Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با اجرای طرح ر جستری، قاچاق گوشی تلفن همراه در کشور به صفر رسیده است.

به گزارش ایلنا، محمد جواد آذری جهرمی روز جمعه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود: این طرح با همه دشواری ها به صورت 100 درصد اجرا و استقرار آن در کشور ادامه دارد.

وی یادآورشد: تا پیش از اجرای رجستری و نوسانات ارزی، گوشی جی ال ایکس نخستین برند ایرانی در تلفن هوشمند بود و رتبه چهاردهم را در استفاده از گوشی تلفن همراه داشت اما با اجرای این طرح این رقم به رتبه هفتم رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به شاخص رشد در تولید داخلی در بخش گوشی تلفن همراه اضافه کرد: اجرای طرح ر جستری باعث رونق تولید داخلی و زمینه‌ای برای ورود شرکت های خارجی برای سرمایه‌گذاری درایران برای داشتن تولید مشترک فراهم شده است.

آذری جهرمی تاکید کرد: امروز طرح ر جستری در مسیر موفقیت قرار گرفته و با چالش بزرگ روبرو نیست.

امضای  تفاهم نامه تکمیل زیرساخت های فناوری اطلاعات 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: براساس برنامه ریزی های انجام شده در بخش های تکمیلی زیرساخت ها پنج طرح و 44 پروژه در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان امسال در استان بوشهر اجرا می شود.

آذری جهرمی افزود: توسعه مراکز داده، سرمایه گذاری بخش خصوصی برای توسعه کسب و کارهای نوپا، تکمیل پوشش جاده ای و روستایی و شبکه فیبرنوری بین شهری استان بوشهر از جمله این طرح ها است.

وی اضافه کرد: همچنین حضور یک سرمایه گذار و یا یک شتاب دهنده کشوری در بوشهر برای هدایت کسب و کارهای نوین از دیگر طرح هایی است که امروز موافقت نامه آن در این استان به امضا رسید.

آذری جهرمی بیان کرد: در یک سال گذشته با سرمایه گذاری سه هزار میلیارد ریال در زمینه توسعه زیرساخت های ارتباطات در استان بوشهر 389سایت نسل چهار و ارتقای متوسط سرعت دسترسی پهن باند موبایل در استان بوشهر راه اندازی شده است.

وی یادآور شد: در زمان حاضر استان بوشهر در شاخص های فناوری ارتباطات رتبه هشتم کشور را دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در دولت یازدهم تا ابتدای سال 1396 شمار مشترکان موبایل پهن باند در کشور به 34 میلیون و تا ماه گذشته به 67میلیون رسیده است.

آذری جهرمی با بیان اینکه برای نخستین بار رقم مشترکان موبایل در کشور از ترکیه پیشی گرفته است افزود: این آمار و شاخص در برنامه پنجم توسعه هدف گذاری شده بود که حاصل نشد و با افزایش ضریب پوشش در برنامه ششم این مهم تحقق یافت.

وی ادامه داد: تلاش می شود با توسعه زیرساخت های فناوری ارتباطات در استان بوشهر موقعیتی برای توانمندسازی جوانان بوشهری بویژه در حوزه گردشگری و بوم گردی برای کسب درآمد ایجاد شود.

آذری جهرمی افزود: با توسعه زیرساخت ها در بخش فناوری ارتباطات ظرفیت های بالقوه استان در بخش بوم گردی بهتر به مردم معرفی و خدمات مختلف تقویت می شود.

وی تاکید کرد: همچنین تلاش می شود قطب گردشگری مبتنی بر فناوری اطلاعات در استان بوشهر با هدف توسعه اشتغال تقویت شود.

آذری جهرمی به مردم شهرستان جم استان بوشهر وعده داد تا 2 ماه آینده فیبر نوری از ورزشگاه جم به صدا و سیمای بوشهر کشیده شود تا حتی در زمان شرایط جوی نامناسب هم تصویر پایدار روی آنتن برده شود.

 

 

 

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت استان بوشهر تلفن همراه شاخص فناوری اطلاعات موبایل رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۵۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، مطابق رتبه بندی انجام شده توسط مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، در راستای اجرای تکالیف قانونی صدور مجوزها، وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات با کسب ۹ امتیاز از ۱۰ امتیاز، رتبه اول کشوری را از بین ۱۶ دستگاه اجرایی ارزیابی شده به دست آورد.

شاخص‌های مهم ارزیابی در این رتبه بندی، عبارت از: حذف مجوزهای کاغذی، رعایت شروط حذف شده، مراتب رد / صادر بدون شکایت، رد / صادر بدون تأخیر، درهای پشت بسته، اتصال کامل به درگاه ملی مجوزهای کشور و ارائه کامل مجوزها در درگاه‌های تخصصی در نظر گرفته شده بود.

وزارت ICT در راستای رعایت دو شاخص شروط حذف شده و اتصال کامل به درگاه ملی مجوزها، موفق به کسب امتیاز کامل ۱۰ از ۱۰ شد و در خصوص ارزیابی سایر شاخص‌ها نیز موفق به کسب حداکثر امتیاز ۹.۹ از ۱۰ امتیاز شد.

به طور کلی وزارت ICT، صادرکننده ۳۶ عنوان مجوز است که از این میزان، سازمان فناوری اطلاعات ایران مسئولیت صدور ۱۶ عنوان مجوز در حوزه‌هایی نظیر امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات (افتا)، مراکز داده، تاییدیه فنی نرم افزار و گواهی سلامت و احراز اصالت نرم افزار را به عهده دارد.

گفتنی است ۴۵ درصد مجوزهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران صادر می‌شود.

کد خبر 6097244 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد