Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دادگستری آمریکا که حامی سیاست‌های ضد مهاجرتی دولت ترامپ است، دستور داد روند اخراج و بازگرداندن مهاجران غیرقانونی هرچه سریعتر اجرا شود.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «جف سشنز» وزیر دادگستری و دادستان کل ایالات متحده آمریکا بامداد جمعه دستور داد اخراج پناهجویان و مهاجران غیرقانونی از این کشور، تسریع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته خبرگزاری «رویترز» سشنز طی یک دستور موقت، ضمن تاکید بر لزوم اخراج (دیپورت) هرچه سریعتر پناهجویانی که به صورت غیرقانونی به آمریکا آمده‌اند، از قاضی‌های مسئول امور مهاجرتی خواست که فقط در موارد بسیار ضروری اخراج را به تعویق بیاندزاند.

وی در این دستور اعلام کرد: «فقط استانداردهای حسن نیت می‌تواند اختیارات قضات مهاجرتی را محدود کرده و آنها را از اعطای تعویق بدون دلیل باز دارد».

دادستان کل آمریکا، داشتن «دلیل موجه» توسط هر پناهجو برای باقی ماندن در آمریکا را اینگونه توصیف می‌کند: «توانایی برای دادن درخواست پناهندگی یا دریافت ویزا یا مجوز کار».

بر خلاف دستگاه قضایی فدرال آمریکا، دادگاه‌های امور مهاجران در این کشور، تحت نظارت و عملکرد وزارتخانه دادگستری بوده و دادستان کل می‌تواند در تعیین اختیارات آنها مداخله کند.

سشنز به عنوان یکی از اعضای تیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، در موضوع سیاست‌های مهاجرتی مهاجرتی، نسبت به پیشینیان خود فعال‌تر بوده و اقدامات دولت ترامپ برای سرکوب پناهجویان را شدت بیشتری پیش برده است. وی از کسانی که سیاست «تحمل صفر» را علیه مهاجران به کار برد؛ سیاستی که باعث جدایی کودکان از والدین خود در زمان حضور در بازداشتگاه‌های آمریکا شد.

رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند دولت ترامپ ظرف هفته‌های گذشته با اجرای سخت‌گیرانه سیاست‌های مهاجرتی باعث جدایی بیش از 11000 کودک از والدینشان در نقاط مرزی آمریکا شده است. برخی از فعالان حقوق مهاجران گفته‌اند مقام‌های آمریکایی زنان را هم از نوزادهایشان جدا می‌کنند اما وزارت امنیت داخلی آمریکا آن را انکار کرده است.

دولت ترامپ در هفته‌های گذشته بزرگسالانی که قصد دارند وارد آمریکا شوند را بازداشت کرده و آنها را روانه بازداشت‌گاه‌های موقتی کرده است. از آنجا که در آمریکا بازداشت کودکان به همراه والدینشان ممنوع است، این سیاست به جدایی کودکان خردسال از والدینشان منجر شده است. سرپرستی کودکان همراه این مهاجران به وزارت سلامت و بهزیستی سپرده می‌شود.  

سازمان ملل متحد سیاست‌های دولت ترامپ در قبال مهاجران را محکوم کرده و خواستار توقف فوری آن شده است. دولت‌های بسیاری از کشورها، از جمله کشورهای متحد آمریکا هم این اقدام را محکوم کرده‌اند. 

ترامپ در مقابل گفته او اجازه نخواهد داد آمریکا به «اردوگاه مهاجران و کارخانه نگهداری پناه‌جویان» تبدیل شود. 

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اخراج پناهجویان آمریکا جف سشنز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۰۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد

وزیر امور خارجه چین در گفت‌وگویی با اشاره به اقدامات اخیر واشنگتن در قبال کشورش، از پابرجا بودن "سیاست‌های غلط" آمریکا در قبال پکن انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، "وانگ یی" وزیر امور خارجه چین در گفت‌وگویی اشاره کرد که "درک اشتباه آمریکا از چین همچنان وجود دارد و به پیش بردن سیاست‌ غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد."

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که وانگ در گفت‌وگویی با نشریه قطری پنینسولا درباره جنگ اوکراین نیز گفت: موضع چین درباره بحران اوکراین نامتناقض و شفاف است. چین نه یکی از طرفین درگیری و نه یکی از طرفین مسئول این بحران است اما هرگز از بیرون گود و بی‌تفاوت آن را نظاره نکرده است.

وزیر امور خارجه چین هشدار داد که "در این برهه، هنوز خطر بدتر شدن و گسترش این بحران وجود دارد و جامعه بین‌المللی باید هماهنگی و تلاش‌های مشترک را برای رسیدن به صلح تقویت کند و اقدامات ملموسی برای تتش‌زدایی در این درگیری انجام دهد.

جنگ اوکراین در فوریه سال میلادی جاری به سومین سال خود وارد شده است.

اوکرایت سعی کرده است با همکاری سوییس نشستی برای تبیین "فرمول صلح" رییس جمهور اوکراین برگزار کند که روند آن هنوز قطعی نشده است.

سوییس بر ضرورت مشارکت روسیه در هرگونه مذاکرات صلح تاکید کرده است.

"ولودیمیر زلنسکی" رییس جمهور اوکراین فرمانی را صادر کرده است که مذاکرات با روسیه را تا زمان عهده‌دار بودن سمت ریاست جمهوری این کشور توسط "ولودیمر پوتین" را ممنوع می‌سازد.

روسیه گفته است تا زمانی که اوکراین مناطق تصرف‌شده را به رسمیت نشناسد، مذاکرات صلح با آن بیهوده خواهد بود.

وانگ در ادامه گفت‌وگو با این نشریه قطری با مطرح کردن انتقاد دیگری از سیاست‌های آمریکا در قبال چین گفت: آمریکا، اخیرا، تلاش کرده است حمایت متحدانش را جلب کند و مدام بروز تنش‌های منطقه‌ای در دریا را تحریک می‌کند. آمریکا ایجاد نظامی بازدارنده در قبال چین را تسریع بخشیده، به تشدید تحریم‌های یک‌جانبه ادامه می‌دهد و فعالانه در محاصره تکنولوژیکی چین نقش دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • دستور امام جمعه تهران به وزیر کار دولت رئیسی /نیروهای مسلح اجازه کمترین تعرض به کشور را نمی دهند
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب
  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • وزیر ارتباطات: رفع فیلتر گوگل پلی یکی از دستور کار‌های گروه تعیین مصادیق مجرمانه است
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • خبر خوش وزیر برای سرخابی ها | دستور پرداخت حق پخش رسید