Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@06:35:30 GMT

دستور وزیر آمریکایی برای اخراج سریع پناهجویان

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۹۰۸۷۰

دستور وزیر آمریکایی برای اخراج سریع پناهجویان

وزیر دادگستری آمریکا که حامی سیاست‌های ضد مهاجرتی دولت ترامپ است، دستور داد روند اخراج و بازگرداندن مهاجران غیرقانونی هرچه سریعتر اجرا شود.

به گزارش مشرق، «جف سشنز» وزیر دادگستری و دادستان کل ایالات متحده آمریکا بامداد جمعه دستور داد اخراج پناهجویان و مهاجران غیرقانونی از این کشور، تسریع شود.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» سشنز طی یک دستور موقت، ضمن تاکید بر لزوم اخراج (دیپورت) هرچه سریعتر پناهجویانی که به صورت غیرقانونی به آمریکا آمده‌اند، از قاضی‌های مسئول امور مهاجرتی خواست که فقط در موارد بسیار ضروری اخراج را به تعویق بیاندزاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این دستور اعلام کرد: «فقط استانداردهای حسن نیت می‌تواند اختیارات قضات مهاجرتی را محدود کرده و آنها را از اعطای تعویق بدون دلیل باز دارد».

دادستان کل آمریکا، داشتن «دلیل موجه» توسط هر پناهجو برای باقی ماندن در آمریکا را اینگونه توصیف می‌کند: «توانایی برای دادن درخواست پناهندگی یا دریافت ویزا یا مجوز کار».

بر خلاف دستگاه قضایی فدرال آمریکا، دادگاه‌های امور مهاجران در این کشور، تحت نظارت و عملکرد وزارتخانه دادگستری بوده و دادستان کل می‌تواند در تعیین اختیارات آنها مداخله کند.

سشنز به عنوان یکی از اعضای تیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، در موضوع سیاست‌های مهاجرتی مهاجرتی، نسبت به پیشینیان خود فعال‌تر بوده و اقدامات دولت ترامپ برای سرکوب پناهجویان را شدت بیشتری پیش برده است. وی از کسانی که سیاست «تحمل صفر» را علیه مهاجران به کار برد؛ سیاستی که باعث جدایی کودکان از والدین خود در زمان حضور در بازداشتگاه‌های آمریکا شد.

رسانه‌های آمریکایی گزارش داده‌اند دولت ترامپ ظرف هفته‌های گذشته با اجرای سخت‌گیرانه سیاست‌های مهاجرتی باعث جدایی بیش از 11000 کودک از والدینشان در نقاط مرزی آمریکا شده است. برخی از فعالان حقوق مهاجران گفته‌اند مقام‌های آمریکایی زنان را هم از نوزادهایشان جدا می‌کنند اما وزارت امنیت داخلی آمریکا آن را انکار کرده است.

دولت ترامپ در هفته‌های گذشته بزرگسالانی که قصد دارند وارد آمریکا شوند را بازداشت کرده و آنها را روانه بازداشت‌گاه‌های موقتی کرده است. از آنجا که در آمریکا بازداشت کودکان به همراه والدینشان ممنوع است، این سیاست به جدایی کودکان خردسال از والدینشان منجر شده است. سرپرستی کودکان همراه این مهاجران به وزارت سلامت و بهزیستی سپرده می‌شود.  

سازمان ملل متحد سیاست‌های دولت ترامپ در قبال مهاجران را محکوم کرده و خواستار توقف فوری آن شده است. دولت‌های بسیاری از کشورها، از جمله کشورهای متحد آمریکا هم این اقدام را محکوم کرده‌اند. 

ترامپ در مقابل گفته او اجازه نخواهد داد آمریکا به «اردوگاه مهاجران و کارخانه نگهداری پناه‌جویان» تبدیل شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

منبع: مشرق

کلیدواژه: فرزندت کجاست حمایت از کالای ایرانی برجام ترامپ پناهجویان جف سشنز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۹۰۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه

سخنگوی عرب‌زبان وزارت خارجه آمریکا از استعفای خود برای اعتراض به سیاست‌های دولت جو بایدن در قبال غزه خبر داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «هاله غریط»، سخنگوی عرب‌زبان وزارت خارجه آمریکا امروز پنجشنبه برای اعتراض به حمایت‌های آمریکا از اسرائیل در جنگ غزه از سمتش استعفا کرده است.  از سال 2006 به وزارت خارجه آمریکا پیوسته بود. 

غریط که از سال 2006 به وزارت خارجه آمریکا پیوسته بود در صفحه خود در لینکدین نوشته که روز 24 آوریل 2024 بعد از 18 سال خدمت در وزارت خارجه آمریکا برای اعتراض به سیاست‌های آمریکا در قبال غزه از سمتش کناره‌گیری کرده است. 

وزارت خارجه آمریکا در صفحه‌ای که برای معرفی او در وب‌سایت خود اختصاص داده غریط را به عنوان فردی «مشتاق به دیپلماسی و مشتاق برای شکستن موانع از طریق ارتباطات و فهم دوجانبه» معرفی کرده است. 

استعفای این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ادامه اعتراضات گسترده در داخل این کشور به سیاست‌های دولت جو بایدن برای حمایت‌های بی‌چون و چرا از اسرائیل در جنگ غزه محسوب می‌شود. 

در ماه اکتبر هم جاش پائول، مدیر اداره امور نظامی-سیاسی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به سیاست‌های بایدن از سمتش استعفا کرد. 

ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیمریابکوف: کاهش روابط با آمریکا را بررسی می‌کنیمتحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایراننمایش جدید آمریکا درباره غزه: تعیین نماینده ویژه!

انتهای پیام/ 

 

 

دیگر خبرها

  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله به پهپاد آمریکایی و یک کشتی انگلیسی
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  •  دیپلمات آمریکایی در اعتراض به سیاست بایدن در غزه استعفا کرد
  • استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • جو بایدن به زودی می‌میرد | دلیل پیروزی احتمالی ترامپ مشخص شد
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا