Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان؛ «شی ژنیه» قهرمان دوی 200 متر جهان،که سال 2014 هم در بازی های آسیایی اینچئون کره جنوبی در ماده 4 در 100 امدادی کشورش را به مدال طلا رساند، به دلیل مصدومیت نمی تواند در بازی های آسیایی 2018 در جاکارتا شرکت کند.

اخبار و حواشی داغ مربوط به بازی های آسیایی جاکارتا 2018 را لحظه به لحظه در اینجا (بازی های آسیایی جاکارتا 2018) دنبال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با انتشار پیامی در رسانه های اجتماعی گفت:
"نتیجه معاینه مجدد مچ پایم خوب نیست. پس از بحث جدی، تصمیم گرفتم که بهتر است بخاطر منافع بلند مدت از بازی های آسیایی جاکارتا کنار بکشم. من می خواهم بگویم به طرفدارانی که همیشه از من حمایت می کنند بگویم، متاسفم. متاسفم که شما را نا امید کردم. "

عکس ها نشان می دهد که این ورزشکار 24 ساله مبتلا به پارگی جزئی رباط دلتوئید در مچ پای راست شده است.

این دونده اوایل سال جاری، در رقابت های لیگ الماس لندن صدمه دید.
او پس از معاینه فوری اعتقاد داشت که طی دو تا سه هفته به پیست برمی گردد و برای بازی های آسیایی جاکارتا در مواد 100 و 200 متر و 4 در 100 متر امدادی ثبت نام کرد. اما نتایج معاینات مجدد نشان داد که او باید از این مسابقات انصراف دهد.
با نتایجی که «شی » امسال گرفته بود،یکی از بخخت های اصلی کسب مدال در هر سه ماده محسوب می شد.

بیشتر بخوانید:حدادی: تیم ملی در بازی‌های آسیایی ماساژور و بدنساز ندارد

انتهای پیام/


دونده طلایی چین از بازی های آسیایی 2018 باز ماند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازی های آسیایی جاکارتا 2018 اخبار ورزشی دنیای ورزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۷۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی؛ ایران به دنبال تاریخ سازی

به گزارش قدس آنلاین، رقابت های قایقرانی در دو بخش آب‌های آرام و روئینگ قهرمانی آسیا و انتخابی بازی‌های المپیک با حضور پاروزنان کشورمان به ترتیب از پنجشنبه ۳۰ فروردین و جمعه ۳۱ فروردین در دو کشور ژاپن و کره جنوبی آغاز می شود.

مسابقات انتخابی المپیک آسیا و اقیانوسیه در رشته روئینگ ۳۱ فروردین تا ۲ اردیبهشت در چونگجو کره جنوبی برگزار می‌شود. ملی‌پوشان روئینگ ایران هم با هدف کسب سهمیه در این مسابقات حضور خواهند داشت. افشین فرزام سرمربی و هما خاتمی مربی تیم ملی روئینگ در این رقابت هستند. مهسا جاور و زینب نوروزی در روئینگ دونفره سبک وزن بانوان، فاطمه مجلل در روئینگ تکنفره بانوان و حمیدرضا رضوانی در روئینگ تکنفره مردان ورزشکاران ایران در این دوره از رقابت‌ها هستند.

مسابقات آب‌های آرام قهرمانی آسیا و انتخابی قاره‌ای المپیک هم از ٣٠ فروردین در توکیو ژاپن آغاز می‌شود و ملی‌پوشان کشورمان با ۵ قایق در این رقابت‌ها شانس خود را برای حضور در پاریس آزمایش می‌کنند. الناز شفیعیان در کایاک بانوان و هیوا افضلی در کانوی بانوان با هدایت مهسا مجللی، علی آقامیرزایی در کایاک مردان با هدایت آرش بصارت‌دار، عادل مجللی و کیا اسکندانی در کانوی دونفره مردان با هدایت دامون صادقی و محمدنبی رضایی در کانوی یکنفره مردان با هدایت ایمان پورعزیز ملی‌پوشان و مربیان اعزامی به این مسابقات هستند. مسابقات قایقرانی آب‌های آرام انتخابی المپیک قاره آسیا تا ۲ اردیبهشت در ژاپن ادامه دارد. ایران در پنج ماده نماینده دارد.

تیم ملی قایقرانی آب های آرام در مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک

قایقرانان چگونه به سهمیه المپیک پاریس خواهند رسید؟

قایقرانان کشورهای مختلف در این رویداد برای کسب سهمیه بازیهای المپیک به مصاف هم می روند. در بخش آبهای آرام در ماده های یک نفره، دو قایق اول و در قایق های دو نفره تنها قایق نخست که مدال طلا می گیرد جواز حضور در بازیهای پاریس را کسب خواهد کرد. قایقرانان در مواد کانو و کایاک و در مسافت های ۲۰۰ متر، ۵۰۰ متر، هزار متر، یک نفره و دو نفره رقابت می کنند که ایران تنها در ۵ بخش نماینده دارد. توزیع سهمیه مواد چهار نفره آبهای آرام در رقابت های جهانی انجام شده که چین این سهمیه را از آن خود کرد.

در بخش مردان نمایندگان ایران در کایاک تک نفره هزار متر کانوی تک نفره هزار متر و کانوی دو نفره ۵۰۰ متر و در بخش زنان نیز قایقرانان کشورمان در مواد کایاک یک نفره ۵۰۰ متر و کانوی تک نفره ۲۰۰ متر رقابت می کنند.

در بخش روئینگ شرایط کمی متفاوت و شاید سهل تر است. در روئینگ یک نفره ۵ قایق اول در روئینگ دو نفره دو قایق اول صاحب سهمیه بازیهای المپیک خواهند شد. قایقرانان کشورهای مختلف در مواد تک نفره، دو نفره، چهار نفره و هشت نفره رقابت خواهند کرد. اما یک شرط در این بخش وجود دارد. هر کشور تنها دو قایق را می تواند در بازی های المپیک شرکت دهد.

در واقع اگر ایران در تمامی مواد هم صاحب سهمیه شود تنها مجاز به حضور دو قایق خود در رقابت های پاریس خواهد بود و این انتخاب همچون دوره قبل بازیهای المپیک در برزیل برعهده خود کشورهاست. یکی از دلایلی که بهمن نصیری قایقران کشورمان از حضور در المپیک توکیو انصراف داده همین انتخاب یک قایق برای حضور در بازیها بود. نصیری بعد از انصراف از حضور در بازیهای المپیک توکیو به تبعیت کشور آذربایجان درآمد و با این تیم صاحب مدال آسیا و مدال بازیهای دانشجویان جهان هم شد.

نمایندگان ایران در بخش مردان در ماده تک نفره سنگین وزن و در بخش زنان در تک نفره سنگین وزن و دو نفره سبک وزن برای تصاحب سهمیه به مصاف رقبای خود خواهند رفت.

قایقرانی در ادوار المپیک

قایقرانی به طور رسمی ۱۰ نماینده در ادوار المپیک داشته و در سال ۲۰۰۰ با حضور نادر عیوضی و با دریافت وایلد کارت وارد بازیهای المپیک شد. بعد از آن هما حسینی و محسن شادی در ماده روئینگ در المپیک چین صاحب سهمیه شدند. پس از آن در المپیک لندن ایران هم در بخش آبهای آرام وهم روئینگ نماینده داشت. محسن شادی برای دومین مرتبه به همراه احمدرضا طالبیان و آرزو حکیمی و سولماز عباسی در بخش آبهای آرام نمایندگان کشورمان را تشکیل می دادند.

در المپیک ریو مهسا جاور و عادل مجللی در دو بخش روئینگ و آبهای آرام حاضر شدند. در المپیک توکیو هم نازنین ملایی و علی آقا میرزایی شرکت کردند. ملایی در المپیک توکیو با ایستادن در رده هشتم دست به یک کار تاریخی برای این رشته زد و نتیجه ای غیر قابل تصور را برای خود ثبت کرد.

تیم ملی قایقرانی روئینگ در مسابقات قهرمانی آسیا و انتخابی المپیک

سهمیه هایی برای نجات قایقرانی

قایقرانی که در بازیهای آسیایی قول کسب مدال دو رقمی را داده بود تنها با کسب ۵ مدال به کار خود پایان داد. پس از آن خداحافظی دو نفر از کلیدی ترین ورزشکارانش یعنی نازنین ملایی المپین دوره قبل بازیها و تنها قایقران ایرانی که در رده هشتم این بازیها ایستاده است و امیرحسین محمودپور دارنده مدال تاریخی نقره یونیورسیاد دانشجویان جهان شرایط را برای رشته روئینگی که سالهاست در المپیک نماینده دارد سخت تر کرد.

قایقرانی در این ماده نگاهش به قایق دو نفره زنان با ترکیب مهسا جاور و زینب نوروزی است تا بتوانند همچون بازیهای آسیایی هم صاحب مدال شوند و هم ایران را برای اولین بار در قایق دو نفره صاحب سهمیه بازیهای المپیک کنند. در کنار آن در یک رشته گروهی دیگر با کسب سهمیه دست به یک کار تاریخی بزنند تا قایقرانی بعد از کسب نتایج نه چندان رضایت بخش در بازیهای آسیایی بتواند با خیالی آسوده از مسیر انتقادات نجات یافته و مسیر خود را طی کند.

در بخش آیهای آرام که کسب سهمیه منوط به کسب مدال طلا است هم این امیدواری برای قایقرانی وجود دارد که بتواند در بخش قایق دو نفره دست یه یک کار بزرگ بزند.

قایقرانی در چند سال گذشته چندین ستاره خود را به دلایل مختلف از دست داد. عمده خداحافظی این قایقرانان مشکلات مالی و اردوهای فرسایشی بود. اردوهای شبانه روزی دور از خانواده در دریاچه ها و... پاداش های ناچیز و عدم حمایت باشگاه ها در حد مطلوب و نبود اسپانسرهای قدرتمند در مسابقات و لیگ ها ، نبود مربی خارجی زبده و از همه مهمتر عدم کسب تجربه حضور در میادین مختلف و امکانات تجهیزات به دلیل شرایط اقتصادی حاکم باعث دل سرد شدن ورزشکاران بعد از چند سال تلاش می شد.

این بار شرایط برای قایقرانی سخت تر شده است. فرصتی برای کسب سهمیه در بازیهای جهانی نیست و تنها و آخرین فرصت ما برای کسب سهمیه بازیهای المپیک، حضور در مسابقات قهرمانی آسیاست. در بخش روئینگ تک نفره هر دو نماینده کشورمان با توجه به توزیع ۵ سهمیه شانس بالایی برای تصاحب سهمیه دارند. در این شرایط قطعاً اگر نازنین ملایی در ترکیب تیم حضور داشت می توانست از همان ابتدا سهمیه را به نام خود ثبت کند. اما قایقرانی بیشتر از دو قایق انفرادی این بار نگاهش به کسب اولین سهمیه در بخش دو نفره زنان است و این امیدواری را دارد که ترکیب مهسا جاور و زینب نوروزی این آٰرزو را برایش محقق کند.

در بخش آبهای آرام شرایط سخت تر است. تنها با کسب مدال طلا قایق ها راهی المپیک می شوند اما باز هم حضور عادل مجللی با تجربه در کنار کیا اسکندانی نقطه امیدی برای فدراسیون است. با شروع این میدان بزرگ باید منتظر باشیم تا ببینیم آیا قایقرانی می تواند به راحتی ادوار گذشته سهمیه های خود را تکرار کند و حتی دست به تصاحب سهمیه های خاص و تاریخی هم بزند یا خیر.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • طلایی آسیا رقیب جدی برای قهرمان المپیک/ اسماعیلی: مسابقات آسیایی سطح بالایی داشت
  • حضور قهرمان روسیه‌ای اسکی اسنوبرد جهان در توچال
  • دعوت سه بانوی قمی به مسابقات آسیایی پایوهوت
  • به‌دنبال حضور در بازی‌های آسیایی و المپیک ۲۰۲۸ هستیم
  • سبقت 50 میلیون یورویی اتلتیکو از بارسلونا
  • تنها بازیکن رئال که رنگ پیروزی در اتحاد را دیده!
  • آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی؛ ایران به دنبال تاریخ سازی
  • آغاز توزیع آسیایی سهمیه المپیک قایقرانی
  • فدراسیون کاراته سال پرترافیکی دارد؛ از مسابقات آسیایی تا رقابت‌های قهرمانی جهان
  • فدراسیون کاراته سال بسیار پرترافیکی دارد؛ از مسابقات آسیایی تا رقابت‌های قهرمانی جهان