Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ چهارشنبه گذشته مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری در واکنش به انتشار خبر "عبور هواپیمای آمریکایی از آسمان ایران با مجوز سازمان هواپیمایی " اعلام کرد: ایالات متحده آمریکا مانند ایران عضو کنوانسیون شیکاگو (معاهده هوانوردی غیرنظامی بین‌المللی) است و به همین دلیل عبور هواپیماهای تجاری این کشور از آسمان کشورمان طبق مقررات ممنوع نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که معاون اسبق سازمان هواپیمایی کشور با تاکید بر این‌که این قضیه به کنوانسیون شیکاگو ارتباطی ندارد، گفت: یک موافقتنامه دو جانبه عبور از فضای کشورها وجود دارد؛ به عبارت دیگر هواپیما به صورت ترانزیت از روی فضای کشورها عبور می‌کند که در سال 1944 امضا شد.

علیرضا منظری با بیان این‌که فکر می‌کنم حدود سال 1950 این موافقتنامه لازم الاجرا شد، افزود:‌ به استناد این موافقتنامه که کشورها آنرا امضا کرده‌اند این اجازه را داده‌اند هواپیماهای عبوری از روی فضای کشورها به صورت آزاد عبور کند.

او بر اساس مقررات داخلی هر کشور هزینه این عبور دریافت می‌شود، تصریح کرد: این هواپیماهای آمریکایی از این موافقنامه استفاده کرده و از آسمان ایران عبور می‌کنند، اگر ما هم بخواهیم هواپیماهای ایرانی از روی فضای آمریکا عبور کند منعی برای ما ایجا نمی‌کنند.

او بیان کرد:‌ اما اگر بخواهیم به مقصد جایی در آمریکا پرواز کرده و بخواهیم مسافر یا بار جابجا کنیم، در این صورت نیازمند موافقنامه‌های جداگانه است.

کارشناس حمل‌ونقل هوایی با بیان این‌‌که در حال حاضر به هواپیماهای آمریکایی اجازه فرود در فرودگاه‌های کشور نمی‌دهیم، اظهار کرد: موافقتنامه دو جابنه بین ایران و آمریکا قبل از انقلاب برای این کار عملا متوقف شده و دو کشور اجازه فرود هواپیماهای یکدیگر را نمی‌دهند.

منظری در ادامه داد: از زمانیکه موافقتنامه عبور از فضای کشورها لازم‌الاجرا شد یکبار یک اتفاق افتاد که شوروی سابق برخی از کشورها را برای استفاده از فضای این کشور منع می‌کند. این اقدام منجر به آن شد که شوروی از موافتنامه دو جانبه عبور از فضای کشورها بیرون آمد. الان در واقع روسیه فعلی و برخی کشورها که این موافقتنامه را امضا نکرده‌اند برای استفاده از فضای سایر کشور بایستی موافقتنامه دوجانبه امضا کنند.

او گفت: اگر بخواهیم از عبور هواپیماهای آمریکایی از فضای کشور جلوگیری کنیم باید از موافقتنامه ذکر خارج شویم.

او با بیان این‌که باید هزینه خروج از موافقتنامه را پرداخت کنیم، افزود: یکی از هزینه‌های این اقدام آن است که کل درآمد عبور هواپیماهای خارجی از آسمان کشور را از دست می‌دهیم. در حال حاضر حدود 300 میلیون دلار درآمد از قِبل عبور روزانه 900 تا 1000 هواپیما از فضای کشور کسب می‌کنیم. اگر از این موافقتنامه خارج شویم باید با سایر کشورها موافقتنامه‌های دوجانبه امضا کنیم که کاری زمانبر و سخت است.

معاون اسبق سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: اگر بنا باشد چنین اتفاقی بیفتد (جلوگیری از عبور هواپیماهای آمریکایی از آسمان کشور) باید یک بررسی کارشناسی خیلی دقیق انجام تا مضرات و منافع این اقدام سنجیده شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

283 / 161 سازمان هواپیمایی هواپیمای آمریکایی جمهوری اسلامی ایران مجوز کنوانسیون شیکاگو حمل و نقل هوایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی هواپیمای آمریکایی جمهوری اسلامی ایران مجوز حمل و نقل هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۸۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی هواپیمایی آسمان برای انجام پروازهای جایگزین صبح ۳۱ فروردین 

شرکت هواپیمایی آسمان با انجام برنامه‌ریزی های لازم برای پروازهای جایگزین و باتوجه به اولویت‌های اعلام شده، بدون دریافت هیچ هزینه اضافه نسبت به خدمت رسانی به مسافران پروازهای ابطال شده صبح جمعه و انتقال آنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن به مقاصد پروازی اقدام می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روابط عمومی هواپیمایی آسمان، کاپیتان حسن قاسمی مدیرعامل این هواپیمایی در حاشیه بازدید از مرکز کنترل عملیات و دیسپچ هواپیمایی آسمان دستورات لازم برای ارائه خدمات شایسته به مسافران را صادر کرد.

وی با اشاره به شرایط پیش آمده اخیر که منجر به لغو برخی از پروازهای صبح روز جمعه شد، اعلام کرد: این شرکت ضمن همکاری و همراهی کامل با برنامه های ابلاغی سازمان هواپیمایی کشوری، همه ظرفیت های خود را به کار گرفته است تا ضمن برقراری مجدد پروازها رضایت حداکثری مسافران جلب شود.

مدیرعامل هواپیمایی آسمان تاکید کرد: وجه بلیت مسافرانی که پرواز آنان به دلایل شرایط اخیر باطل شده است و مسافر از قصد انصراف از انجام پرواز را دارد بدون کسر جریمه به ایشان عودت داده خواهد شد.

وی درباره برنامه شرکت هواپیمایی آسمان برای مسافرینی که قصد انجام سفر دارند، گفت: این شرکت برنامه‌ریزی های لازم برای پروازهای جایگزین را انجام داده و با توجه به اولویت های اعلام شده بدون دریافت هیچ هزینه اضافه نسبت به خدمت رسانی به مسافران پروازهای ابطال شده صبح جمعه اقدام کرده و مسافران در کوتاه ترین زمان ممکن به مقاصد پروازی منتقل خواهند شد.

کد خبر 746047

دیگر خبرها

  • اگر پروازتان لغو شده بخوانید
  • برنامه‌ریزی هواپیمایی آسمان برای انجام پروازهای جایگزین صبح ۳۱ فروردین 
  • محدودیت‌های پروازی در برخی فرودگاه‌های کشور رفع شد
  • خبر سازمان هواپیمایی کشور درباره از سرگیری پروازها
  • خبر فوری سازمان هواپیمایی کشور درباره از سرگیری پروازها
  • تایید عبور پرتابه‌های ناشناس از آسمان عراق | واکنش فوری عراق به وقوع انفجارهای شدید در این کشور
  • لو رفتن اشتباه محاسباتی اسرائیل درباره حمله ایران | فکر می کردند ایران حداکثر ... | ماجرای شکایت آمریکا از اسرائیل درباره حمله به سفارت ایران در دمشق
  • طرح حمله اسرائیل علیه ایران اینگونه تصویب شد | افشاگری در خصوص به هم ریختن تصورات تل آویو
  • این عکس از حمله سپاه به اسرائیل تاریخی شد /گاف نماینده اسرائیل در سازمان ملل /موشک هایی که از دیوار دفاعی اسرائیل عبور کرد
  • پایگاه نواتیم اسرائیل چه ارزش نظامی دارد؟