Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ­انجمن صنفی گاوداران ایران گفت:­ قیمت فعلی گوشت گوساله در بازار برای مصرف کننده سبب تعجب تولید کننده است.

احمد مقدس در مصاحبه‌ با خبرگزاری صداوسیما افزود: میانگین قیمت گوساله زنده ۱۵ هزار تومان است که با هزینه ذبح به ۳۰ هزار تومان رسیده و با احتساب سایر هزینه‌ها باید ۴۳ هزار تومان به دست مصرف کننده برسد درحالی که هم اکنون حدود ۶۰ هزار تومان به فروش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصمیمات لحظه‌ای وزارت صنعت را در ممنوعیت صادرات به ضرر صنعت دامپروری و تولیدات لبنی دانست و ادامه داد: تا کنون صادرات ۴۰۰ قلم محصولات کشاورزی ممنوع شده است که دام زنده یکی از آنهاست و این درحالیست که بدست آوردن بازار‌های صادراتی به سختی انجام می‌شود و باید آن را حفظ کرد.

رئیس­ انجمن صنفی گاوداران ایران گفت:­ در ایران صادر کننده دام زنده باید از وارد کننده گوشت، مجوز صادرات دریافت کند در حالیکه در همه کشور‌ها برعکس این موضوع اجرا می‌شود یعنی در بازار‌های بین المللی وارد کننده باید از صادرکننده مجوز دریافت کند.

وی افزود: در ایران هر صادر کننده برای دریافت مجوز باید به ازای هر راس دام ۱۵۰ هزار تومان به وارد کننده پرداخت کند که علاوه برآن، وارد کننده هم ارز ۳۸۰۰ تومانی دریافت می‌کند و هم مشوق ۴ هزارتومانی به ازای هرکیلوگرم گوشت وارداتی می‌گیرد.

مقدس همچنین به افزایش قیمت شیر اشاره کرد و گفت:­ افزایش ۹ درصدی قیمت شیر خام پس از ۴ سال ثابت ماندن، ​ به سود گاوداران­ نیست بنابراین­­ افزایش ۱۸ درصدی برای قیمت شیر رقمی متعادلی است، چون هزینه حمل و دستمزد کارگران ۲۰ درصد افزایش داشته است، شیر نیز باید جز استثنا‌ها قرارگرفته و افزایش متناسبی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه قیمت شیر خام از سوی ستاد تنظیم بازار ۱۵۷۰ تومان تعیین شده است افزود: با توجه به نرخ نهاده‌ها و هزینه‌های تولید، ​ قیمت مناسب شیر ۱۷۵۰ تومان است که وزیر صنعت به عنوان رئیس­­ستاد تنظیم بازار بدون توجه به نظر وزارت جهاد کشاورزی و انجمن صنفی گاوداران قیمت فعلی را محاسبه کرده درحالی که تعیین قیمت محصولات کشاورزی به عهده وزیر جهاد کشاورزی است.

رئیس ­انجمن صنفی گاوداران ایران با بیان اینکه اگر قیمت شیر در ۴ ساله گذشته با توجه به رقم تورم افزایش میافت­ امروز باید ۴۰ درصد بیشتر از سال ۹۳ افزایش را تجربه می‌کرد ادامه داد: هم اکنون با توجه به افزایش ۹ درصدی قیمت شیر، ­ لبنیات در سه گروه شیر ماست و پنیر ۱۰ درصد افزایش و درمحصولات لوکس مانند شیر و ماست پرچرب ۳۰ درصد افزایش داشته است.

مقدس با اشاره به اینکه درحال حاضر قیمت نوشابه و مصرف آن از شیر بیشتر است افزود: سرانه مصرف شیر در کشور ۱۱۰ کیلو گرم به ازای هر نفر در مقابل ۱۶۰ کیلو گرم سرانه جهانی است که این نشان دهنده ضعف فرهنگی در مصرف شیر است.
وی با بیان اینکه ایران در آسیا رقیبی در صنعت دامپروری ندارد، ­ گفت: بازار ۵۰۰ میلیون نفری اطراف ایران پتانسیل قابل توجهی است که می‌تواند ارز آوری مناسبی در بخش صادرات غیر نفتی در کشور داشته باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: گوشت قرمز قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۷۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار جمعیت دام سبک نسبت به سال های پیش گسترده بوده که این امر نیازمند بازار مناسب است.

به گفته او، بنابر اعلام مرکز آمار جمعیت دام سبک ۷۲ میلیون راس و دام سنگین ۷.۵ میلیون راس است که براین اساس کمبودی در عرضه گوشت نداریم.

پوریان از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز خبر داد و گفت: بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات گوشت گرم در سایر استان ها توزیع می شود به طوریکه واردات به ۶۰۰ تن در روز می رسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام ادامه داد: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود.

او با بیان اینکه واردات کماکان ادامه دارد، افزود: با توجه به حجم بالای واردات و افزایش جمعیت دامی تولید داخل، روند کاهشی به خود می گیرد و قیمت ها متعادل می‌شود.

پوریان گفت: عرضه گسترده دام زنده داخلی در نهایت منجر به دستیابی به قیمت واقعی گوشت قرمز تولید داخل می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • ۶۳.۵ درصد افزایش قیمت هر کیلوگرم شقه گوسفند در یک سال
  • نکوداشت اکبر زنجانپور در نوزدهمین «شب کارگردان»
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • «اکبر زنجانپور» در نوزدهمین دوره شب کارگردان تجلیل خواهد شد
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • قیمت مرغ در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نظارت‌های صنفی در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود