Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@09:27:07 GMT

چه میزان آب در طور روزانه بنوشیم؟

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۸۱۷۴۰

چه میزان آب در طور روزانه بنوشیم؟

شما چه میزان آب می‌نوشید؟ حدود ۶۰ درصد از بدن انسان بزرگ‌سال را آب تشکیل می‌دهد که شامل مغز، قلب، ریه، ماهیچه، پوست و حتی ۳۰ درصد از استخوان‌های ما می‌شود، به‌علاوه آب کمک می‌کند تا دمای داخلی بدن ما تنظیم شود.

براساس گزارش «لایو ساینس»، نکته مهم این است که میزان آب مورد نیاز بدن ما در طول روز چقدر است؟ بسیاری معتقدند که به طور روزانه باید ۸ لیوان آب (۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ لیتر) بنوشیم که به قانون ۸*۸ معروف شده است، اما این اشتباه است! با وجود فراگیر بودن این مسئله، اما هیچ سند علمی وجود ندارد که از آن پشتیبانی کند.

هر چیزی که ما به عنوان غذا می‌خوریم دارای مقداری آب است، میزان آب در میوه‌ها و سبزیجات خام بسیار زیاد است، برای مثال میوه‌هایی مانند هندوانه و توت فرنگی بیش از ۹۰ درصد وزن آن‌ها را آب تشکیل می‌دهد. از همین رو متوجه می‌شویم که رژیم‌های غذایی مختلف به طور طبیعی دارای مقادیر متفاوتی آب هستند و تحقیقات نشان داده است که حدود ۲۰ درصد از آب مورد نیاز بدن مردم آمریکای شمالی از طریق خوردن مواد غذایی تأمین می‌شود.

یکی دیگر از منابع دریافت آب مورد نیاز بدن که نادیده گرفته شده است خوردن سایر نوشیدنی‌ها مانند چای، قهوه، آب میوه، نوشابه، شیر و موادی از این قبیل است که به تأمین آب بدن کمک می‌کند.

آکادمی ملی بهداشت آمریکا پیشنهاد کرده است با مجموع تمام شیوه‌های دریافت آب مانند غذا، نوشیدنی‌ها و آب طبیعی که می‌تواند آب بدن را تأمین کند؛ زنان حدود ۲.۷ لیتر و مردان ۳.۷ لیتر آب در روز مصرف کنند. البته این یک دستورالعمل کلی است و به برای تمامی افراد و گروه‌ها توسعه نمی‌شود.

چگونه متوجه کم بود آب بدن شویم؟

طبق گزارش «گجت‌نیوز»، تشنگی یک واکنش طبیعی است برای اینکه بدانیم بدن ما به آب احتیاج دارد و با نوشیدن آب آن را برطرف کنیم. البته علاوه بر احساس تشنگی راه دیگری مانند مشاهده رنگ ادرار وجود دارد که به ما اطلاعاتی درباره میزان کم بودن آب بدن می‌دهد. در واقع اگر رنگ ادرار ما زرد کم رنگ باشد میزان آب بدن ما کافی و اگر رنگ آن تیره یا نارنجی باشد یعنی میزان آب بدن ما کم است و باید بیشتر آب بنوشیم.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مصرف آب نوشیدن آب آب آشامیدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۱۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود فروش میوه برای فروشنده چقدر است؟

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: میزان افزایش قیمت برای عرضه کالا در فروشگاه‌ها و بازارهای میوه و تره‌بار در داخل شهر، ۳۰ درصد نسبت به فاکتور خرید عمده است.

به گزارش مشرق، محمدعلی اسفنانی، در راستای تشریح اقدامات و نظارت بر میادین میوه و تره‌بار، اظهار داشت: میزان افزایش قیمت برای عرضه کالا در فروشگاه‌ها و بازارهای میوه و تره‌بار در داخل شهر، ۳۰ درصد نسبت به فاکتور خرید از میادین اصلی میوه و تره‌بار برای خرید عمده کالاها است.

وی افزود: میزان سود در کالاهای دیگر بین ۱۲ تا ۱۵ درصد است. اما به دلیل سریع‌الفساد بودن میوه و تره‌بار، این سود ۳۰ درصدی لحاظ شده است.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • صدور مجوز حفر ۱۳۰ حلقه چاه برای تامین آب شرب خراسان رضوی
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • گزارش روزانه بورس ۳ اردیبهشت؛ شاخص بورس ۴ هزار واحد رشد کرد
  • سهم ۳۲.۶ درصدی بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان
  • سود فروش میوه برای فروشنده چقدر است؟
  • سود فروش میوه و تره‌بار حداکثر ۳۰ درصد نسبت به فاکتور خرید است
  • سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان زنجان ۳۲.۶ درصد است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • قیمت گواهی اسقاط خودرو چقدر است؟
  • جمع آوری روزانه ۷۰۰ تن زباله و پسماند خانگی در قم