان بازدید از پایون استان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خراسان جنوبی از لحاظ وسعت سومین استان پهناور کشور است و یک درصد جمعیت کشور را دارد.

وی با اشاره به فاصله زیاد این استان با کانون‌های جمیعتی کشور، افزود: تراکم جمعیتی استان هم پایین است و در شرقی‌ترین نقطه کشور واقع شده و ظرفیت‌های خوبی در حوزه کشاورزی و معدنی داشته و بزرگان و علمای خوبی در حوزه های علمی و دینی دارد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به رتبه‌های برتر استان در تولید محصولات استراتژیک، گفت: در تولید محصولات استراتژیکی مانند زرشک و عناب رتبه اول کشور و جهان و در محصول زعفران رتبه دوم کشور را داریم، همچنین با ۸۰۰ نوع گیاه دارویی، رتبه سوم کشور را داریم.

وی با بیان اینکه این استان رتبه چهارم کشوری را در تولید پنبه و رتبه پنجم را در تولید گل نرگس و پسته و رتبه هشتم در تولید انار را دارد، افزود: ذخایر معدنی فراوانی داریم از جمله ۷۶ درصد زغال‌سنگ کشور و ۸۵ درصد بنتونییت خاورمیانه در خراسان جنوبی است و این استان در حوزه های طلا، گرانیت، نقره، مس، آلومینیوم و… غنی است.

قناعت از ۹ اثر ثبت جهانی استان خبر داد و گفت: این ۹ اثر نشان‌دهنده اصالت استان است و از منظر گردشگری هم توجه خاصی به خراسان جنوبی شده است.

وی با بیان اینکه استان ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان دارد، گفت: چهار گذرگاه مرزی داریم که یکی از این مرزها ماهیرود و فعال است.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: ۳۵ درصد صادرات جمهوری اسلامی به لحاظ ارزش و ۴۰ تا ۵۰ درصد به لحاظ وزنی از مرز ماهیرود سربیشه انجام می‌شود که بسیار هم استراتژیک است.

وی با تأکید بر ضرورت تکمیل چرخه فرآوری محصولات استان، عنوان کرد: یکی از راهکارهای توسعه خراسان جنوبی توجه به زنجیره ارزش محصولات استان است و توجه ویژه ما هم بر محصولات راهبردی و توسعه ها متمرکز است.

قناعت با اشاره به طرح زنجیره‌های ارزش استان‌ها در وزارت کشور، گفت: زمانی که این طرح آغاز شد ما دوره کاری را تشکیل دادیم و در کنار ظرفیت‌های مختلفی که داریم روی دو محصول زرشک و گوهرسنگ بیشتر متمرکز شدیم و در کنار همه ظرفیت‌ها، این محصولات در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی هم غرفه دارند.

وی از ۹۹ درصد تولید زرشک ایران و جهان در استان گفت و اظهار داشت: با حدود ۲۵ هزار هکتار سطح زیر کشت زرشک، سالانه ۱۱۶ هزار تن زرشک تر و ۲۵ تا ۳۰ هزار تن هم زرشک خشک و صادراتی داریم.

استاندار خراسان جنوبی با بیان این مطلب که در حوزه صادرات محصول زرشک اتفاقات خوبی در گذشته نیفتاده، گفت: ۷۵۰ تن یعنی تنها ۲.۵ درصد زرشک استان صادر می‌شود که هدف گذاری شده با تکمیل زنجیره ارزش و واحدهای فناوری، صادرات زرشک را افزایش دهیم.

وی افزود: اگر توسعه محصول و صادرات و برندسازی زرشک را داشته باشیم، ارزش افزوده از ۵۰ تا ۷۰ درصد به ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش می‌یابد، این مورد هدف‌گذاری ما برای نمایشگاه سال آینده هم است.

قناعت درخصوص گوهرسنگ‌های استان هم گفت: معادن از ظرفیت‌های استان خراسان جنوبی است، ذخایر معدنی شناسایی شده ما بیش از ۷ میلیون تن است و رتبه ما از لحاظ تعداد معادن فعال چهارم و از لحاظ ذخایر هفتم است.

وی از ثبت ملی ۵ گوهرسنگ استان خراسان جنوبی از جمله عقیق پاییزی سرایان، شکوفه فردوس، فلورین طبس و عقیق نهبندان خبر داد و گفت: ارزش افزوده ما در گوهرسنگ‌ها هزار درصد است که اگر به صادرات توجه شود، می توانیم تا ارزش افزوده این محصول را دو هزار درصد افزایش دهیم.

استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: ما بازارچه تخصصی گوهرسنگ را در دو شهرستان داریم و شهرک تخصصی گوهرسنگ را با کمک ایمیدرو ایجاد خواهیم کرد تا با واردات سنگ‌های خام از افغانستان، به بازار جهانی دسترسی پیدا کنیم.

قناعت در پایان با بیان اینکه چشم‌اندازی که برای نمایشگاه ۲۰۲۵ داریم این است که با هماهنگی وزارت کشور تمرکز بر روی محصول زرشک و گوهر سنگ باشد، گفت: برای سال بعد تکمیل زنجیره این دو محصول، دانش بنیانی کردن و افزایش صادرات این محصولات هدف‌گذاری شده است.

کد خبر 749145

دیگر خبرها

  • مهلت ارائه اظهارنامه مالیات ارزش افزوده در لرستان تمدید شد
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • توجه به صادرات ارزش افزوده گوهرسنگ‌های خراسان جنوبی را افزایش می‌دهد
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • ارزش افزوده در شهرهای کوچک ناچیز است و باید این قانون اصلاح شود
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری