Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران ؛ مجید طلیمی رییس مرکز مطالعاتی مدیریت دانش خاورمیانه و کارشناس عالی برند سازی و ارتباطات در حاشیه بازدید از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی مبلمان منزل با اعلام مطلب فوق افزود: باتوجه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ، با تکیه برظرفیت‌های درونی و پتانسیل موجود در صنعت مبلمان کشور ، برپایی نمایشگاه هایی از این دست ، فرصتی مغتنم است  تا با تقویت نام و نشان تجاری و بازنگری فرصت ها و چالش ها ، توسعه پایدار اقتصادی را رقم بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی شورای عالی تجار و فعالان اقتصادی کشور ادامه داد ؛ برندسازی و ایجاد نام و نشان تجاری در دنیا قرن‌هاست به‌عنوان ابزاری برای ایجاد تمایز میان کالاهای رقبا محسوب می‌شود و در سال‌های اخیر نیز بسیاری از سازمان‌ها به این باور رسیده‌اند که نام و نشان تجاری محصولات یکی از با ارزش‌ترین دارایی آنها محسوب می‌شود.

مجید طلیمی گفت : نام و نشان تجاری احساسی است که فرد نسبت به کاالا، خدمات یا شرکت دارد و موفقیت کسب وکارها نیز مرهون چگونگی عرضه نام و نشان تجاری به بازار است . ابن درحالی است که امروزه در کشور صنعت مبلمان به یکی از مهم ترین شاخه های صنعتی مولد اشتغال و ثروت در درون کشورهای درحال توسعه و نیز یکی از شاخه های مهم تجارت بین الملل تبدیل شده و می تواند تأثیر بسزایی در افزایش تولید ناخالص داخلی آن کشور داشته باشد .

کارشناس عالی برند سازی و ارتباطات افزود : تجاری سازی نام و نشان ، حلقه مفقوده در توسعه این صنعت و ورود به بازارهای جهانی است که تقویت و توسعه نام نشان ملی ایران در صنعت مبلمان ، نیازمند تعریف و تبیین هویت رقابتی ایران به ویژه در حوزه مزیت‌های رقابتی کشور در عرصه بین‌المللی بوده که متاسفانه تا به امروز مورد غفلت قرار گرفته است. بدون تعریف و ایجاد یک چتر از نام و نشان ایرانی، هر تولید داخلی با چالش جدی در کسب بازارهای خارجی مواجه خواهد بود و ما ناگزیریم قبل از معرفی محصول، نام و نشان تجاری کالای ایرانی را به درستی معرفی و تبلیغ کنیم تا مصرف‌کننده خارجی درک درست و روشنی از توانمندی‌ها و قابلیت‌های صنعتی و فنی ایران پیدا کند و بپذیرد که ایران کشوری است با قابلیت‌های علمی و تکنولوژیک که توان تولید بسیاری از محصولات با کیفیت و رقابتی را دارد.

مجید طلیمی اظهار داشت : نام و نشان تجاری ملی ، نام و نشان تجاری بنگاه و محصول و نام و نشان تجاری سازی حرفه‌ای ، حلقه مفقوده بنگاه‌های اقتصادی ایرانی برای ورود به بازار جهانی محسوب می‌شوند. بر این اساس برای رونق کسب و کار ، اشتغال زایی ، اعتلای کالای ایرانی ، نه تنها باید محصولات و خدمات به روز شده و از کیفیت و قیمت رقابتی برخوردار شوند، بلکه باید بستر حقوقی ، بهره گیری هوشمندانه از مشاوران عالی برند سازی و ارتباطات و  زیرساخت‌های مناسب برای توسعه بازار این محصولات به گونه‌ای فراهم شود که انگیزه بخش خصوصی برای حضور در عرصه توسعه نام نشان تجاری را افزایش می‌دهد.

رییس پویش ملی حمایت از کالای ایرانی خاطر نشان کرد : بهره گیری از مواد اولیه مرغوب ، رعایت استانداردهای جهانی در تولید مبل و تجهیزات اداری ، ثبت مالکیت معنوی ، صنعتی و ایده  ، تدوین دانش فنی و ارائه یافته ها را از دیگر عوامل دستیابی به نام و نشان تجاری برتر عنوان کرد و افزود: پس از کسب یک نام و نشان تجاری معتبر ، حضور در نمایشگاه های داخلی و  بین المللی برای معرفی نام و نشان تجاری و جذب مشتری در بازارهای هدف ضروری است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران توسعه پایدار خاورمیانه صنعت کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۸۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله

استاندار ایلام از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: حفر این تعداد چاه در اشتغال‌زایی و توسعه و رونق اقتصادی استان موثر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حسن بهرام‌نیا امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با جمعی از کارگران و کارفرمایان با اشاره به نقش مهم کارگران در اقتصاد کشور، اظهار کرد: دستان پرتوان کارگران موجب گردش چرخ‌های اقتصاد کشور می‌شود بنابراین کار کردن ارزش بالایی دارد و کارگر باید احساس غرور کند.

وی با بیان اینکه در دوران انقلاب کارگران از تحصیلات عالیه برخوردار هستند، ادامه داد: حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور را جامعه کارگری تشکیل می‌دهد، نقش کارگران در راستای دوام و بقای هر نظامی برجسته است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه قبل از انقلاب کارگران با تحصن، نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را سرنگون کردند، اضافه کرد: کارگران در سیاست نقشی تعیین کننده دارند و در نظام‌های سیاسی دنیا همواره بخش اعظمی از سیاست‌های کشور متأثر از نگاه و رویکرد کارگران است.

بهرام‌نیا تاکید کرد: برای ارتقا معیشت و بهبود وضعیت کارگران نیاز به اصلاح قانون کار و کارگری و کارفرمایی داریم و امید می‌رود که در مجلس جدید به موضوع کار، کارگر و دفاع از حقوق کارگران بیشتر توجه شود.

وی تصریح کرد: به لطف کارگران، استان ایلام از نظر ثبت اشتغال در سال ۱۴۰۱ رتبه نخست و در سال ۱۴۰۲ رتبه سوم را کسب کرد.

استاندار ایلام افزود: استان ایلام در حوزه کشاورزی، گردشگری، معدن، صنعت، نفت، گاز و پتروشیمی ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالفعل شده است، با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها، شاهد اشتغال‌زایی و توسعه استان خواهیم بود.

بهرام‌نیا با اشاره به واحدهای آماده افتتاح استان از جمله فولاد ایوان، کاغذ سنگی چرداول، پتروشیمی هلیلان و ان اجی ال دهلران، افزود: با بهره‌برداری از این واحدها زمینه اشتغال نیروهای زیادی فراهم می‌شود.

وی از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و افزود: قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه چاه منعقد شده که در اشتغال‌زایی، توسعه و رونق اقتصاد استان بسیار مؤثر است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه مجوز پتروشیمی دره‌شهر صادر شده و به زودی کلنگ‌زنی می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی و پتروشیمی دهلران با ۵۲ درصد در حال اجرا است.

به گزارش ایمنا، پس از درخواست جامعه کارگری و کارفرمایی برای توجه ویژه به این قشر و انتصاب مشاور استاندار در امور کارگران، استاندار ایلام اعلام کرد مشاور استاندار در امور کارگران معرفی می‌شود.

کد خبر 748557

دیگر خبرها

  • حضور ۲۵ هیئت تجاری در اکسپو نشان از رشد ایران با وجود تحریم
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت