Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه ایندیپندنت نوشت، ارتش امارات متحده عربی اعلام کرد در بخشی از راهبرد مقابله با جنبش انصارالله، اعضای سابق القاعده را به عضویت نیرو‌های محلی در یمن درآورده است.

ایران آنلاین / به نوشته این روزنامه انگلیسی، امارات از زمان مداخله خود در جنگ یمن در اوایل سال ۲۰۱۵, سی هزار نیروی یمنی را برای مبارزه با القاعده در شبه‌جزیره عربستان آموزش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندهان ارشد ارتش امارات گفته‌اند اعضای القاعده را پس از بررسی‌های دقیق در واحد‌های یمنی جذب کرده‌اند.

امارات عربی متحده آموزش نیرو‌های قبایلی یمن را در سال ۲۰۱۵ آغاز کرد؛ زمانی که همراه با عربستان سعودی برای مقابله با جنبش انصارالله و بازگرداندن دولت برکنار شده (فراری) یمن در جنگ این کشور مداخله کرد.

نتایج تحقیقات جدید آسوشیتدپرس نشان می‌دهد ائتلاف توافق محرمانه‌ای با اعضای القاعده داشته و به برخی از آن‌ها اجازه داده است بگریزند و به برخی دیگر هم سلاح، پول و تجهیزات داده است تا در کنار نیرو‌های یمنی طرفدار منصور هادی بجنگند.

اماراتی‌ها این گزارش آسوشیتدپرس را رد کرده و آن را غیرواقعی خوانده و هرگونه توافقی را با القاعده و اجازه فرار به اعضای این گروه همراه با پول را تکذیب کرده‌اند. آن‌ها به روزنامه ایندیپندنت گفتند آن‌ها اعضای دون پایه‌ای را که القاعده آن‌ها را فریفته بود، جذب و استدلال کرده‌اند این کار شیوه‌ای موثر برای کاهش تعداد نیرو‌های القاعده بوده است. استدلال آن‌ها این بود که آن‌ها سربازان و نه تروریست‌ها را آموزش داده‌اند.

فرماندهان ارتش امارات عربی متحده تعداد دقیق اعضای القاعده جذب شده را اعلام نکردند.

در همین حال، آمریکا که حمایت‌های قابل توجهی از عملیات ائتلاف –از جمله به اشتراک‌گذاری اطلاعات و حملات پهپادها- داشته است، این هفته به شدت هرگونه همکاری را با شبه‌نظامیان القاعده رد کرد. یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در اظهارنظری درباره اقدام امارات به پذیرش شبه‌نظامیان القاعده گفت: «القاعده به عنوان یک سازمان تروریستی شناخته شده است و در گذشته آمریکایی‌ها را کشته و اعلام کرده است در آینده نیز چنین خواهد کرد. سیاست آمریکا این است که با این تروریست‌ها مبارزه کند. القاعده تلاش می‌کند اوضاع را در یمن آشفته کند و حملات تروریستی علیه آمریکایی‌ها و متحدان منطقه‌ای ما انجام دهد.»

در گزارش سازمان ملل -که این هفته منتشر شد- آمده است حدود هفت هزار نیروی القاعده در یمن حضور دارند. امارات این هفته اعلام کرد از سال ۲۰۱۵ تا کنون بیش از هزار تن از اعضای اصلی القاعده را در یمن کشته است. این گروه مسئولیت تعداد زیادی از کشتار‌ها را در یمن و خارج از آن برعهده گرفته است./ باشگاه خبرنگاران جوان 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۵۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد رودکی، محمد اله‌یاری مدیرعامل بنیاد رودکی به همراه امیرعباس ستایشگر معاون آفرینش‌های فرهنگی هنری و اردوان جعفریان مشاور امور بین‌الملل این بنیاد دوشنبه دهم اردیبهشت ماه با لیلیا ووتینوا دبیر اول و رایزن فرهنگی و ایوان ریازانوف وابسته فرهنگی سفارت روسیه در ایران پیرامون گسترش فعالیت‌های فرهنگی هنری با محوریت بنیاد رودکی دیدار و گفت‌وگو کردند.

در ابتدای این دیدار محمد اله‌یاری فومنی ضمن خوش‌آمدگویی، با برشمردن ظرفیت‌های هنری کشور روسیه، به توانمندی‌های بنیاد رودکی اشاره کرد و گفت: این مجموعه با توجه به جایگاه فرهنگی هنری خود در کشور و با توجه به دارا بودن زیرساخت‌ها، تالارهای مختلف و برج آزادی، می‌تواند محل مناسبی جهت تبادلات فرهنگی هنری بین ۲ کشور باشد.

مدیرعامل بنیاد رودکی به تجربیات برگزاری برنامه‌های بین‌المللی مشترک با روسیه از جمله حضور ارکستر سمفونیک در جام جهانی ۲۰۱۸، اجرای ارکستر ملی در هفته فرهنگی ایران در روسیه اشاره کرد و توضیح داد: باتوجه به ظرفیت‌های بسیار در حوزه‌های مختلف موسیقایی و هنری در ایران و روسیه، با ایجاد پل ارتباطی و معرفی بنیادهای فرهنگی هنری این کشور که در نوع فعالیت، با بنیاد رودکی همسو هستند می‌توان قدم‌های مهمی را در عرصه توسعه دیپلماسی فرهنگی و برقراری بیشتر تعاملات فرهنگی هنری برداشت.

لیلیا ووتینوا رایزن فرهنگی روسیه نیز با استقبال از این دیدار و ابراز خرسندی از ظرفیت‌های بنیاد رودکی ضمن تشکر از رویکرد این بنیاد و اعلام آمادگی خویش برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف هنری و ابراز تمایل برگزاری برنامه‌های مشترک، از بررسی و ایجاد راهکارهای گسترش همکاری‌ها در قالب امضای تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن خبر داد و افزود که تلاش خود را خواهد کرد که ارگان‌های هنری این کشور به جهت همکاری و تبادلات فرهنگی هنری ۲ طرفه اقدام کنند.

ایجاد ارتباط و تبادل فرهنگی با بنیادهای هنری روسیه، حضور گروه‌های طرفین در جشنواره‌های معتبر ایران و روسیه، امکان اجرای برنامه برای ارکسترهای سمفونی ۲ طرف، برگزاری نمایشگاه‌های مختلف هنری در عرصه تجسمی و دعوت از رهبران مهمان برای ارکستر سمفونیک تهران و برگزاری هفته‌های مشترک فرهنگی از دیگر پیشنهادهای اله‌یاری به رایزن فرهنگی روسیه بود.

کد خبر 6092908 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • کدام فیلم‌های سینما به جامعه کارگری ادای دین کردند؟
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • نقش فیلم، بازی و موسیقی روشنگرانه در ترویج فرهنگ حجاب
  • رضا شیخی درگذشت
  • فیلمبردار سینمای ایران درگذشت
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز