Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@04:43:37 GMT

بازگشت ۱۱۰۰ نخبه به ایران

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۸۵۰۶۲

بازگشت ۱۱۰۰ نخبه به ایران

به گزارش جماران؛ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس معتقد است باید با ارائه مشوق‌ها، امکانات و ایجاد فضای مناسب زمینه حضور پایدار ۱۱۰۰ نخبه بازگشتی به کشور فراهم شود.

طیبه سیاوشی شاه عنایتی با ابراز خرسندی از بازگشت 1100 نخبه به کشور طی 2 سال و نیم گذشته، گفت: این نخبگان ایرانی از برترین دانشگاه‌ها و کشورهای دنیا جذب شده و به کشور بازگشته‌اند بنابراین باید فرصت‌ها و امکانات لازم در اختیار آنها قرار گیرد تا حضور و اقامت‌شان در کشور پایدار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسترهای لازم برای حضور دائم نخبگان در کشور فراهم شود

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بسترهای لازم برای حضور دائم نخبگان در کشور باید فراهم شود، افزود: می‌توان از طریق بخش خصوصی و نه دولت و ارائه مشوق هایی زمینه بازگشت نخبگان را بیش از پیش فراهم کرد.

در شرایط فعلی امکان بازگشت نخبگان به کشور بسیار دشوار است

وی با یادآوری اینکه در شرایط فعلی امکان بازگشت نخبگان به کشور بسیار دشوار است، تصریح کرد: ارائه امکانات و ایجاد فضای مناسب در کشور برای فعالیت 1100 نخبه‌ای که به کشور بازگشته‌اند فرصتی مناسب برای بازگشت سایر نخبگان است و اگر فرصت‌سوزی شود امکان بازگشت آنها به کشور کاری بسیار دشوار خواهد بود.

راه‌اندازی استارتاپ‌ها راهکاری موثر برای بازگشت نخبگان

این نماینده مردم در مجلس دهم، فضای مجازی و راه اندازی استارتاپ‌ها را در ایجاد انگیزه برای بازگشت نخبگان به کشور موثر دانست و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها علاوه بر فراهم آوردن زمینه حضور بازگشت نخبگان  به سرعت می‌توانند بازگشت سرمایه و سودآوری را داشته باشند البته به شرطی که زیرساخت‌های لازم فراهم و در مسیر فعالیت آنها سختگیری و سنگ اندازی نشده و درگیر بروکراسی‌های اداری نشوند تا برای فعالیت دلسرد و دلزده نشوند.

نباید اجازه داد نیروهای جوان و نخبگان از کشور خارج شوند

سیاوشی شاه عنایتی با تاکید بر اینکه نباید اجازه داد نیروهای جوان و نخبگان از کشور خارج شوند، افزود: با توجه به وضعیت نامناسب اشتغال جامعه به شدت به نیروهای کارآفرین و نخبه نیاز دارد و اگر معضل مهاجرت نخبگان با ارائه مشوق‌ها و ایجاد فضای مناسب مدیریت نشود بخش عظیمی از سرمایه‌های ارزشمند انسانی، نیروهای متخصص و نخبه کشور را از دست خواهیم داد.

امکان بازگشت نخبگان به کشور فراهم شود

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امکان بازگشت نخبگان به کشور باید فراهم شود، تصریح کرد: تلاش برای بازگشت و پیشگیری از مهاجرت نخبگان سیاستی مهم است که توجه به آن باید در دستور کار دولت قرار گیرد؛ البته این سیاست بی‌شک از سوی جامعه وحاکمیت حمایت خواهد شد.

بنیاد ملی نخبگان نقش موثری در ترغیب بازگشت نخبگان به کشور دارد

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بنیاد ملی نخبگان نقش موثری در ترغیب بازگشت نخبگان به کشور دارد، گفت: اگر شرایط لازم در کشور مهیا و آماده باشد بنیاد نخبگان به راحتی و سهولت می‌تواند وظیفه خود را انجام دهد در غیر این صورت شاهد مهاجرت و عدم بازگشت سرمایه‌های انسانی به کشور هستیم.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت طیبه سیاوشی کمیسیون فرهنگی مجلس نخبگان ایرانی استارت آپ ها نخبگان ایران رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه

رضا تحویلیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و اظهار کرد: تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

پرداخت ۸۵۰ میلیارد ریال بابت هزینه‌های درمانی بیماران صعب العلاج در کرمانشاه

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، همچنین از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان در پایان سخنانش گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند.

کد خبر 6093918

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات و ملزومات پزشکی به آفریقا
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • ۱۷۰ دانشجوی نخبه امروز به حج عمره اعزام می‌شوند
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری