Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درهوای گرم اگر برای بازه زمانی طولانی انواع کفش ازجمله کفش پاشنه بلند یا حتی کفش ورزشی به پا کنید به دلیل وجود غدد تعریق درکف پا، کفش مرطوب و محیطی مناسب برای رشد عامل‌های بیماری زا ازجمله قارچ و عفونت‌های باکتریایی می‌شود.


قارچ‌های پوستی در محیط مرطوب کفش رشد می‌کنند و می‌توانند سبب خارش، پوسته پوسته شدن پوست پا، ایجاد لکه، ورود عفونت به جریان خون همچنین ایجاد عفونت در اطراف ناخن‌های پا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رشد قارچ‌های پوستی در پا یا ایجاد عفونت‌های باکتریایی به ویژه برای بیماران مبتلا به سرطان، افراد دچار بیماری‌های ضعف سیستم ایمنی، افرادی که به تازگی عمل جراحی پشت سرگذاشته اند و بیماران دیابتی خطرناک است و این دسته از افراد باید کفش‌های آزاد و دارای تبادل هوایی خوب با محیط خارج کفش به پا کنند.


برای جلوگیری از رشد قارچ و به وجود آمدن بوی نامطبوع درکفش که سبب آسیب به زندگی اجتماعی  افراد هم می‌شود کارشناسان توصیه می‌کنند درماه‌های گرم سال افراد از کفش‌های تابستانی استفاده کنند.

  کفش‌های ورزشی و کتانی هم مخصوص زمان ورزش و در بازه‌های زمانی استاندارد توصیه می‌شود.


استفاده از کفش‌های پاشنه بلند زنانه هم به دلیل ایجاد فشار و درنتیجه افزایش تعریق پوست می‌توانند سبب ایجاد قارچ پوستی و بوی نامطبوع پا در بانوان شوند.


کارشناسان توصیه می‌کنند برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف ناشی از کفش، افراد در طول روز چنانچه درمحل کاربه سر می‌برند از 2  کفش استفاده کنند و پس از بازه زمانی مشخصی در طول روز کفش خود را تعویض کنند.

شست و شوی روزانه جوراب ها، استفاده از جوراب نخی به جای جوراب‌های نایلونی، استحمام روزانه با میزان آب استاندارد، استفاده از اسپری یا پودر‌های از بین برنده بوی نامطبوع کفش، شست و شوی هفتگی کفش یا کفی درون آن‌ها درصورت امکان، خشک کردن پا و تعویض جوراب درصورتی که پا دچار تعریق فراوان درکفش شده است همگی می‌توانند خطر رشد قارچ پوستی و سایر عامل‌های بیماری زا را کاهش دهند.


یکی ازانواع کفش‌ها که درسال‌های اخیر طرفداران زیادی بین بانوان پیدا کرده است، کفش‌های شیشه‌ای است که ظاهری کاملاً شفاف دارند و معمولاً از جنس پلاستیک هستند.

استفاده از این کفش‌ها می‌تواند سبب رشد قارچ و ایجاد بوی نامطبوع درپا شود، زیرا اجازه تنفس به سلول‌های پوستی پا نمی‌دهد، همچنین وجود مشتقات پلاستیک دراین گونه کفش‌ها می‌تواند سبب واکنش‌های آلرژیک درافراد شود.

بانوان باردار در فصل تابستان باید توجه ویژه‌ای به انتخاب کفش خود داشته باشند، به طور طبیعی به دلیل افزایش وزن، دگرگونی‌های هورمونی و افزایش گردش خون، پای مادران باردار درسه ماه دوم بارداری به بعد اندکی دچار تورم می‌شود که استفاده از کفش تنگ می‌تواند جریان خون در پا را دچار اختلال کند.


کارشناسان همچنین توصیه می‌کنند افراد درصورت انجام ورزش‌های آبی ازجمله شنا، حتماً پس از پایان شنا استحمام انجام دهند و به طور کامل بدن خویش را خشک کنند و آنگاه کفش بپوشند.

یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی که افراد طرفدار شنا به آن دچار می‌شوند عفونت‌های قارچی است که درمناطق مختلف بدن به ویژه لای انگشتان پا به دلیل پوشیدن کفش با پای مرطوب ایجاد می شود.


کارشناسان برای کاهش خطر بروز عفونت قارچی توصیه می‌کنند افراد حتماً در زمان پوشیدن کفش از جوراب استفاده کنند تا زمینه رشد قارچ و عفونت‌های باکتریایی در طول مدت زمان استفاده از کفش کاهش یابد.

منبع:Dailymail
انتهای پیام/

توصیه‌هایی برای جلوگیری از رشد قارچ های پوستی در کفش

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۰۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در خوزستان
  • حمله مسلحانه به خودروی پزشکان در کرخه
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • مراقب «کلاهک‌های مرگ» باشید
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو