Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@22:38:32 GMT

2 بازارچه توانمندی های روستایی در قم برپا می شود

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۸۳۰۶۴

2 بازارچه توانمندی های روستایی در قم برپا می شود

به گزارش ایرنا، سید داود حاج حسینی روز پنجشنبه در جلسه آموزشی و توجیهی شوراهای اسلامی روستا و دهیاری های بخش مرکزی، در فرمانداری قم اظهار داشت: محصول ها و صنایع دستی دهستان های قمرود و قنوات به مدت یک ماه در این بازارچه ها عرضه می شود و این فرصتی برای معرفی توانایی های روستاییان است.
وی افزود: برگزاری بازارچه ها و نمایشگاه ها با معرفی کالاها و صنایع دستی حلقه مفقوده اقتصاد است که در سایر روستاهای بخش مرکزی قم آن را پیگیری خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با همکاری نهادهای مختلف از جمله کمیته امداد امام خمینی درصدد ایجاد اشتغال برای روستاییان هستیم ضمن این که از طرح های اقتصادی و اشتغال پایدار با ارائه تسهیلات با سود کم حمایت خواهیم کرد.
بخشدار مرکزی با تاکید بر این که هیچ روستای این بخش بدون برق نخواهد ماند گفت: نیازهای روستاییان در حوزه های مختلف عمرانی مورد بررسی قرار گرفته است و تعدادی از روستاها مشکل برق داشته اند که با همکاری های اداره برق قم بخشی اجرا شد و بقیه در دست بررسی است.
وی گفت: مشکلات در روستاها توسط دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستاها در دست پیگیری است تا بتوانیم آنان را رفع کنیم.
وی به خدمات رسانی درمانی در روستاها تاکید کرد و گفت: سه مرکز بهداشتی در دهستان های قنوات، قمرود و روستای لنگرود دارای نقص بسیاری بود که طی بازدید های صورت گرفته در حال رفع مشکل آن هستیم.
حاج حسینی گفت: بهداشت روستاییان از مهمترین مسائلی است که به آنان پرداخته ایم و در این راستا دوره های آموزشی و مهارتی برگزار کرده ایم.
وی خاطرنشان کرد: امسال دهیاران در پنج روستای بخش مرکزی با همکاری دستگاه های مختلف از جمله بهزیستی قم، مرکز بهداشت و درمان قم، نیروی انتظامی و شورای مبارزه با مواد مخدر دوره های آموزشی مختلف را برگزار کرده اند.
بخشدارمرکزی قم همچنین از فعالیت کمیسیون سرقت و ایمنی شهرستان قم خبر داد و گفت: با فعالیت این کمیسیون طی یک ماه اخیر در برخی از روستاهای قم از جمله قمرود هیچ گونه سرقتی صورت نگرفته است و شاهد ایجاد امنیت و آرامش در روستاها هستیم.
بخش مرکزی دارای دو دهستان قمرود و قنوات است و 122 روستا دراین بخش قرار دارد. بر اساس سرشماری سال 1395، جمعیت بخش مرکزی قم حدود 40 هزار نفر می باشد.

** شرکت های تعاونی دهیاری ها فعال شوند
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قم نیز در این جلسه گفت: شرکت های تعاونی دهیاری ها که در بخش های تابع استان قم راه اندازی شده اند با پیگیری دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستا فعال شوند.
سجاد چهره گانی اظهار داشت: این تعاونی ها به ایجاد اشتغال روستایی به صورت مستقیم و غیر مستقیم، اجرای طرح های خدماتی و بهداشتی در سطح بخش و طرح های عمرانی کمک شایانی می توانند کنند.
قم با مساحت حدود 11 هزار کیلومتر مربع در حاشیه کویر، در فاصله 140 کیلومتری جنوب شهر تهران قرار دارد؛ این استان دارای پنج بخش مرکزی، کهک، خلجستان، سلفچگان و جعفرآباد و پنج شهر قم، قنوات ، کهک، دستجرد و جعفریه ، 10 دهستان و 363 آبادی است.
طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1395، استان قم دارای 127 روستا با جمعیت بالای 20 خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی قم بیش از 55 هزار و 865 تن است که در قالب 17 هزار و 385 خانوار زندگی می کنند.
وی افزود: فعالیت تعاونی ها نباید تنها درحوزه پسماند روستایی خلاصه شود بلکه باید در حوزه های مختلف نیز به ایجاد اشتغال پایدار در روستاها اهتمام ورزند.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قم با تاکید بر این که باید از توان مشاوره ها در طرح های عمرانی و اجتماعی بهره برد گفت: دهیاری ها و شوراهای اسلامی روستا برای تهیه طرح و اجرای آن از کارشناسان متخصص و مجرب و مشاوره های کاردان بهره مند شوند.
وی اضافه کرد: افرادی که توان قوی در مدیریت منابع روستایی و بودجه ها دارند باید در کنار دهیاری ها و شوراها اظهار نظر کنند.
چهره گانی بر برگزاری نمایشگاه های استانی و ملی تاکید کرد و گفت: نقش دهیاری ها و شوراهای اسلامی شهر در این عرصه سنگین است و باید با همکاری بخشداری ها زمینه حضور روستاییان و معرفی محصول ها و صنایع دستی آنان را در بازارچه ها و نمایشگاه ها فراهم سازید.
وی گفت: هر روستایی توانمندی خاصی در تولید کالا و محصول دارد که باید شناسایی و برای شرکت در نمایشگاه ها به بخشداری ها معرفی شود.
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری قم خاطرنشان کرد: امروزه در روستاها بسیاری از خدمات از جمله آب، برق، گاز و سایر امکانات فراهم شده است ولی روز به روز شاهد خالی شدن روستاها از سکنه هستیم که باید در زمینه های مختلف در راستای جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها برنامه ریزی کرد.
8138/ 1175
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت صنایع دستی قم کمیته امداد امام خمینی مبارزه با مواد مخدر مهاجرت رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۳۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند

فرماندار شهرستان چالدران با اشاره به رایزنی با مقامات ترکیه گفت: راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی در چالدران با جدیت بیشتر پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، محمدرضا عبدالله‌نژاد در جریان بازدید نماینده وزرات کشور در امور مرزها از محل راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی چالدران اظهار کرد: در راستای شکوفایی ظرفیت مرز در چالدران اقداماتی انجام شده است و به دنبال بازگشایی بازارچه‌های مرزی در این منطقه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مرزها فرصتی برای پیشرفت و آبادانی هستند، افزود: باید از این ظرفیت مهم برای توسعه چالدران بیش از پیش استفاده شود و همین امر نیز در دستور کار دولت سیزدهم قرار دارد.

فرماندار شهرستان چالدران با اعلام اینکه بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته توسط مسئولین ذی ربط کشوری و استاندار آذربایجان‌غربی با مقامات ترکیه‌ای مراحل مختلف راه‌اندازی بازارچه مرزی در چالدران طی شده است، گفت: بازدید به عمل آمده امروز از محل بازارچه‌ها بر اساس تداوم پیگیری‌های لازم برای تسریع در راه‌اندازی بازارچه‌های مرزی در چالدران است.

عبدالله‌نژاد یادآور شد: برای استفاده از ظرفیت مرز دو بازارچه مرزی در پیراحمد و شیخ سیلو چالدران در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته است که تلاش می‌شود در کمترین زمان ممکن این اقدامات به نتیجه برسد.

کد خبر 748706

دیگر خبرها

  • چند خبر کوتاه از بردسکن و رخ
  • استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!