Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@13:25:36 GMT

شعار مذاکره آمریکا صوری است

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۸۶۶۴۰

شعار مذاکره آمریکا صوری است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: دلیل داریم که مذاکره آنها مذاکره صوری است چون آمریکایی ها می دانند که ایران با آنها مذاکره نمی کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل، آیت الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل در خطبه های نماز جمعه ظهر امروز (26 مردادماه) در مصلی امام خمینی (ره)، گفت: از ایام باقیمانده دهه اول ذیحجه، روزه روز هشتم و نهم، احیاء شب نهم و شب عید، دعا در روز عرفه، ذبح قربانی در روز دهم و همت به حضور در نماز روز عید به نحوه احسن استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اهالی را به همکاری با کمیته امداد جهت اطعام گوشت به مستمندان دعوت کرد و افزود: توجه به قشر آسیب پذیر جزو اولویت کارهای نیک خیرین باشد.

 

آیت الله عاملی، تصریح کرد: بسیاری از کشاورزان استان ما کشاورز جزء هستند و برای تنظیم زندگی خود به پول گندم تحویلی چشم دوخته اند.

 

خطیب نماز جمعه اردبیل، اظهار داشت: فرمایشات این هفته مقام معظم رهبری روشن ترین و برهانی ترین بیان در بی فائده بودن مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی است و از فرمایش ایشان معلوم شد حرمت مذاکره با آمریکا صرفا ناشی از تفکر آرمانی یا ناشی از امور اعتقادی نیست بلکه بی فائده بودن مذاکره، سوء نیت آمریکا و عدم ضمانت برای اجرایی شدن تعهدات آمریکا می باشد.

 

نماینده ولی فقیه در استان، خاطر نشان کرد: آمریکایی ها می گویند با تغییر رفتار ایران تحریم ها برداشته می شود و مراد آنها از رفتاری که باید تغییر کند سه مطلب است.

 

امام جمعه اردبیل، بیان کرد: اول تغییر رفتار در حوزه موشکی در حالی که موشک تنها عامل بازدارنده ایران است و بدون موشک ایران در خطرناک ترین منطقه و در برابر ناپاک ترین دشمن بازدارندگی ندارد.  کدام ایرانی است که راضی شود ایران تنها بازدارنده خود را از دست بدهد، در غائله بوسنی که سلاح خود را تحویل دادند هشت هزار نفر کشته شدند.

 

آیت الله عاملی، عنوان کرد:  دوم تغییر رفتار در حوزه هسته ای است، با توجه به اینکه آژانس انرژی هسته ای یازده بار رسما اعلام کرده است که ایران در صدد ساخت سلاح هسته ای نیست پس مراد آنها از برچیده شدن فعالیت صلح آمیز هسته ای است.

 

وی، ادامه داد: در صد سال آینده با پایان یافتن انرژی فسیلی منبع انرژی دنیا منحصر در سوخت هسته ای خواهد بود و اگر ما الان تکان نخوریم آن زمان برده آمریکا خواهیم شد. آیا یک ایرانی راضی به بردگی ایران در دست یک ابر قدرت اهریمنی است، از طرفی در حال حاضر هم در حوزه طبابت و تولید انرژی ما به تکنولوژی هسته ای صلح آمیز نیاز مبرم داریم.

 

نماینده ولی فقیه در استان، یادآور شد: سوم تغییر رفتار در عرصه نفوذ منطقه ای است در حالی که نفوذ دست ما نیست، این جاذبه ناشی از عظمت انقلاب اسلامی ظلم ستیزی انقلاب و ظلم بی حد و حصر آمریکا و اذناب آمریکا در منطقه است در انتخابات اخیر عراق نیروهای موالی ایران سرکار آمدند آیا این دست ایران است، ما در سوریه از امنیت خودمان دفاع کردیم داعش گفت دشمن اصلی ما ایران و سر مار در ایران است.

 

امام جمعه اردبیل، اذعان داشت: حزب الله و حماس و حوثی ها را نیز ظلم آمریکا، اسرائیل و عربستان درست کرده است در این خصوص باید خودتان را محاکمه کنید نه ایران را.

 

آیت الله عاملی، افزود: از کسانی که خیال می کنند مذاکره در شرایط فعلی نجات بخش است باید سوال کرد اگر شما با فردی معامله کنید و او شما را مغبون کند و به وعده خود خلف نماید آیا باز با او معامله می کنید، آیا سرنوشت یک کشور از معامله جزئی شما کمتر است.

 

وی، تصریح کرد: سوال دوم اینکه اگر فردی نوشدارو داشته باشد و فرزند شما مسموم و در حال مرگ باشد و او از دادن نوشدارو امتناع کند و فرزند شما مظلومانه بمیرد آیا دست در دست او می گذارید؟ آیا به او اعتماد می کنید؟ آمریکا در حال حاضر تحریم دارویی را با شدت دنبال می کند آیا او در کنار پیشنهاد مذاکره نمی توانست برای اثبات حسن نیت خود حداقل تحریم دارویی را متوقف کند.

 

خطیب نماز جمعه اردبیل، خاطر نشان کرد: سوال سوم اینکه شما چه تضمینی دارید که آمریکا در مذاکره به تعهدات خود عمل خواهد کرد.

 

نماینده ولی فقیه در استان، ادامه داد: در دنیا تضمینی بالاتر از شورای امنیت سازمان ملل وجود ندارد ایران در مذاکرات برجام به آمریکا اعتماد نداشت و لذا برای ایجاد تضمین، برجام را به شورای امنیت برد قطعنامه 2231 بر تقویت و تسهیل توسعه روابط تجاری و اقتصادی عادی با ایران به عنوان بخشی اساسی از برجام تاکید می کند و از همه دولت ها می خواهد که آن را اجرا کرده و دسترسی ایران به تجارت، تکنولوژی، تامین مالی و انرژی را تضمین نمایند و از اقداماتی که برجام را تضعیف می کند بپرهیزند. به همین جهت خروج آمریکا از برجام و اعمال مجدد تحریم ها نقض اساسی تعهدات حقوقی این کشور بر اساس منشور سازمان ملل متحد است و مستوجب مسوولیت بین المللی است.

 

خطیب نماز جمعه اردبیل، یادآور شد: سوال چهارم اینکه شما از کجا می دانید مذاکره پیشنهادی آمریکا مذاکره جدی است، ما دلیل داریم که مذاکره آنها مذاکره صوری است. آمریکایی ها می دانند که ایران با آمریکا مذاکره نمی کند. ترامپ در حال حاضر در حال اجرای طرح جان بولتون مشاور امنیت ملی آمریکاست. این طرح 15 محور دارد.

 

آیت الله عاملی، بیان کرد: در بخشی از این طرح آمده است بعد از خروج از برجام دولت آمریکا باید شعار مذاکره با ایران را طرح کند زیرا ایرانی ها دیگر با آمریکا مذاکره نخواهند کرد و لذا این امکان به آمریکا داده خواهد شد که از این سناریو به عنوان دلیل سوء نیت ایران برای دنبال کردن برنامه ساخت بمب اتم استفاده کند.بنا بر طرح جان بولتون مراد آنها از مذاکره مذاکره صوری است.

 

پایان پیام/365

منبع: شبستان

کلیدواژه: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خشکسالی مساجد مسجد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بحران آب خبرگزاری شبستان خراسان جنوبي بیرجند گلستان برجام مذاکره با آمریکا نماز جمعه اردبیل اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۶۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟

به گزارش همشهری آنلاین از نیویورک، «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش ها درباره احیای مذاکرات رفع تحریم ها و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن گفت: « من در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران اظهار نظر نمی‌کنم اما باید بگویم ما در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیستیم.»

پیش از این، یک منبع آگاه در گفت‌وگو با ایرنا درباره برخی ادعاها درخصوص مذاکرات مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا گفت: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیام‌ها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان می‌باشد.

وی تاکید کرد: مذاکرات رفع تحریم با کشورهای عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته ای جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌شود.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درخصوص وضعیت مذاکرات رفع تحریمها گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حقوق ملت، به ویژه در موضوع رفع تحریم های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران همواره از همه ظرفیت های دیپلماتیک خود استفاده کرده است.

او تصریح کرد: کسی که زیر میز دیپلماسی زد، نه جمهوری اسلامی ایران، بلکه آمریکا بود. شرکای آمریکا در توافق برجام هم نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و خلاء خروج غیر قانونی آمریکا از توافق برجام را جبران کنند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: لذا جمهوری اسلامی ایران مطابق خط مشی حکیمانه ای که مقام معظم رهبری تبیین و امر فرمودند، در مسیر بی اثر سازی تحریم ها حرکت کرده و در این مسیر توفیق های زیادی به دست آورده است.

کنعانی ادامه داد: موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه در حاشیه نشست‌های بین‌المللی و در دیدار با طرفهایی که در موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم های ظالمانه می‌توانند ایفای نقش کنند یا نقش تعریف شده و سازمانی دارند مطرح می شود، دیدگاه ها شنیده می شود و دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران ارائه می گردد.

تارنمای محافظه کار واشنگتن فری بیکن فروردین ماه امسال اعلام کرد: دولت جو بایدن معافیت‌های تحریمی را که به ایران اجازه می‌دهد در چارچوب برجام وارد همکاری‌های هسته‌ای با طرف‌های بین‌المللی شود، تمدید نکرده است.

دولت بایدن اجازه داده است که مجموعه ای از معافیت های تحریمی که به ایران و روسیه اجازه می دهد،همکاری مشترک داشته باشند، منقضی شود اما به اجرای آن تحریم ها متعهد نمی شود.

واشنگتن آخرین بار آگوست ۲۰۲۳ این معافیت‌ها را تا ابتدای سال ۲۰۲۴ تمدید کرده بود و این معافیت‌ها اکنون منقضی شده‌اند.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه درباره علت منقصی شدن این معافیت های تحریمی حرفی نزد اما به واشنگتن فری بیکن گفت که مقامات همچنان «در حال بررسی معافیت‌ها به عنوان بخشی از روند بررسی منظم هستند» و اظهارنظر عمومی پس از تصمیم‌گیری بعنوان بخشی از آن بررسی ارائه خواهد شد.

معافیت‌های تحریمی ایران در چارچوب برجام صادر می‌شود و دولت‌های آمریکا هر ۶ ماه موظف به تمدید آن بوده‌اند.

بر اساس متن برجام، کشورهای امضا کننده آن متعهد شده بودند که با ایران در حوزه‌ همکاری هسته‌ای صلح‌آمیز از جمله در پروژه‌های رآکتور تحقیقاتی اراک و تاسیسات فردو همکاری کنند.

در دوره ریاست‌جمهوری دونالد ترامپ این معافیت‌ها به دلیل خروج آمریکا از برجام لغو شد اما جو بایدن پس از ورود به کاخ سفید اعلام کرد که این معافیت‌ها را صادر خواهد کرد.

به گزارش ایرنا، ایران پس از امضای برجام در سال ۱۳۹۴ با هدف لغو تحریم های ظالمانه، به عنوان کشوری مسئولیت پذیر، تعهدات خود را بدون عیب و نقص اجرا کرد و این مساله در ۱۶ گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی مورد تائید قرار گرفت. اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۱۷ (دی ماه ۱۳۹۵) و پس از چند اقدام مقدماتی، نهایتاً با اتخاذ مواضع مغایر با مفاد برجام، با خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از آن در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸)، در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن علیه ایران بازگردانده شد.

اجرای نامتوازنِ این توافق از یک طرف و فشارهای ناشی از اعمال و تشدید تحریم‌های یکجانبه آمریکا از طرف دیگر، باعث شد تا یکسال پس از خروج آمریکا از برجام، نهایتاً در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ (۸ می ۲۰۱۹) شورای‌عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تصمیماتی در راستای متوقف کردن گام به گام اجرای اقدامات داوطلبانه تعهدات هسته‌ای با اعطای فرصت‌های ۶۰ روزه به دیپلماسی، اتخاذ کند.

ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشورهای اروپایی که وعده می‌دادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران می‌کنند، فرصت دهد تا برای تحقق این وعده تلاش کنند. اما با توجه به اینکه کشورهای اروپایی به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند، در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش داد. کاهش تعهدات ایران بر اساس مفاد توافق هسته‌ای برجام صورت گرفت.

دولت دموکرات جو بایدن پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۲۱، اقدام یکجانبه دولت سابق این کشور را برای خروج از توافق ایران و گروه ۱+۵ محکوم کرد اما تاکنون دربرابر هرگونه اقدام معتبر برای جبران رفتار نادرست گذشته کوتاهی کرده و سیاست های فشار حداکثری دولت دونالد ترامپ را در پیش گرفته است.

دولت بایدن که مدعی رویکرد دیپلماسی در قبال ایران و تلاش برای بازگشت به برجام بوده، تاکنون نه تنها موفق به بازگشت به برجام نشده است بلکه پی در پی به بهانه های برنامه دفاعی بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران از جمله موشکی بالستیک، پهپادی، هسته ای و حقوق بشر تحریم هایی را علیه ایران وضع کرده است.

کد خبر 846806 برچسب‌ها توافق هسته‌ای ایران خبر ویژه ایران و آمریکا

دیگر خبرها

  • امام جمعه اردبیل: وعده صادق، قدرت ایران را قبولاند
  • هر ایرانی که از این جاده بازدید کند از شکسته شدن غرور ایرانی خجالت می‌کشد
  • آیا مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • تعطیلی پنجشنبه ها از موانع اصلی عدم تحقق شعار سال است